Наш'то малко валентинче ще е МАЙско животинче

• 13 334
  • 285
  •   1
Отговори
# 210
  • България
Виктория, Никол, Мариела, Александра.
Поздравления за имената  Peace, всички са много хубави, само не знам как ще изберете само едно  Simple Smile

# 211
Здравейте,
мен също ме вълнува въпроса с обличането на малките бебета през лятото, но си мисля, че интуитивно ще си определим. Самите деца трябва да ни покажат.
Лек ден на всички Simple Smile

# 212
Здравейте!Дъщеря ми се роди на 27май(и сега термина ми е 27.05),та в началото беше толкома студено,че и купих грейка,а после изведнъж се стопли и даже при първото излизане я прегряхме и викахме док.по спешност.И док. каза,че децата трябва да ги обличаме както ние се обличаме +една лека наметка(пелена)заради слънцето!Аз бях по къс ръкав, а горкото дете го бях облякла в плюшен компл.+нещо като жилетка+завито с одеалце!Оттогава,моето дете е най-леко облеченото и да чукна на дърво е много калена.Беше ми за урок!

# 213
  • Варна
Преслав се роди февруари, т.е. лятото е бил на 4-7 месеца и го обличах с боди потник и блузка с къс ръкав и панталонки, а в най-големите жеги само по боди. Никога не е бил претоплен или да се е разболял. Слънцезащитен крем не съм му слагала (по съвет на педито), заради профилактиката на рахита, но той на пряка слънчева светлина не е бил излаган. Не е и изгарял. Peace

# 214
Qnush ето че стават чудеса!!! Praynig

# 215
  • Burgas, Bulgaria
Ехоооо къде сте момичета днес никакви ви няма newsm78

# 216
Даже днес гледах одеалце и си казах-Дали пък не е дебело за м.май
и не го купих.Много трудно се влиза във форума днес

# 217
  • Burgas, Bulgaria
Да бе щях да питам списъка го имам за болницата ама в него няма одеалце ми с какво ще го завиват това бебе.
Мамчета ако ви кажа какъв списък ни искат от болницата ще паднете направо незнам в какъв куфар ще го слагам.

# 218
аз пък най-сетне стигнах до работилницата на 'красиви неща' (ама там страхотен кипеж има - жени шият, телефони звънят  ooooh!) и поръчах едно одеало, която да направят като портбебе с копчета. и даже го поисках да е с по-дебела вътрешна страна. така или иначе ще ми трябва и през есента и зимата, а изписванто в най-лошия случай ще е в края на април. вероятно другата седмица ще е готово. ще има крави, пилета и дървета. само не знам каква цифра ще ми тряснат на финала, но каквато и да е - ще си струва - страхотно красиви неща творят тия жени.

а аз да споделя, имам чувството, че едва ли не главичката на бебето се е показала. толкова ниско се е разположило диването, че наистина се чудя дали пък за 2 седмици не съм получила някакво разкритие. и вманиачаването ми в чистенето се задълбочава все повече - всеки ден мия с гъба с препарат + бърша прах + мия стълбите - явно наистина се подготвям за гнездене  Blush

# 219
Да ви се оплача - май ми се появи/ха хемороид/и - външни  Embarassed Sad
и аз се сдобих  Close за първи път в живота ми, направо се побърках, утре съм на лекар, усещането е ужасно. Четох доста по форума, а и казват, че е нормално за втората половина на берменноста  #Cussing out #Cussing out, но има ли шанс да се оправи от само себе си? моля ви момичета споделете, че се шашкам....

за обличането на бебо, дъщеря ми е мартенско бебе и лятото си бяхме точно по боди-тип потник или без ръкави, но тогава беше безумно топло. Завивката е по-скоро лека пелена, но всичко зависи от праценката на майката. Докато детето не се движи важи правилото +1, като се раздвижи- пълзи, ходи, седи става -1. Общо взето пестенето на дрешки и къпането с по-умерена температура калява, казвам го от опит и докато се кърмехме при този режим, през първата година изобщо, ама изобщо не сме боледували.

# 220
На мен ми се появи хемороид и докторката ми изписа Троксевазин и Риванол крем.но съм ползвала само първото.
Доста облекчава. Сега почти се е скрил и не ме боли.  Simple Smile

# 221
http://news.ibox.bg/news/id_1167538122 Момичета видятхе ли това? На Януш? Защото никой нищо не изкоментира newsm78

# 222
  • Burgas, Bulgaria
Аз на право съм потресена.Ведяхте ли краченцата и какви са миниатюрни.Даваха и по новините.Ама вече попораснало бебешорито прескочило е трапа и се предполага че няма да има увреждания. Praynig дай Боже

# 223
ДУ
видях го. но мисля, че детето ще е с увреждания. нали тук ходим в 20-24 гс. на фетална морфология/ехокардиография след като органите се оформят. горото детенце и родители...
http://snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=2234685 - ето ме и мен
http://snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=2234719 - слинг
http://snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=2234720 - слинг

Последна редакция: ср, 21 фев 2007, 08:14 от majceto

# 224

Добро утро!
majceto ,ти не се подготвяй "за гнездене" ,ами я карай по-лекичко-още е рано!

Общи условия

Активация на акаунт