🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 9

• 122 044
  • 2 592
  •   1
Отговори
# 900
Имам запитване - откъде тръгна враждата между Надя и Валерия като цяло, че така и не разбрах? Ако си спомням правилно, заедно се смяха на тъпите шегички за възрастта в началото.

Доколкото до отношението на Магда към Йоана - според мен тръгна от това, че Йоана взима първи рози последните коктейли. Както Магда не пропуска да отбележе във всеки един епизод, тя си иска първите рози за нея.
Когато си забиваха торти в лицето. Валерия трясна първата на Надя.

# 901
  • София
Екатерина има чар, но не мисля, че има интерес към Алек. По никакъв начин не се вижда да е активна, да се опитва да си краде време с него, да го опознае.. и наистина се пази да е неутрална. И да си ходи, никой няма да забележи, не е активна просто.

Магдалена още повече ми пада в очите.

# 902
Кака Магда ми е забавна как се има за много отракана и корава мадама. Чупи фасони на един залухав младеж, обяснява се на малките пикли за парцалките си, обаче споменава, че и тя ги е поогледала като едн истянска ценителка на “марковото”. Гледа виновно в пода като някоя се похвали с хубава среща. Мята някакви провокации, но вътре има доста по-корави момички, които бързо я отрязват с мълчание.

# 903
  • Варна/Амстердам
Тя Горджъса сякаш живее в някаква паралелна реалност, в която е главен антагонист в латиноамериканска сапунка. Ла бруха!!!  Smile

# 904
Катето ходила да разправя на другия лагер, че тайно ги харесва, но, понеже такова било шоуто, трябвало да е с групата. Сега очевидно се задейства заради техните критики, че е без мнение. И какво направи? Нападна за липса на позиция, но тя самата не посмя да се конфронтира Надежда. Не ми харесва такава безхарактерност и не мога да я объркам с добър, неконфликтен характер. Горджъса, че е като латерна, няма спор.

# 905
фолкаджийката е пътник.. един път не каза, че бленува да е с него, а все изтъква като се видят, че от яд към другите тича подире му..

# 906
Алеко е идиот!

# 907
хаха, Криса продължава

# 908
Катето ходила да разправя на другия лагер, че тайно ги харесва, но, понеже такова било шоуто, трябвало да е с групата. Сега очевидно се задейства заради техните критики, че е без мнение. И какво направи? Нападна за липса на позиция, но тя самата не посмя да се конфронтира Надежда. Не ми харесва такава безхарактерност и не да мога я объркам с добър, неконфликтен характер. Горджъса, че е като латерна, няма спор.
Аз не мога да ѝ простя, че стана сянка на Маги и ѝ позволи да ѝ вземе светлината (стил Теа). 😁

# 909
  • България
Всичките не стават. Хванах "най-интересната" част. Нямам компания, за да си пийна. Да закриват вече.

Наздраве от мен с розе и червено вино!

# 910
Хайде, режисьорите - последната роза да бъде за Киара, защото я прецакаха със срещата.

# 911
повечето познахме, че ще е Киара

# 912
Сашо не можа ли по-високомерно да изгледа Катето... И защоооо Горджъса още трябва да ни тормози!

# 913
Кристина буквално все едно е ползвала ла.но за фдт.

# 914
Който видя в новата ѝ песен спойлер, че напуска тази вечер, позна. Браво!

Общи условия

Активация на акаунт