👣 Августови бебета 2023 🤱 - тема 4

• 31 050
  • 735
  •   1
Отговори
# 720
Ползвали ли сте продуктите на аквасорс  ?

# 721
Да, аз лично преди години- изключително доволна бях тогава. Сега от няколко месеца се опитвам да давам ацидифилус сутрин и бифидус вечер на моят юнак, но бих казала трудно става невсеки път иска да го изяде разтворено в кисело мляко с плод… Ще включа и коластра и зелена енергия скоро- мисля беше по едно- две на седмица.
За гащичките от началото на лятото.
Бодитата мисля, че е хубаво да си ги ползваме докато можем- държат кръста топъл.
Акане/пишкане- от около две седмици застава в един ъгъл и ака прав. За пишкането застава мирно изпишква се и продължава
Ползвали ли сте продуктите на аквасорс  ?

# 722
Кой от продуктите им е добър за имунитета?

# 723
Какво мислите да подарявате за Коледа?

# 724
Mikin95 Коластра+зелена енергия и пробиотици
За Коледа накупихме част от монтесори играчките от Лидл преди седмици и още от дървените им колички камиончета влкачето дето свети в тъмното… няколко камиона от озон, няколко duplo, че го почнахме от РД- то му и сега издирвам червена веспа 😄😄😄 защото я има от Лятната книжка на Ротраит Бернер и постоянно си го сочи по страничките…..

Кой от продуктите им е добър за имунитета?

# 725
Момичета дайте съвети как да сменям памперса без да се стига до пискане и плакане.. само при слагане да легне на леглото започва да бяга и започва да се дърпа ,да плаче.. давам играчка и какво ли не и това не помага,започва да плаче много ,иска да избяга … може би плаче защото опитвам да го спра ,но нормално ли е да плаче толкова много и да писка Sad

При нас също има пискане и тръшкане при опит да се смени памперса в легнало положение. Затова вече я сменям права, като се държи за леглото. Така я сменям ако е само пишкала. Наакан памперс, сменяме директно в банята. Хващам я, скъсвам гащичките от страни, мия дупето на мивката , подсушавам и пудря. И след това вече пак обличаме гащичките докато е права. Често го правим и пред огледалото. Докато се гледа къде й е пъпчето, коремчето и т.н

# 726
За Коледа ще има кола за бутане с родителски контрол от бабите, защото в количката вече не иска да се вози.
Под нашата елха - играчка на батерии.

# 727
Ние сме му купили дидактически куб. А на племенника, който става на година скоро сме взели кола с родителски контрол.

# 728
Аз като истински Гринч няма да вземем нещо за Коледа. Simple Smile. Смятам още една година да се възползвам, че е първо дете и не разбира. Иначе от едната баба накупихме няколко дрешки, които са ни необходими, от другата една писта за топки и раничка за яслата, от вуйчото количка за кукли с кукла. Общо взето гледам да е практично и необходимо.
Племенниците са големи и затрупани с вещи и играчки, и там ще дадем книжка и паричка.

# 729
За Коледа взехме детска кухня, просто не искам да рови из мойте шкафове в кухнята и да има с какво да се занимава.
За рожден й ден и бях взела малка маса със столове от Икеа, та мисля да ги сглобя и да е оборудвана.Мисля да взема и триъгълник на Пиклер, за да има къде да хаби енергията 😂
Взехме и тротинетка от намаленията, но може да не й я даваме за Коледа, тя е и малка още.Просто беше супер добра цената и се възползвахме.
Взела съм и й сервиз на чай да има какво да ни сервира 😊 и едни медени пастели да рисува, маца малко не се впечатли 😂 Гледах килимче, на което се рисува с вода, но ще е по-натам, тя има такива книжки. Малко мястото за играчки намалява🤣🤣🤣 а уж чета и гледам да вземам само според възрастта и да е нещо занимателно.
На бабите и дядовците съм поръчала едни пеещи книжки с класическа музика, защото, тя много се радва на тази поредица.
Иначе от скоро започна да иска да се облича и храни сама, и се сърди, ако й помагаме 😂😂😂. С храната е мазало, но трябва да се научи...
Отделно ще е 2 седмици вкъщи, защото яслата затваря между Коледа и Нова година, та за този период съм купила стикери, книжки със стикери и други подобни от Тему, за да имаме занимавка покрай почивните дни, че опциите за развлечение се изчерпват бързо 😁 и ако времето  е лошо няма да става и за разходки много.
Записахме я и на бебешко плуване от догодина да видим как ще се справя, според мен основно ще цапа, но ще е разнообразие за нея.

# 730
А като каза музикални книжки с класическа музика препоръчвам колекцията на издателство Емас Моята малка музикална книжка, автор Емили Колет. Ние събрахме преди няколко месеца цялата колекция от музиканти и смея да твърдя, че това е най-най-най любимото му занимание. И нещо интересно когато е разстроен от нещо отиваме пускаме на Верди La donna è mobile и всичко магически се оправя из настроенията 😄😄😄😄

За Коледа взехме детска кухня, просто не искам да рови из мойте шкафове в кухнята и да има с какво да се занимава.
За рожден й ден и бях взела малка маса със столове от Икеа, та мисля да ги сглобя и да е оборудвана.Мисля да взема и триъгълник на Пиклер, за да има къде да хаби енергията 😂
Взехме и тротинетка от намаленията, но може да не й я даваме за Коледа, тя е и малка още.Просто беше супер добра цената и се възползвахме.
Взела съм и й сервиз на чай да има какво да ни сервира 😊 и едни медени пастели да рисува, маца малко не се впечатли 😂 Гледах килимче, на което се рисува с вода, но ще е по-натам, тя има такива книжки. Малко мястото за играчки намалява🤣🤣🤣 а уж чета и гледам да вземам само според възрастта и да е нещо занимателно.
На бабите и дядовците съм поръчала едни пеещи книжки с класическа музика, защото, тя много се радва на тази поредица.
Иначе от скоро започна да иска да се облича и храни сама, и се сърди, ако й помагаме 😂😂😂. С храната е мазало, но трябва да се научи...
Отделно ще е 2 седмици вкъщи, защото яслата затваря между Коледа и Нова година, та за този период съм купила стикери, книжки със стикери и други подобни от Тему, за да имаме занимавка покрай почивните дни, че опциите за развлечение се изчерпват бързо 😁 и ако времето  е лошо няма да става и за разходки много.
Записахме я и на бебешко плуване от догодина да видим как ще се справя, според мен основно ще цапа, но ще е разнообразие за нея.

# 731
И на нас малките музикални книжки на Емас са ни любими, имаме почти всички, а на някои ще сменяме за втори път батерията 🤪 Наскоро започна да се радва и на една на Usborne, от която преди се плашеше заради мялко по-силния звук. За Коледа ще бъде един отдавна купен Lego duplo с подложка, да видим ще прояви ли интерес. Може би още няколко фигурки на шлейх и стига толкова 😊 Пиклерът е страхотна идея, но малко изпитвам страх, та ще помисля за по натам евентуално.

# 732
+1 за книжките на Емас. Любими са и вкъщи.

# 733
И при нас тези книжки са любими.

# 734
Не ги бях чувала. Благодаря момичета, малката се очертава да е доста музикална и ще са й интересни.
За мое голямо учудване успява да тактува и пляска правилно за момента.
Аз имам музикална основа и свиря на инструмент, та да видим с нея до къде ще я докараме.
Иначе предколедно сме дружно сополиви.

Общи условия

Активация на акаунт