🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 9

• 122 034
  • 2 592
  •   1
Отговори
# 870
  • България
Хора, с този скандал в 22.50 имам чувството, че днес пак няма да отпадне никоя.

# 871
Катето и тя с гениални нападки. Днеска решили да изявят статистките, няма абсолютно никакъв смисъл.

# 872
  • Paris
Тая Криса няма ли да я махат вече, писна ми да и слушам гласа. Вики беше по-добре в скандалите, тази така преиграва….

# 873
Дочакахме Надежда да влезе в интрига. Grinning
Не влезе, само я провокира.😎

# 874
"Където и да отиде, аз ще бъда там", изречено от Горджъса, звучи по-заплашително и от на Силви заканите Joy

# 875
  • Варна/Амстердам
Толкова е груба Горджъс, че без угризение я пращам на сергията с дини, за където я определих преди седмица-две. Да вряка там и да чопли семки, цъкайки с език от завист към другите.
И какъв гримьор е, ако сама позволява да ѝ очертават толкова старомодно очите? Карикатура.

# 876
  • София
Горждъса някакъв нов левъл достигна. Все и слагат думи в устата горканката. Дано я махнат тази вечер.

# 877
Каква класа да е Надежда?! Живяла е в някакво гръцко село и е поработвала в семейната къща-хотел. Сега се надява да си вдигне цената или поне да си коригира нелепите интервенции. Нито изказ има, нито стил, нито присъствие. Държи се така, както преди десет години са й минавали номерата.

# 878
"Където и да отиде, аз ще бъда там", изречено от Горджъса звучи по-заплашително и от на Силви заканите Joy
Вдъхновила се е от Теа. 😂

# 879
Тъкмо се захапаха с Надежда и Горгонджъс развали всичко. Аман. Grinning

# 880
  • Paris
Тъкмо се захапаха с Надежда и Горгонджъс развали всичко. Аман. Grinning

Тя все се бута да си каже мнението навсякъде все едно на някого му пука

# 881
Как ли щеше да се развие вечерта, ако не Надежда, а Магдалена не спази регламента?
Надежда мина буквално между капките.

# 882
  • Варна/Амстердам
"Скучната роза за скучната Маги" каза Мария, дето половин сезон беше статист и не се сещахме за нея.SatisfiedSmile

# 883
Кака Магда много грозно газлайтва наистина. Особено Йоана много ѝ е трън в очите.
Обидата бебенце ми е топ. Дъщеря ми е първа група в детска градина и така се обиждат.

# 884
  • България
Надя има средностатистически черти за района на Хасково. Далеч е от красивите, не е и грозна. Нищо особено. За мен не е красива и приятна.

Общи условия

Активация на акаунт