🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 9

• 122 052
  • 2 592
  •   1
Отговори
# 915
повечето познахме, че ще е Киара

Тъкмо ще си промотира песента.

Аз съм изключително впечатлена колко се задържа "Горджъс"

# 916
според мен Алек гледа на Криса, като на компас. така мисля аз. може пък да я държат чисто по сценарий, за да има емоции.

# 917
  • Варна/Амстердам
Надя абсолютно никога не сме виждали без грим, явно и утре няма да го изтрие напълно.

# 918
Коя според вас ще е тая с грима утре?

# 919
Каква беше тази физиономия от този, когато даде роза на Катето? 🫣🤢

# 920
На Щонова по характер прилича Маги. Същата натегачка. Де и по интелект да си приличаха. 😔😁

# 921
Надя

# 922
  • София
Скандални са някои без грим, утре ще е забавен епизод...

Магдалена или? .. Ако продължи скандалът между Криса и Екатерина, може и втората да е...

# 923
Горджъса е като безсмъртния Шотландски боец. Ще бъде в имението и след финала. Може да посрещне и участниците в 4-ти сезон Joy Все пак Киара беше по-безличното присъствие и логично си тръгна.

# 924
повечето познахме, че ще е Киара

Тъкмо ще си промотира песента.

Аз съм изключително впечатлена колко се задържа "Горджъс"
А аз съм изключително възмутена, по същата причина 😁
Горджъса е като безсмъртния Шотландски боец. Ще бъде в имението и след финала. Може да посрещне и участниците в 4-ти сезон Joy
Представям си го😆
Ще се представя, като Горджъс Маклауд и ще прави оценка на риска, за опетняването на името на следващия ерген.
Разбира се ще следи за правилното протичане на скандалите...

# 925
Май е Надя, да. Горджъс и Нани без грим май са по-добре.

# 926
Наистина ли стойността на едно такова предаване е в това, да тормози публиката, вместо да я радва? Нищо не разбирам от телевизия, ама някак си подсъзнателно си мисля, че ще е по-хубаво на зрителите да им доставиш радост и удоволствие от това, което ще им покажеш! Тая врякаща кукумявка остава, за да тормози зрителите, защото тя друго нищо не прави там.
Абе, продуцентина, няма ли да ти  харесва хората да говорят за теб: егати пича, какво яко предаване направи! А то... да не те стига това, което мислят хората за творчеството ти.

# 927
Мноог се смях на Горджъса с кърпичката. 🤣 Мисля, че ми се видя рус кичур, когато Алек попита защо му отнема това право да я види без грим, но може и да греша

# 928
Киара цял сезон е храстче, така че откраднатата ѝ среща в последния момент не прави никаква разлика.

# 929
  • Paris
Някоя тъмнокоса е май, защото се вижда като че ли тъмна коса когато Алек говори с нея

Общи условия

Активация на акаунт