🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 9

• 123 207
  • 2 592
  •   1
Отговори
# 1 305
  • Варна
Нищо не разбирам от парцали по няколко хиляди, но ми боде очите гардероба Магин. Всичко плетено на една кука! Днес и Катето и тя намазала- Маги и изплела и на нея на една кука рокля.

# 1 306
Може и родителите на Надежда да са помогнали със стартовия капитал. Може бизнес партньор да има. Защо трябва все мъж да е.
Е да,де.Ама защо пък не ни минава през ума,че може родителите на Маги да и помагат и те финансово?

Може, много ясно, даже ми се иска да е така за нейно добро. Просто тя сама си разказа, че дълги години е била финансово зависима от мъж. И като знаем чие е заведението, в което работи, навързваме едно и две. Дано сега успешно монетизира участието си и стане максимално независима.

# 1 307
Валерия не трябва никога да ходи с вързана коса. С пусната коса е мн гореща.

# 1 308
Магда как показно го целуна.. след вчера умираше да му се натисне, че да не я забрави..
Такава комплексарка е горката, рязко забрави как се цупеше на церемонията. Никой не може да ме убеди, че не играе.

# 1 309
  • София
Изпуснах правилата. Моля, някой да обясни!

# 1 310
Гнусничка среща

# 1 311
  • София
Много красив бански има Маги.

# 1 312
Катето трябва да се размърда, ако иска да остане.

# 1 313
  • Варна/Амстердам
Second hand embarrassment получавам от тази среща, а май и по-зле ще стане. GrinSatisfied

# 1 314
Нападнаха Алек все едно раздава пари.

# 1 315
Егати кринджа.

# 1 316
Хора, умирам от смях. В момента се прибирам и минавам покрай офис на A1 до нас, вече затворил, тръгнали си служители... И на голям плазмен екран излъчват... Ергенът. 😂 Направо се зачудих дали да остана да погледам. 😂

# 1 317

Да..стават все по-зле

# 1 318
Катето застанала до Надежда, изглежда ми по-висока от нея, или е на токчета? Как ще тича нагоре по скалите, до Алекс?

# 1 319
Надя много зле с тоя тоалет. Къде отиде хубавото и дупе?

Общи условия

Активация на акаунт