🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 9

• 122 135
  • 2 592
  •   1
Отговори
# 840
  • София
Оф, как го размятат насам-натам и той като някакво добиче изпълнява и ги следва. Пак ще се повторя, пълен криндж

# 841
Изпуснах голяма част от епизода, но коментарите за 3К обувки не бяха ли с цел да изобличат Маги като златотърсачка, а не да ѝ държат сметка за какво си харчи парите?
Надали. Напълно лицемерно ще е ако Йоана има също толкова скъпи обувки както Маги (че и я бие с чифта сандали на Шанел) да твърди, че скъпите вещи означават, че жената е златотърсачка.

# 842
И триглавата ламя сега що не и скочи на Надежда, м? После Маги била покровителствана...

# 843
  • България
Този Алек е златен, не могат да си го поделят.

# 844
  • Тайланд
Интересно, че Надежда показно беше прецакана от групичката й и не получи среща. Мария директно я закова, че няма да получи време.

Обаче Надежда пак избягва конфликта и предпочита да не си клати лодката - иска да е в групичката, защото ще я изядат бързо ако е сама. Хитра лисица е!

# 845
Иначе, много справедлива и добричка била Надежда. Ако от нея зависело щяла да даде 5 минути, за да се порадвала девойката. Хем е била на среща.

# 846
Мале, Надежда изпростя. 😅 Лъжа след лъжа, такъв пример ли дава на детето си, тъпо изпълнение.

# 847
Eй я и Надежда -  чака Алеко, красиво позиционирана под дървото, с разперена като опашка на русалка рокля...Тайна среща с бележка. С лигав глас, превземаща се и прилагаща чалъми - ''сладки, само техни си изреченийца'' като '''обичаш ме много маааалко, ей толкова...хихихиии''. Тя май реши да продължи да го оплита в мрежите си след целодневната среща...Опитва се да изглежда автентична, непринудена, спонтанна - прави трохи от бисквити на дивана...Лицемерна, хитра, семпла женичка.
Магдалена пикае газ заради това, че Надежда е била поканена в къщата на Алеко. Но с дежурната лицемерна усмивка.
Горджъса изобщо ли не усеща, че тоя мъж няма никакъв интерес от нея? Къде се бута?! Киара също.

.

Последна редакция: ср, 24 апр 2024, 23:01 от Карла_Карла

# 848
Е, да, като две капки вода са, но д-р Щонова е с 20 години по-голяма от Надежда
Това плюс за Надежда ли е, или минус за Щонова? Joy
А като знам Наум какво дърво е - може той да е разковничето

# 849
Изпуснах голяма част от епизода, но коментарите за 3К обувки не бяха ли с цел да изобличат Маги като златотърсачка, а не да ѝ държат сметка за какво си харчи парите?
Надали. Напълно лицемерно ще е ако Йоана има също толкова скъпи обувки както Маги (че и я бие с чифта сандали на Шанел) да твърди, че скъпите вещи означават, че жената е златотърсачка.
Ама то не пречи и Йоана да е. Никоя не харесвам. 😐

# 850
Оф, горката Киара. Иска да се защити, а няма речник - ох, Надежда, в смисъл, не е честно, в смисъл, разбирам те, но, в смисъл...

# 851
Дочакахме Надежда да влезе в интрига. Grinning

# 852
Гадно ми стана за Киара.

# 853
  • България
Ооо, Екатерина и Надежда в спор. ЖДНБ! Екатерина не е "ремарке" зад Маги.

Поредният безполезен спор тази вечер. Йоана, Надя и сие наистина не защитиха Киара от действията на Нани.

# 854
Надежда е с инфантилно поведение, не мога да си представя, че това държание се харесва на мъжете или се харесва, не знам. Остаряла съм, явно.
И аз това се канех да питам.
Мен ми идва адски лигава за човек над 12-14 г.
Не знам дали бих я изтърпяла.
То бива мъркане и мяукане, ама тя постоянно го прави.

Общи условия

Активация на акаунт