🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 9

• 122 150
  • 2 592
  •   1
Отговори
# 825
как намери дървото точно кое е? Joy

Надежда нали го души. Алек е прихванал и той завалията. По миризмата...Grinning

Ох, това с душенето е направо отвратително. Ако Надежда го прави, много лошо говори за нея.
Мен са ме душили мъже и то женени за мои приятелки, гадост. Уж прегръдки за довиждане, пък ме душат, отврат направо! Намирам това за много ниска класа, дано да не го души, че ще ми падне много в очите.

# 826
сега предполагам, че ще се нахвърлят срещу Надежда и с право. обаче къде остава ролята на Алек в това? той също пренебрегва останалите, за да ходи по акъла на Надежда. и двамата разбраха как трябва да протече вечерта - Мария казва кой кога.

# 827
Ама никаква романтика няма във вас!!! Открил я е по шума на бясно препускащото и сърце!

# 828
  • Stockholm
Киара също много напълня в предаването. Изглежда, че много не ѝ се иска да се раздвижва, но трябва да прекъсне срещата  :Joy

# 829
Все едно дали ще обвиня момите или продукцията, крайният резултат е същият. Както казах, мен ме досрамя от беседата за сандали, маратонки и рокли.
Кака Магда много изостава от надпреварата.
Според мен този "малък" апартамент, където Маги е под наем, е стандартен апартамент за едно семейство. Ама къде сме ние, къде са ергенките. Те за такива апартаменти, да не дава Бог в Люлин, не искат и да чуват. 😂 На тях им дай къща в Драгалевци, мезонет с високи тавани в центъра на София. 😏😁

# 830
  • here and now
Ама никаква романтика няма във вас!!! Открил я е по шума на бясно препускащото и сърце!
Да бе да, рупала е бисквити под дървото. По шума я е намерил Mr. Green

# 831
  • София
Алек може да се снабди с дете без много труд ако си избере Надежда. Много се весели с нея, силно ме учудва това. Няма как да хванем всички нюанси от телевизора, няма как.
Явно често се шегува Надежда, може би затова. Наистина с нея се смее най-много. А и изглежда, че е с лек характер, не го натоварва с цупене, драми и изисквания.
Май е единствената, която не го е натоварвала с оплаквания. Предполагам, че за него в този зверилник тя наистина е като малък оазис, в който няма напрежение и открива спокойствие.

# 832
Е вие пък с това дърво, не са в гората все пак. Щом пише в бележката "дървоТО", значи знае за кое дърво става въпрос. Не е написала чакам те под дърво Joy

# 833
сега предполагам, че ще се нахвърлят срещу Надежда и с право. обаче къде остава ролята на Алек в това? той също пренебрегва останалите, за да ходи по акъла на Надежда. и двамата разбраха как трябва да протече вечерта - Мария казва кой кога.
Ха ха, сетих се и Пам миналия сезон колко се възмущаваше, че не уважили старшинството ѝ.
Колкото до Алек, той е отишъл там да си избира мома, ами избра си...Надежда. 😁

Тези Алек го третират като приз, неодушевена награда. Имали право на него.

# 834
Според мен разковничето е, че го е единственото дърво. Другото са палми

# 835
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Сега се сетих на кого ни прилича по говор, маниерничене, изказ и физиономия Надежда.
На доктор Неделя Щонова, последната се вихри в Денсинг старс и сега като съпоставям двете
са ми като клонинги, само че едната е с руса, другата с кестенява коса.

# 836
Този сериозно ли не подаде ръка, на дамата си, да се изправи?😳😳

# 837
Надежда е с инфантилно поведение, не мога да си представя, че това държание се харесва на мъжете или се харесва, не знам. Остаряла съм, явно.

# 838
Как не си го замериха коя по-добър университет е завършила, коя по-интересни пътешествия е имала.

То и това са вид придобивки, макар и една идея по-софистицирани. Със сигурност не са добродетели и в никакъв случай не ти придават стойност като човек. Единствено могат да се ползват за евристика — да налучкаш със сравнителна точност социалноикономическата класа на човека, плюс нивото на (академичния) интелект и донякъде широтата на интересите и начина на живот.

# 839
Е, да, като две капки вода са, но д-р Щонова е с 20 години по-голяма от Надежда

Общи условия

Активация на акаунт