💛 Януарски бебета 2024г /тема 2 💛

• 32 092
  • 798
  •   1
Отговори
# 675
Ние на 9 месеца сме 8.300 74 см...
За последния месец е наддала с  300 гр
Някой сблъсквал ли се е със задна хрема...само ходим през 3 дни да я слушат и казват нищо и няма и ни пращат в къщи ..
Сега би изписаха имунобор и едни черни капки ,които се правят в аптеката...
А има ли бебче на което първо горно зъбче да се е показало

# 676
Да, на нас ни изби вчера горното зъбче. Голям рев беше вчера, не го бях чувала така да плаче, явно доста го е боляло. Чак отказа да яде от любимата си каша и от млякото  съвсем малко пи.

# 677
Да и на нас  горно зъбче ни излиза за първо ...долни нямаме...и нея много я боли въобще не дава да я пипна... а потят ли се бебетата ви...ние явно сме имали температура заради зъбчето ...и от тогава главата и все е изпотена

# 678
Ние сме с две долни излезли зъбчета и горните едното е излязло, а другото е на път....но тези горните направо ни разказват играта.....

# 679
Имаме си две долни зъбчета, горното което изби е третото. За потенето, не мисля, че е от зъбите, моето момче много се потеше, особено отзад на тила  беше вир вода. Подстригах го втори номер и проблема изчезна.

# 680
И при нас има стискане на юмруци, уста и чак трепери, като ги стиска. Дали не е изразяване на емоция, ново нещо да се е научил да прави?
При нас го прави, като му правим инхалация и не му се стои, като стиска някоя играчка понякога или пък ако иска да стане от люлката или паяка, столчето за хранене ..
Наде, ние вече 2 пъти сме със задна хрема. Първият път юли месец и се размина с антибиотични капки и дърпане с Носко.
Сега август накрая обаче почна със задна хрема и както нямаше нищо, пак капки и уж ноското, накрая беше станало бронхиолит с червено гърло и затруднено дишане, хрипове и влязохме в болница. Изписаха ни, но още накашля от тая хрема и сега ни казаха, като се изчисти от антибиотика- другата седмица да го водим на унг и да видим за какво става въпрос, има ли, няма ли бактерия .. защото никой не взе секрет, а директно се започна лечението..
Ние имаме вече доста израстнали два зъба отдолу и един отгоре, сега явно ще пробива втория, защото е доста крив, мрънкоти, а снощи към сутринта даже отказа млякото и го намазах венеца и след малко хапна.
С изпотяването и при нас го има, но отстрани и отзад няма голяма коса, но отгоре на фонтанелата не е изпадала и доста е пораснала вече, като перчемче и не знам дали не го топли тя и да се изпотява и надолу главичката..

# 681
  • София
Ние имаме два долни зъба, а горните се виждат плочките, но още не са пробили. Като гледам ще са и двата едновременно. Иначе е спокоен, макар и да си има своите моменти. Спи детето...от няколко дни нощния сън е 10...11 часа без да става за ядене...пу,пу.
Като мерки - 8900гр. и е висок 75см. (На 24.09 прави 8 месеца).

# 682
Имам едни спални чувалчета за продаване, как да разбера каква дебелина са или тог ?  Хич не съм наясно а и на етикетите им нищо не пише

# 683
Явно си върлуват разни вируси, защото и Калоян вдигна температура за 3 дни и после започна кашлица и задна хрема. За да не стигне до бронхиолит ни предписаха Пулмикорт и Фенистил. Споделям положително впечатление от Детска клиника Вела в София, отидохме без час, бяха много отзивчиви и компетентни.

Иначе за активностите аз го водя на Киндиру, много му харесва.

# 684
Имам едни спални чувалчета за продаване, как да разбера каква дебелина са или тог ?  Хич не съм наясно а и на етикетите им нищо не пише
Коя марка са?

# 685
Коя марка са?

Angel Baby и Kikkaboo

# 686
На Angel baby:
0.5тог е лятно чувалче, то е само от 1 слой материал
1тог е есенно-пролетни чувалче, то е от 2 пласта материал
2.5тог е зимно чувалче, то е от 2 пласта материал с вата между тях

# 687
На Angel baby:
0.5тог е лятно чувалче, то е само от 1 слой материал
1тог е есенно-пролетни чувалче, то е от 2 пласта материал
2.5тог е зимно чувалче, то е от 2 пласта материал с вата между тях

Благодаря ти! ❤️

# 688
Вече два пъти я водя при двама различни педиатри...казват чисти дробчета и гърло...но когато суче хърка,като мопс ...понякога и докато спи ..все едно и е застанало нещо на гърлото....сополи няма...не текат ...като дърпам с аспиратора нищо...не кашля....не киха...само това ужасно хъркане ,което се чува от гърлото ...изписаха ни еуфорбиум капки и спрей,Шуслерова сол 3,имунобор, носко...това е от втория преглед...от първия давахме 5 дни витамин ц, Инфлуцид,едни черни капки които правят в аптеките и  куикс...инхалации никой не спомена да правим...

# 689
При нас с хъркането си имаше и кашлица .. то си се стичат и пречат назад секретите. Много странно, от какво друго да хърка пък .. къде я води?

Общи условия

Активация на акаунт