🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 9

• 122 957
  • 2 592
  •   1
Отговори
# 2 160
Нищо чудно да се е покаял св. Ауъек за позорното си участие в това риалити. Насила го напрегръщаха, нацелуваха и натаковаха. Като гледам и в инстаграм е доста пасивен за разлика от другите си двама събратя ВикТур и Ергени.

# 2 161
Важното е, че:
1. вече няма ненацелувана/ненацелувала мома;
2. справедливостта на продукцията възтържествува над руската школа;
3. Горджъс е аут;
4. Магдалена е новата мушка на великолепната осиротяла двойка.
Друго не разбрах от епизода.

# 2 162
И не стига, че беше ледено ами и да те изгонят по пижама и чехли, като мръсно коте. Каква безпощадност.

И тя беше безпощадна в коментарите и поведението си към някои момичета, включително близката й приятелка Виктория. Получи се перфектно излизането й.

# 2 163
Елена бе в играта от ден 1 и се учеше много бързо, след първия скандал с Валерия веднага се извини публично, тъй като всички знаем, че скандалджийките си отиват скоростно към вкъщи; после тича да слага колието, за да умилостиви Седящия бик. Просто тази игра беше спечелена вече. Sunglasses

И други големи излагации приложи, но ергенът не върза. Не знам как, при все че всички са убедени, че е играла по книгата и не е била искрена, в крайна сметка я обожествиха. Да, на края беше надиграла и себе си, типично олицетворение на поговорката "Хитрата сврака - с двата крака."
Дано е щастливо момичето с новата си любов, всичко хубаво ѝ пожелавам, но в повече ми идва превъзнасянето ѝ като добър играч. Не е.

# 2 164
На мен пък ми допадна оплезването с език на Алек към Мария. Не заради друго, ами именно защото тя го направи, за да получи целувка и очакваше такава. Стана ми кеф, защото си въобразява, че е някаква изключителна съблазнителка, която знае как да мотае и върти мъжете, че даже и да ги дресира и когато зададе команда (облизването на устни), те веднага да я целунат. Манипулаторската остана изманипулирана. Алеко просто й показа, че не може да си го върти на малкия пръст, така както тя си въобразява и че досега явно го е правил за цирка. Него хич не го долюбвам, но в тази ситуация ми хареса реакцията му. И то светкавична такава, точно в момент, когато тя изобщо не очаква.

# 2 165
Боряна няма нищо общо с Мария и изобщо не беше изкусителка, просто Генчо явно си беше паднал и се опитваше да я обладае по пейките.

# 2 166
Ваня Щерева като нарицателно ли я споменаваме или и тази година е в екипа?

# 2 167
Забележете, че той нищо не им казва, чака те да проговорят
Тая стратегия не я разбирам, стои като статуя и евентуално откликне с гробовен глас

# 2 168
Боряна няма нищо общо с Мария и изобщо не беше изкусителка, просто Генчо явно си беше паднал и се опитваше да я обладае по пейките.
Сещам се, май определено беше впечатлен от ръста и краката й. Само не помня най-страстните моменти, може и да не съм ги гледала.

Ваня Щерева като нарицателно ли я споменаваме или и тази година е в екипа?
Няма как да не е в екипа с този сценарий, дори бих се обзаложила, че е и единствен сценарист за сезона, очевидно не могат да си позволят друг.

Забележете, че той нищо не им казва, чака те да проговорят
Тая стратегия не я разбирам, стои като статуя и евентуално откликне с гробовен глас

Е, не е така, на някои им се усмихва даже и желае всичко хубаво. Май първата, която изгони с ледено безразличие е Теа.

Хубав уикенд на всички! Flowers RoseFlowers RoseFlowers Rose

# 2 169
Ама чакайте, ние нито знаем нещо за приятеля на Елена, нито ни е работа да го коментираме... Нищо чудно и да се окаже по-свестен човек от Евгени, а ако има и истинска любов между тях - какво по-хубаво? Желая й го от сърце.

Много, много, много искам маската на Надежда да падне, чак толкова хитра не е. И за руската школа слушахме седмици наред колко била велика, и на Надежда обиграността ще премине. Само да спрат да я пазят. Другите горе-долу ги знаем колко струват.

P.S. И какво като е архитект от Брюксел? Много ясно, че жена като Елена няма да иска да си хване пияница от Дупница.

# 2 170
Ама чакайте, ние нито знаем нещо за приятеля на Елена, нито ни е работа да го коментираме... Нищо чудно и да се окаже по-свестен човек от Евгени, а ако има и истинска любов между тях - какво по-хубаво? Желая й го от сърце.

Много, много, много искам маската на Надежда да падне, чак толкова хитра не е. И за руската школа слушахме седмици наред колко била велика, и на Надежда обиграността ще премине. Само да спрат да я пазят. Другите горе-долу ги знаем колко струват.

P.S. И какво като е архитект от Брюксел? Много ясно, че жена като Елена няма да иска да си хване пияница от Дупница.

Разбира се, че няма нищо по-хубаво от щастливо влюбена двойка. Какво като се е влюбила след няколко месеца в него? И доколкото разбирам живеят заедно в Брюксел, което също е показателно за сериозността на настоящите им взаимоотношения.

# 2 171
Надежда рязко ми опротивя в последните два епизода, а ми харесваше преди това. Сигурна съм, че срещата “под дървото” беше инициирана от продукцията, но тя можеше да я направи по-кратка, така че и другите момичета да се видят с Алек. После много грозно лъжеше, че била вътре, защото я болял корем. На вчерашния коктейл тя подклаждаше Горджъса срещу Катето и Маги.

Последна редакция: пт, 26 апр 2024, 17:11 от Анонимен

# 2 172
Ма всеки е свободен с когото иска да се обвързва и жени, няма лошо човека да е архитект и прочее, да е жива и здрава Елена и да му се радва, тук коментираме само представянето и в шоуто

FreakOnALeash аз понеже снощи се обзалагах, че ще мълчи като пукал пред Мария и спечелих баса Grinning иначе сигурно има и случаи да проговаря първи

# 2 173

Маската на Надежда падна пред зрителите. Пред Алек в предаването се съмнявам, че ще се случи. То време не остана, няма и кой да я ''чукне'' вече, освен Магдалена. Йоана и Надя едва ли ще я почнат, те обичат Магдалена да хапят.
Надежда сама си сваля маската и без провокации, и го видяхме. Не знам как успя да се опази толкова добре цяло предаване. Продукцията също я пощади и не знам защо. Уж Магдалена е човек на продукцията (по коментари тук), но не виждам да й спестиха много.

# 2 174
Ма всеки е свободен с когото иска да се обвързва и жени, няма лошо човека да е архитект и прочее, да е жива и здрава Елена и да му се радва, тук коментираме само представянето и в шоуто

FreakOnALeash аз понеже снощи се обзалагах, че ще мълчи като пукал пред Мария и спечелих баса Grinning иначе сигурно има и случаи да проговаря първи
А може просто да не я е харесал без грим или да нЕма пари за Ролйекс. Hands Nail CareWear LipstickWear Watch

Общи условия

Активация на акаунт