🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 9

• 122 905
  • 2 592
  •   1
Отговори
# 2 145
  • Варна
Това е мизерен остатък грим, честно казано

Който тя нарече пудра.

# 2 146
Голяма лъжа. Нямаше грим Екатерина, като се изтри с кърпичките какво различно се видя? Абсолютно всички имаха остатъци по лицата, нямаха достатъчно време, за да се изкъпят все пак.

Това какво е? Не е ли грим?

Е, и да е, като го изтри беше абсолютното същата. Аз поне разлика не видях.

# 2 147
Това са остатъци, аз нали това казах. Всички да се бяха минали с кърпички, дори по-изцапани от тази щеше да има. Специалистката Горджъс мучеше за молив и спирала. Изчисти тежък грим с кърпички и после пак ще говорим.

# 2 148
  • Варна
Нищо общо с грим и без грим, имам предвид очната линия, но е факт, че излъга, а това ме дразни.

А бе, що спорите като развалено радио? Тя сама каза, че след като е почистила грима си е сложила пудра.

# 2 149
Е щом си наумила да те дразни по някаква причина, никой не може да те спре.

# 2 150
Това са остатъци, аз нали това казах. Всички да се бяха минали с кърпички, дори по-изцапани от тази щеше да има. Специалистката Горджъс мучеше за молив и спирала. Изчисти тежък грим с кърпички и после пак ще говорим.

Тя действително каза, че е изтрила всичко, но си е сложила само пудра, за да не лъщи. И все пак - все тая, щото разлика не се видя.

# 2 151
Същото момиче си е. Нежна кожа, хубави и меки черти. Има дръпнати очи - подчертава ги.

# 2 152
За мен комуникацията му с Виктория беше много по-лесна и естествена от с повечето други.
Личеше си, че няма как да стане нещо романтично.
Да, имаха една много хубава целувка, но просто не е типът жена на Алек чисто визуално.
Според мен, ако Виктория, с нейния си характер, език, всичко, беше с визията на някоя от фаворитките Маги или Надежда, щеше да е основен фаворит.

# 2 153
Пудрата против лъщене ли ще наричаме грим? Той и Алек има грим в такъв случай.

# 2 154
Аз съм 50/50, 'приятелчета' като Виктория, много често си остават само приятелчета за мъжете и им държат ръката, докато те гонят някоя чужда фуста.

# 2 155
  • Варна
За Алек нямаше условие.

# 2 156
Мили дами и господа, пореден фарс (особено инфантилната премяна на Магдалена - лолитката на пижаменото парти) и презрителен поглед от Алек на изпращане на момите. Хайде за Горджъс разбирам, но "Сбогом Мария!" казано с равен глас и със студените леденосини очи ми дойде в повече.
Иначе все повече харесвам Катето, а Магдалена достигна до точката на замръзване в моя "морален термометър".
Без грим най-много ми харесаха Надежда (странно, че вчера се сетих на кой анимационен герой ми прилича) и Валерия. Изненада беше и Горджъс, която без един тон китосване е даже по-симпатична от нескопосания си макиаж за "само 5 минути". Не ми харесаха без грим нито Йоана, нито Магдалена. Гледам и че Магдалена ще е страдалица другата седмица.
Надя ми опротивя нещо с тези изнасилени целувки и вечната роля на големия разобличител и сваляч на маски. Йоана копае вече дъното и явно го разбира, щом сама потвърди, че срещата им с Алек е била приятелска...
ПП: МНого ми хареса бялата плетена рокля на Катето и не бях разбрала до сега колко всъщност е висока тя. Иначе две рози, но никой на церемонията не уточни, че втората важи за следващия коктейл.

# 2 157
Това с двете рози беше поредното немотивирано решение. Тази сюжетна линия с Катето е доста анемична, като нея самата. Точно на една от статистките две рози? Опитват се да раздвижат сюжета, но за мен е недостоверно. Както и леденото изпращане на Мария. Направено с цел шок за зрителя и повече тракане по клавиатурите. 

# 2 158
Това с двете рози беше поредното немотивирано решение. Тази сюжетна линия с Катето е доста анемична, като нея самата. Точно на една от статистките две рози? Опитват се да раздвижат сюжета, но за мен е недостоверно. Както и леденото изпращане на Мария. Направено с цел шок за зрителя и повече тракане по клавиатурите.  

Сигурно е така, но виж срещата с Мария на дивана. Още там си личи, че постави границата между нея и него, и то по доста категоричен начин.

# 2 159
И не стига, че беше ледено ами и да те изгонят по пижама и чехли, като мръсно коте. Каква безпощадност.

Общи условия

Активация на акаунт