🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 9

• 121 689
  • 2 592
  •   1
Отговори
# 2 235
  • Тайланд
Надя ме привлече с дупе, признавам си.

Обаче имаха хубава усмивка и една много интересна дяволия в очичките 😀 Вчера ме изкефи като хукна да намляска мекотелото.

Ясно, че не искаше да остане последната ненамляскана, ама ми хареса!

# 2 236
Кой написа, че Горджъс си е изшкурила лицето, в сутрешния блок си има същите бабуни на едната буза и пак е с три пласта фон дьо-тен.

Бабуните каза, че са белег от ухапване от куче, когато е била на 2 години и се е приела с тях и затова не ги е коригирала.

# 2 237
Така и така превърнаха една благородна идея във посмешище с несериозни хора, отишли там да си показват лошотията, трябваше да оставят Горджъса и Виктория. Та Алекчо да избере едната от тях за жена и да я закара на майка му да им украси двора и дома

Тия хора ти ги защитаваш, после се обръщат срещу теб. Не знаят кой им е приятел и кой им е враг

# 2 238
  • Тайланд
А сега пък попаднах на тази снимка на другото Наде. Ето тук има страхотна промяна. Евала за резултата.

Олеле! 😱 Разликата е шокираща... 🤯

# 2 239
Тук прилича на Цола Драгойчева

# 2 240
  • SF
Леле... Надежда няма нищо общо със себе си. Доста е крива в момента. Асиметрична е. Това съм го писала поне 100 пъти вече.
Аз харесвам много Надя, Йоана, с която много си отиват и Екатерина.
Киара, другата хубавица, беше доста куха и безинтересна и си замина.
Маги и Надежда безумно ме дразнят.
Изненадах се, че отпрати Мария.

# 2 241
Много съм ЗА всякакви подобрения, човек, не трябва да живее с нещо което го дразни ..но Надежда, толкова ли се ненавижда , че да промени абсолютно всичко ..чак кожата и не е нейната . Сериозни душевни проблеми има това момиче, дано хубавата и визия и помогне да ги облекчи

# 2 242
Има си ринопластика, не толкова сполучлива според мен.

Без да съм експерт, мисля че Надя има ринопластика с лип лифт и съответно хиалурон поне на долната устна.
Абсолютно да! Отдавна споделих мнението си по въпроса, че Надя ИМА ринопластика, но не вярват хората.
Надя само по очите и ушите бих я познала. Може би затова сега лицето й изглежда някак странно на моменти. Явно и тя си има някакви комплекси от миналото. Дано да не си развали лицето като Надежда.

# 2 243
  • SF
Наистина ли намирате Надежда за хубава???
Не се заяждам, питам. Аз я харесвам само нагласена, отдалече, но пак й виждам кривите черти.
Ако мъж се запознае с нея, каквато е навита и обещаваща, няма а я върне. Ако има избор сред още 15 по-хубави от нея, не виждам причина да се спре на нея. А пък е и с дете, с което също трябва да се сработят.
Катя, Надя, Йоана са свободни и влюбени. За какво му е точно пък Надежда???

# 2 244
А сега пък попаднах на тази снимка на другото Наде. Ето тук има страхотна промяна. Евала за резултата.

Това е напълно различна жена. Дори бегла прилика не намирам със сегашното й лице. Който я е правил (които), евала!

# 2 245
  • Тайланд
Колко операции има тази жена?! Това е... нямам думи, реално съм шокиран... толкова драстична  промяна не съм виждал и в Холивуд...
Нито очите, нито изражението, нито усмивката й (имаше една снимка от сватбата й преди постната тук, но там мислех, че просто има много иразличен грим...), нито кожата й, косата...
Нейно си е лицето, да прави каквото си иска, обаче има нещо... зловещо в толкова радикална промяна, нездравословно.

# 2 246
На Надежда носа е ужасно несполучлив. Другото е добре.

# 2 247
  • София
Е доста грозновата е била, разбирам защо си е сменила лицето.

# 2 248

Леле, майко. Това се казва да си смениш главата. Не просто подобрение…

# 2 249
Наистина ли намирате Надежда за хубава???
Не се заяждам, питам. Аз я харесвам само нагласена, отдалече, но пак й виждам кривите черти.
Ако мъж се запознае с нея, каквато е навита и обещаваща, няма а я върне. Ако има избор сред още 15 по-хубави от нея, не виждам причина да се спре на нея. А пък е и с дете, с което също трябва да се сработят.
Катя, Надя, Йоана са свободни и влюбени.   За какво му е точно пък Надежда???
Влюбени в кого,че не става ясно Grinning

Надежда си е сменила цялата глава, направо все едно е друг човек ,но не я намирам за грозна нито преди нито сега,има топли очи и според мен й придават известен чар. Успява да си прикрие злобата ,едва в последните 2 епизода започна да се изпуска,докато злобата при Йоана и Надя е толкова очевидна,че много ги загрозява. И докато Надя донякъде я спасява усмивката с трапчинки, Йоана с тази брадичка и челюст умопомрачително прилича на Долф Лундгрен

Общи условия

Активация на акаунт