🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 9

• 121 986
  • 2 592
  •   1
Отговори
# 1 515
Горджъса сигурно има най-празен живот. Айде, Надя и Йоана поне някакви сериозни професии имат, защото и те не й отстъпват по злобни коментарчета и интригантстване.

Има хора, които са нещастни/отхвърлени заради травми, несигурност, чуждото тесногръдие. Криси е хем простовата, хем безинтересна, хем не спира да мели и мели и мели. Не знам как живее със себе си изобщо. Посредственост с нереално високо самочувствие. Да сте чули жени тип Анджелина Джоли да си лепят сами прякор Горджъс?

# 1 516
Здравейте. Днес нямам възможност да гледам, че съм затънала в работа - ще наваксвам утре. 😁 Влизам само да ви пожелая приятно гледане, здрави нерви (че това нашето си граничи с мазохизъм) и разбира се - нормална чревна микробиота. 😁

Последна редакция: чт, 25 апр 2024, 22:26 от Lilly_85

# 1 517
А Криси, след като избърса грима за коктейла, за синхрона пак ли се гримира? И между другото без грим изглежда по-добре.

# 1 518
Тая вечер ще сънувам кошмари... Grinning

# 1 519
Горджъс не ми пречи. Тя е в роля. Просто не я слушам. Там някакво бръмчене. Някои от вас взимате много навътре нещата.
Искам и аз да мога така Joy Гласът ѝ наподобява свирка и просто ме дразни адски много.

# 1 520
Изключително скучен епизод, дори няма какво да коментирам!
Жал ми е за Катето. Тя е с много ниско самочувствие, защото е с азиатски черти. Предполагам е типично за всички раси, които не са бяла-кавказка. Едни искат кръгли очи, други - бял цвят на кожата...

# 1 521
Йоана толкова била сигурна, че щяла да заложи 1000 евро. Недей де, остави си ги за баленсиага.
Ужасно грозни. Аз ей т'ва не разбирам - ти си готов да носиш нещо грозно, само защото е табела. Колко глупав трябва да си?

# 1 522
Не мога да си обясня ниското самочувствие на Катя. Тя е единствената красива там. Другите са средна работа.

# 1 523
Горджъс да си смени никнейма на Караконджулс.
Цитат
Карако̀нджул е фолклорно създание, което плашело и вредяло на хората.

# 1 524
А има такава индивидуалност Катето, неповторима по нашите ширини естествена красота! Няма 1% основание да се притеснява от външния си вид.

# 1 525
И на мен ми е жал за Катето.Затова дано днес си излезе-не и е мястото на такова момиче сред тия хиени.

# 1 526
Криси се излага. Да се заяжда с най-слабия опонент, така и баба може.
Колко сме лоши хората/децата, що са я подгравали Катето и още си носи комплекси. Що не се погледне в огледалото, та тя е прекрасна.

# 1 527
Милото Кате! Душичка! Много мъчно ми стана за нея. Ако бях вътре щях да ги изпотръшкам половината патки там. Как може да са толкова зли.
Прости са, като стадо петли. Подшушнат им нещо, от продукцията и тия, като хипнотизирани, гонят цел. Жалка история.
Т'ва шантавото,  без грим, прилича на човек . Това е най-милото, което мога да и дам, на изпроводяк.

Магдалена изпада, твърде често в ,,овчо обожание,, Това не е дългосрочно работеща тактика. Амебата е непостоянен и предвиждам гадна серия, за нея.

# 1 528
Никоя няма да си ходи, защото всички са много красиви без грим. Ясен е сюжета.
Катето си е много хубава, не бива да се поддава на евтините провокации на Горджъса.

# 1 529
  • София
На мен не ми пречи Горджъса, смешна ми е и ме забавлява. Като развалена плоча е - дудне, дудне с един бавен равен глас и тъкмо се поизяснят и започнат да се успокояват споровете и тя подхваща с нова сила и със същото темпо. Joy

Общи условия

Активация на акаунт