🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 9

• 123 267
  • 2 592
  •   1
Отговори
# 1 290
То и двете са си нашенска черта. Grinning Важното е да бляска. Grinning
Само нашенци купуват скъпи автомобили? Интересни разсъждения.
Скъпи коли, които не могат да си позволят, да. Е, не сме само ние, но в повечето държави вече са еко, поощряват се по-малките коли и такива неща. Тук нямаме затруднения от този тип.

# 1 291
За Надежда - кой е казал, че салонът е нейн? Тя ли? Защото може да е под наем. Тогава не виждам кой знае каква инвестиция да й трябва да отвори салон. А и може да ползвала кредит. Има си много варианти.
Кредит на безработен? Малко трудно.

# 1 292
Ни кой не знае, но всеки спекулира, да върви седянката.

# 1 293
За Надежда - кой е казал, че салонът е нейн? Тя ли? Защото може да е под наем. Тогава не виждам кой знае каква инвестиция да й трябва да отвори салон. А и може да ползвала кредит. Има си много варианти.
Кредит на безработен? Малко трудно.

Аз помня от визитката й, че обясняваше, че работи нещо. Не се сещам какво беше и сега не ми се рови да проверя Grinning Ако е безработна наистина - тогава плс дистегард коментарът ми Grinning

# 1 294
Магдалена допусна няколко грешки.
Първо, за мен лично, прекалено много се пренави в началото към този мъж, с цялата гарнитура от възклицания и употреба на думи, като: ''спираш ми въздуха'', ''никога досега не съм била толкова влюбена'', ''никога не съм се чувствала така'', ''искам да бъда момичето в твоята кула'' и да не изброявам.
Второ, когато някой те попита за живота ти, не е необходимо винаги да показваш драмата, която ти се е случила. Нейните ''интересни'' неща винаги са свързани с някой неин бивш мъж, от който е била зависима. Самата тя индиректно си призна, че е била държанка и са я интересували повърхностни неща. Нагодила се е спрямо интересите на приятеля й, излизала е с неговите приятели, опитвала се е максимално да пасне на живота му, пренебрегвайки нейния.
Трето, не звучи убедително, когато разказва как би се отказала от всичко, заради цитирам един коментар на който попаднах ''този рус сопол'', който познава от няколко седмици. Отново пренавито разказва за тези каравани, тези палатки, говори с много клишета и просто не убеждава никого.
И последно, всяка нейна среща с Алек, е лишена от смисъл. Говорят си едни и същи неща от началото на предаването. Няма никаква градация в отношенията им, стоят на едно място.
Една потребителка тук много готино се изрази: Евгени и Валерия ''хлопнаха'' от вуле. Тук нито има хлопване, нито има истински чувства.

Не харесвам Магдалена, но тя има достойни качества и не мога да й го отрека. Според мен много добре различава добро от лошо и винаги показва позиция точно на място. Това, че не се поддава на ниски провокации, също е огромен плюс. Определено има нервната система да се държи на ниво.

Щеше да бъде прекрасен образ, ако имаше малко повече съдържание, ако не се беше изложила така на въпросите, ако не говореше само клишета на срещите й и не обясняваше колко е влюбена от ден 1. Иначе е красива мадама, вчера на коктейла беше безупречна, някой беше казал, че изглежда като расова жена - ами расова жена е.

Та, заради всичко това, момичетата може би имат право в усещанията си спрямо нея. Друг е въпроса, че е лош вкус да коментираш кой с какво е облечен и кой колко пари има.

Към Магдалена ще си остана с много противоречиви чувства.

# 1 295
Вероятно плаща наем. Оборудването е скъпо, но може да е теглила кредит (има и такива за стартиране на бизнес).

# 1 296
Много ми е интересно как Виктория знае всички клюки за всеки. Разбирам как знаеше за Габриела, но мислех, че по-малко хора знаят за Маги или пък за останалите неща, които каза. Явно във футболния съюз също доста обичат да обсъждат този и онзи.
Дано Маги си е взела поуката от миналото и има нови цели и мечти за живота си, че обикновено хората, които имат държанки, дори не гледат на подаръците като начин да зарадваш любим човек, а като способ да разполагат с теб. Съгласна съм обаче че ергенките я одумват от завист, съмнявам се в момента там да има човек, който ще отхвърли потенциална връзка с такъв като бившия на Маги. Кофти, ама факт. Искат си и Ермеса, и Ван Клифа, и дотам с останалите стремежи. Айде и един апартамент, да не се излагаме просто.

# 1 297
Може и родителите на Надежда да са помогнали със стартовия капитал. Може бизнес партньор да има. Защо трябва все мъж да е.

# 1 298
Мен ме дразнят и че не си говорят нормални неща за ежедневието им извън формата. Май единствена Горджъсчето разказа на Алек, че обича да спортува, как й минава денят, какво работи. Другите са пълен пас.
Сигурна съм, че всяка от тях би могла да разкаже някоя забавна случка от работа или с приятели, за някое пътуване и т.н. Например Йоана е стюардеса, обиколила е много страни, но само седи и се усмихва, сливи ли има в устата. И не само тя. Дори и Маги, бъдейки държанка би могла да му каже къде е ходила, какво я е впечатлило, а те само драми.. имах 1 бивш нз си квоо.

# 1 299
Може и родителите на Надежда да са помогнали със стартовия капитал. Може бизнес партньор да има. Защо трябва все мъж да е.
Е да,де.Ама защо пък не ни минава през ума,че може родителите на Маги да и помагат и те финансово?

# 1 300
Оппа, тая вечер май Катето ще хвърчи. Щом дават ретроспекция с нея...

# 1 301
Гордъжаса ще е в топ 7 така като гледам. Кой би предположил такъв сценарий? Joy

# 1 302
Оппа, тая вечер май Катето ще хвърчи. Щом дават ретроспекция с нея...
Еее, ама и последната ми красавица ли ще отнемат... То ми се отщя да гледам.

# 1 303
Гордъжаса ще е в топ 7 така като гледам. Кой би предположил такъв сценарий? Joy

Е тя е клюкарката на кокошарника в моммента..ергенчото откъде ще знае иначе коя с какво се е похвалила.

# 1 304
Почти всеки път ям, докато гледам предаването, и всеки път, в който видя кожата на Горджъс, ми прилошава.

Общи условия

Активация на акаунт