💛 Януарски бебета 2024г /тема 2 💛

• 32 107
  • 798
  •   1
Отговори
# 630
Аз помислих цял жълтък, а то било че и белтъка е въведен. Е, браво, смела си. Сега ще видя кога роди ти на първа страница. 🤪
Ами да, никакъв проблем, следвам новите препоръки за въвеждане на алергени. Скоро ще въведа риба и ядки, шоок! Grinning

За кърменето.. много е индивидуално. Аз още я кърмя нощем, през деня обаче от няколко седмици нещо не иска да суче и изцеждам, не знам какво й стана или сама реши да се отбие. Нощем с гърдата са първи приятелки, ама през деня нещо… Давам й обяд и СЗ, а закуска от скоро и то палачинки, мъфини, плодове, каквото и колкото сама хапне, после дохранвам с мляко.

# 631
Е риба и аз пробвах .. хек, но се появи кървава нишка в акото и я оставих за по-натам. Simple Smile

# 632
Аз съм въвела вече и рибата...месо почти обаче не мога да го накарам да хапе риба обожава... Месни пюрета изключено да яде успявам да го излъжа да хапе малко месо като ги правя на кюфтенца... Вие как сте с месото?

# 633
И аз въведох отдавна риба...хек,треска,сьомга...Ами с месото най добре ми се получава с месните заготовки на плазмон...на гербер са някак на зърна и плюе...тя явно затова и на хип никакви пюрета не харесва заради зърнената консистенция...на плазмон са много гладко пюрирани...и така смесвам половината бурканче със зеленчуци и за два дни го изяжда...и на ДМ има  пиле с кус кус и пиле с домати доста ги харесва...аз въведох и телешко наскоро...остава белтъка...ама трябва да започне да гризе ..всички ,което има парченца се плюе и прави физиономий все едно ще повърне...храна сама не иска да държи и яде ..може да я хване,но изобщо няма да я поднесе към устата си...та затова чакам за белтъка...на плазмон и рибните са хубави

# 634
Да, хек на Плазмон дадох аз.

# 635
Момичета,който ползва памперс изгодни са в емаг боксовете...аз взех 360 бр 4ка pampers pants 360 ° по 37 Ст/бр

# 636
Момичета, как са децата ви с дневния сън? От няколко дни съм в чудо, отказва ми да спи през деня. Събужда се преди 7 часа. Прави една дрямка преди обяд час и половина, след обяд 30 мин между 14:30 и 15:00 и след това чакаме нощния сън в 21:00! До преди три дни правеше по 4 дремки през деня като общият сън е бил 4 часа. Confounded

# 637
Момичета, как са децата ви с дневния сън? От няколко дни съм в чудо, отказва ми да спи през деня. Събужда се преди 7 часа. Прави една дрямка преди обяд час и половина, след обяд 30 мин между 14:30 и 15:00 и след това чакаме нощния сън в 21:00! До преди три дни правеше по 4 дремки през деня като общият сън е бил 4 часа. Confounded
Ние сме в подобно положение от около 5 дни...заспива си 21 часа и в 5 сутринта е будна...ставам люшкам я...друсам я...към 6 заспива и 7 без нещо е станала...прави една дрямка около час -час и половина преди обед и следобед една от 30 минути...но при нас се показва първото зъбче и си мисля,че може от това да е...започна категорично да отказва пюрета и каши...иска само кърма...

# 638
В 8 месец има регрес на съня. Дължал се на придобиване на нови умения регресът, като цяло.  А отказът на пюрета или намаляването им е от зъбчетата, доколкото забелязвам и аз.

# 639
Привет, мами!
Знаете ли от къде мога да купя сгъваема кошара с размери 140×70 ?
Търсих такова чудо и никъде не открих с тези размери. Със стандартните 120×60 не ми върши работа.

# 640
В arbor-bg.com има такива кошари.
Поправям се, сега видях, че търсите сгъваема.

Последна редакция: вт, 03 сеп 2024, 06:25 от 0bla4e.

# 641
Нека да минава този регрес вече ,че и при нас е кошмарно. Преди няколко месеца установихме ,че малката заспива и спира да плаче със звук от сешоар и почнахме да я приспиваме така за наше улеснение. Да,но сега осъзнавам ,че сме направили грешка. Сега заспива само така или с песнички. Как да я отуча от този сешоар,имате ли някакви предложения. Като бебе заспиваше и в количката а сега даже не иска да стои там понеже иска само права или да пълзи.
Мами извинявам се и за глупавия въпрос,кога е най-подходящо да се купят обувки за прохождане когато правят първите си крачки или когато проходят?!

# 642
И моят преди заспиваше в количка... Сега само в раница а вече е 11 килограма и си тежи след известно време 😅 а вие как сменяте памперсите на вашите бебета... Аз се боря с този човек по 20 минути на смяна 🤣 за преобличането даже не ми се говори там е рев дърпане сядне докато се опитам да го обличам опитва да избяга от мен с пълзене... Цирк си е 🤣

# 643
За смяната на памперсите за сега и хванах цаката. Давам и всеки път различен предмет,нещо което не е виждала и различно от играчка. Тя се заиграва и аз го сменям,много редки са случеите в които не се получава. Смяната ни е за не повече от 3-4мин. Преобличането ни е зор,гоним се из спалнята,по лесно ми е да я преобличам докато се мъчи да пълзи или в такава поза отколкото по гръб(защото тя не стои),определено си е зор преобличането при нас-дърпане,бягане,скимтене..

# 644
Little Paradise и номера да държи нещо не става... Само ако баща му се прави на маймуна нещо успява да стой достатъчно дълго на едно място... 🤣

Общи условия

Активация на акаунт