🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 9

• 122 173
  • 2 592
  •   1
Отговори
# 540
Надя не е грозна. Даже подозирам, че без грим ще е по-приятна.

# 541
За мен Надя има кофти фигура , трътлести са и краката. В лице е симпатична , но красавица не бих я нарекла.

# 542
На мен Надя ми е лелката от бакалията. Изобщо не виждам интелигентна красота.
А у някоя друга участничка виждаш ли?

# 543
Логиката ми е, че не би рискувал с някоя, която ще е готова за проникване и същевременно иска да си изкара приятно. Надежда доста напористо се натиска, Мария и Валерия са ясни, Мага ще мига и ще му обяснява цял ден, че не може да повярва какво ѝ се случва, а Йоана е сдържана и в същото време той много я харесва по някаква причина.

# 544
Обзалагам се, че е по-хубава от Катето без грим. Но красотата е субективно понятие.

# 545
Аз силно се надявам да е някоя различна от МаНи и Йоана. Много ще ги повтаря така.

# 546
За мен миналата година имаше много по-красиви момичета -Айлин , Валерия

# 547
Може и Валерия да не е искала да си махне грима. Последния път получи паник атака.

# 548
  • София
Надявам се да не покани Валерия, защото съвсем няма да се говори с нея след това. Йоана беше миналата седмица на индивидулна среща. Единствено Надя май не е била на никаква среща. Може и тя да е.

# 549
Може и Валерия да не е искала да си махне грима. Последния път получи паник атака.
Валерия редовно се показва в Инстаграм без грим и участва в т. нар. грим трансформации. Ще ми е странно, ако наистина не иска да се покаже на Алек без грим, не се връзва.

# 550
Според мен Валерия се изнерви просто ,нешо не и издържаха нервите .

# 551
Като имат грим на дневните игри, пък голяма работа. На 40 градуса слънце, потни и ритащи се в спортни екипчета (които са страшно нелепи). Алеко ги е виждал без грим, голяма работа.

# 552
За мен идеята за без грим и то пред обекта на предполагаемото ти желание е малко прекалена. Гримът, както и  липсата му е въпрос не само на индивидуалност, но понякога и на необходимост за самочувствието на жената. Добре, че Теа няма да участва в това начинание. За Горджъс без грим не знам, не знам...

# 553
Може да се окаже, че Горджъса е по-приятна без грим. Начина по който си подчертава устните е брутален. Гримасите, които прави с нацупените устни може да не са токова очеизбождащи и тя да добие миловиден вид. Simple Smile

# 554
Повечето са с мигли, микроблейдинги и какво ли още не. Та на мен ми е много преекспонирано “коктейл без грим”. При Йоана разликата е най-голяма, ама тя май няма проблем да се показва без грим.

Общи условия

Активация на акаунт