🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 9

• 122 453
  • 2 592
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Залагам на Киара.

# 511
Киара е много красива без грим! Изобщо не й е нужен.

# 512
В първото издание на "След церемонията", което реално беше преди да се запознаят с ергена, Киара беше според мен без грим. И се видя реално колко е красива.
https://www.btv.bg/shows/the-bachelor/sled-tseremoniata/kak-se-c … i-pat-s-alek.html

Последна редакция: ср, 24 апр 2024, 14:35 от Alucard

# 513
И аз залагам на Горджъса, тя и сега в ИГ ходи да тича със спортен екип и един тон грим.

# 514
Може би Надя, нали я бъзикат, че дори и пред тях не се появява без грим.

май само нея и Горджъс не сме виждали без грим.

Последна редакция: ср, 24 апр 2024, 15:00 от FreesiaR

# 515
Може би Надя, нали я бъзикат, че дори и пред тях не се появява без грим.
Във видеото, което Alucard беше публикувала малко по-назад, именно Надя беше тази с очевиден грим, както и Валерия, която тъкмо гримираха. Гримът на Надя не беше натрапчив, само че си беше там. Киара е като Дениз от сезон 1 - нищо общо между гримирана и негримирана визия. И като й гледам кривите зъбки, се сещам за "онази песничка"... Обаче като изгледах видеото се сещам, че не знам кои са Мартина Симова и Габриела Иванова.

# 516
Те всички са хубави, най-малкото защото са млади. Въпросът е кои от от тях знаят това. Мислят си, че като се измажат с най-актуалния маджун (за по-младите - това е материал за уплътняване не прозорци, използван преди да открият гумените уплътнения), ще са неотразими.  Лично на мен ми е интересно дали Екатерина ще има смелостта да се покаже без грим. Хубаво момиче е, но като я гледам винаги имам чувството, че си е нахлузила пластмасова маска. Надка също бих искала да я видя без идиотската очна линия.  Милата Йоана и грим не може да я спаси от тези хлътнали очи, та за нея може да се окаже, че без грим е по-красива.

# 517
Те всички са хубави, най-малкото защото са млади. Въпросът е кои от от тях знаят това. Мислят си, че като се измажат с най-актуалния маджун (за по-младите - това е материал за уплътняване не прозорци, използван преди да открият гумените уплътнения). Въпросът е в това, че момичетата си мислят, че като се докарат на визия, която в повечето случаи е гротескна, е достатъчно да бъдат приети и харесани като хора. Лично на мен ми е интересно дали Екатерина ще има смелостта да се покаже без грим. Хубаво момиче е, но като я гледам винаги имам чувството, че си е нахлузила пластмасова маска. Надка също бих искала да я видя без идиотската очна линия.  Милата Йоана и грим не може да я спаси от тези хлътнали очи, та за нея може да се окаже, че без грим е по-красива.
Всяка жена се притеснява от нещо във визията си без грим. То и заради това е измислен и самият грим - да прикрива или даже изменя натуралната визия. Аз се чувствам добре без никакъв грим само сред най-близки хора, иначе гледам поне една пудра да сложа. И като цяло не виждам нищо лошо в това  да "помогнем" леко на природата с макиаж, но само ако знаем на какво да наблегнем и какво да избягваме. Иначе, протоколът "Това е модерно", като например прословутото контуриране е изиграл не една шега на иначе симпатични дами. Но не знам, тук Горджъс трябва да се изкаже като професионалист. Sunglasses Head BandLaughing
ПП: Има ли къде да видим и останалите моми преди старта на шоОто?

# 518
Виждам, че се коментира темата за грима. Аз също не виждам някаква драма жената да е без грим и да се покаже, та чак вече в предаването се захапаха коя не излизала без грим, коя спала с грим, коя нямала смелостта да се покаже пред Алек естествена.
Аз не нося грим, освен гланц и затова може би мнението ми не е напълно обективно, но не мисля, че дадена жена е грозна без грим, че да се приема грима едва ли не като етикет за красива жена.
В миналия сезон ако си спомняте захапаха Валерия едва ли не, че е неподдържана защото не се гримира и е с лека прическа. Значи и аз съм към графата "неподдържани момичета"! 😀

# 519
Надя или ГорЖъса са ми предположенията за ергенка, която не иска да свали грима. Всички други сме ги виждали без.

# 520
  • София
Надя и Катето са хубави млади момичета, ще се изненадам, ако някоя от тях откаже да се включи без грим. От останалите залагам на Горджъса, тя е винаги силно гримирана и е доста твърда в позициите си - ако ѝ щукне, че няма да го свали, няма да го свали и точка.

# 521
Аз също прибягвам до лек грим, за да подчертая или коригирам черти на лицето си, но тук иде реч за пластове грим, които накрая показват съвсем друг човек. Просто ми се вижда напълно безсмислено това стоене пред огледалото. Колко време трябва да утрепеш за едната визия? Нали накрая по думите изпращат.

Последна редакция: ср, 24 апр 2024, 15:50 от LadyCharming

# 522
Катето и Надя като външност са абсолютни антиподи, Катето е красавица, Надка е грозновата. Умствено ползата е за последната.

# 523

В някой от подкастите мисля, че Виктория беше коментирала, че познава човек, който се е срещал с Маги и тя точно така се е държала - о, сърцето ми, без дъх съм и т.н. В момента не се сещам какви са й репликите. Та Виктория все пак каза, че явно си е такава и сигурно получава някакви признаци на тахикардия, казано на шега.
Самоцитирам се. Мисля, че думите за Маги бяха казани от Елена в Надкаст.✌️ Не е все едно, дали ги е казала Виктория, затова се извинявам.

# 524
Надя е толкова естествено красива, че тия набеждавания за външността са абсурдни...
Здраво, право момиче, нос, коси, очи, всичко е съвсем приятно за окото.

Общи условия

Активация на акаунт