🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 9

• 122 445
  • 2 592
  •   1
Отговори
# 525
За мен Надя си е най-обикновено момиче. Не намирам нищо забележително в чертите ѝ.

# 526
Особено носът. И без база за сравнение е грозновата, но ако я сравним с Екатерина или Киара съвсем. И силно казано момиче, изглежда зряла, дори и съвсем млада жена.

# 527
Аз не мисля, че Надя ще си позволи да се заинати и да не се покаже пред Алек без грим. Чисто като стратегия според мен няма да го допусне.
Възможно е Горджъса да откаже и да измисли някое нелепо оправдание. Не изключвам възможността и Надежда да откаже да се покаже без грим.

Според мен тази седмица Киара ще си тръгне. Пусна си новата песен, сега ще я "популяризира" с изгонването й и ще се надява на 3 минутки слава. Но то нито песента става за нещо, нито представянето й в предаването като цяло.

Много ми харесаха коментарите на Елена от сезон 2 в Надкаст. Слушах я с интерес.

Виктория направи добро впечатление след излизането си с визията в "Преди обед", но вчера я видях без грим и прическа докато шофираше в София и си беше същата като на синхроните, от които й направиха мемета.

# 528
Катето и Надя като външност са абсолютни антиподи, Катето е красавица, Надка е грозновата. Умствено ползата е за последната.
На коя планета Надя е грозна?!! Със сигурност не на тази.😂😂😂

# 529
На коя планета Надя е грозна?!! Със сигурност не на тази.😂😂😂
Че то дебела я нарекоха, мислиш, че и грозна ще й се размине? Без грам да я харесвам като човек, ама мненията за визията й са потресаващи понякога.

Алек щото пък е Ален Делон и само една Моника Белучи му приляга. 😍

# 530
За мен Надя има семпла и ненатрапчива, интелигентна красота. Типичното "girl next door".

# 531
Нито мисля, че Надя е грозна, нито пък, че има най-хубавото дупе, изобщо пък се съмнявам и че ще ни представят момите без капка грим.

# 532
Ох, ще припадна, Надя била грозновата! На коя планета живеете и с какви критерии за красота боравите?

# 533
Ох, ще припадна, Надя била грозновата! На коя планета живеете и с какви критерии за красота боравите?
Освен да започнем вече да изискваме и снимки без грим за писане в темата... 😀

Както и да е. Направи ми впечатление, че в анонса за днес пише, че момичето на среща ще бъде поканена от Алек в... там, където е отседнал, някаква отделна вила ли е, хотел ли е, не знам. Интересно предвид драмата с проникването миналата седмица. Някой да има идеи коя може да бъде?

# 534
Е нали и Виктор беше поканил Марта в неговата къща, пръскаха се с брашно само. Този може би ще викне Йоана, най-безопасна е.

# 535
Залагам на Маги. Най-голям шанс имам да позная. 😂 Тя ще се разочарова - тя е от типа жени, които обичат да ходят на палатки.

# 536
На мен Надя ми е лелката от бакалията. Изобщо не виждам интелигентна красота.

# 537
Ако викне Надежда на среща, тъкмо ще са наравно с Маги по брой срещи. Joy И без това ги оставиха само двете в къщата по време на играта. Струва ми се логично

# 538
Е нали и Виктор беше поканил Марта в неговата къща, пръскаха се с брашно само. Този може би ще викне Йоана, най-безопасна е.
Оо, къде ме върна. 😀

Марта беше сериозна фаворитка. По тази логика - Надежда?

# 539
  • Бургас
Аз залагам на Катето. Младо агнешко му се хапва на човека, преди да го задуши някоя кака на финала .

Общи условия

Активация на акаунт