🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 9

• 122 466
  • 2 592
  •   1
Отговори
# 465
Има хора, които си имат половинки и пак плащат за професионални фотосесии. Това не е критерий. Приемете, че има суетни хора. По-суетни от вашата представа за това.
[/quote]
Аз нямам проблем да го приема, но коментарът ми имаше друг смисъл, а именно, че тя е решила да превърне социалните си мрежи в основен източник на доходи и своя професия и това има значение при преценка на действията и поведението й в един риалити формат.

# 466
Много сте интересни - да влезели хора с нормални професии. Ми като влезе Деница в първи сезон, на нищо я направиха в темата, че не била за каквато се представя, защото иначе как щяла да си позволи да отсъства. И реално, коя е тази уважавана професия, от която ще си позволиш да отсъстваш, за да участваш в шоу, в което почти сигурно е, че ще се изложиш? И кой после ще те вземе насериозно? Силви помогна ли си в кариерата на юрист, бихте ли се възползвали от нейните услуги?

# 467
Имам една идея за следващия сезон. Наясно съм, че е твърде революционна и трудно осъществима за настоящия екип на продукцията, но могат да се понапънат. Все пак четвърти сезон пак от същото ще е тъпичко вече.
Та идеята... Какво ще кажете за разнообразие да намерите ерген, дето наистина да търси любовта и жената на живота си. Какво ще кажете да вкарате двайсетина нормални, свестни, ментално и емоционално стабилни жени, с нормални професии, адекватно образование и възпитание, които също да търсят любов, а не реклама. И още десетина като досегашните да има и за сеира - кючекчийки, професионални жрици, бивши държанки, чалгаджийки, миски, моделки, инфлуенсърки, кухи лейки. Тези с диагнозите може да ги пропуснете. Гарантирам, че ще е по-успешен сезон. Ама дали им стиска на екипа ?!?

Да, можем само да си го пожелаваме, но няма да ни чуят. Според мен самият формат не е подходящ за Европа. В САЩ има достатъчно прости и необразовани зрители, които се кефят на сиси, бразилски дупета, устати моми и женски бой. Вярвам, че имат много висок рейтинг. Просто продуцентите на нашия са за убиване, защото зверски ни подценяват.

# 468
Надя и Йоана са с нормални професии.

# 469
Имам една идея за следващия сезон. Наясно съм, че е твърде революционна и трудно осъществима за настоящия екип на продукцията, но могат да се понапънат. Все пак четвърти сезон пак от същото ще е тъпичко вече.
Та идеята... Какво ще кажете за разнообразие да намерите ерген, дето наистина да търси любовта и жената на живота си. Какво ще кажете да вкарате двайсетина нормални, свестни, ментално и емоционално стабилни жени, с нормални професии, адекватно образование и възпитание, които също да търсят любов, а не реклама. И още десетина като досегашните да има и за сеира - кючекчийки, професионални жрици, бивши държанки, чалгаджийки, миски, моделки, инфлуенсърки, кухи лейки. Тези с диагнозите може да ги пропуснете. Гарантирам, че ще е по-успешен сезон. Ама дали им стиска на екипа ?!?
Няма шанс.
Още повече след подобни изпускания на участнички в стил "поканиха ме за участие". Последно по думите на Виктория, която в каста с онези двамата (нещо ми е много анти Неделчо) се надяваше на покана в друго риалити. И ергенът, разбира се, е поканен, той със сигурност не се явява на кастинг. Та, аз поне се надявам да са си взели поука от продукцията, но знаем, че бг-мама не е фактор за обществено мнение, само вижте какво става в социалните мрежи...

# 470
Да, но Елена имаше някакви макар и косвени допирни точки с Евгени, що се касае до интереси. Много се интересуваше и вълнуваше от изкуство и разговорите им бяха далеч от "ах, спираш ми дъха".
Елена беше като героиня на Джейн Остин в нейния сезон. Магдалена е като героиня от лековато любовно романче от онези с характерните корици.
На мен Маги ми прилича на героиня от Розамунде Пилхер - богата аристократка с обувки за 3 хил., имението е нейно, а всички други са второстепенни персонажи, хаха..

В някой от подкастите мисля, че Виктория беше коментирала, че познава човек, който се е срещал с Маги и тя точно така се е държала - о, сърцето ми, без дъх съм и т.н. В момента не се сещам какви са й репликите. Та Виктория все пак каза, че явно си е такава и сигурно получава някакви признаци на тахикардия, казано на шега.

# 471
Да, но Елена имаше някакви макар и косвени допирни точки с Евгени, що се касае до интереси. Много се интересуваше и вълнуваше от изкуство и разговорите им бяха далеч от "ах, спираш ми дъха".
Елена беше като героиня на Джейн Остин в нейния сезон. Магдалена е като героиня от лековато любовно романче от онези с характерните корици.
На мен Маги ми прилича на героиня от Розамунде Пилхер - богата аристократка с обувки за 3 хил., имението е нейно, а всички други са второстепенни персонажи, хаха..

В някой от подкастите мисля, че Виктория беше коментирала, че познава човек, който се е срещал с Маги и тя точно така се е държала - о, сърцето ми, без дъх съм и т.н. В момента не се сещам какви са й репликите. Та Виктория все пак каза, че явно си е такава и сигурно получава някакви признаци на тахикардия, казано на шега.

Богата, наивна и скромна аристократка. Поне мама такива ги гледа по Розамунде...

ПП: А по отношение на мнението по-назад, че днес ще си иде Киара или Катето, по-скоро смятам, че ще е Катето. Не е случайно, че я разплакаха за липсата й на активност, която беше подчертана от всички моми, макар момичето да си е много ок според мен. Киара пък ще създаде драма довечера, поне прочетено между редовете от промото, което пак води до въпроса - приятни хора ли иска да гледа драгият зрител или сеирджии... Ох, дано все пак Горджъса да си иде.

Последна редакция: ср, 24 апр 2024, 12:12 от FreakOnALeash

# 472
Аз харесвах Елена, но не харесвам Маги. Странно ми е да я защитава и то така изсмукано от пръстите. 
Хепи, за мен не е странно. Гаджето й Асен е супер близък с продукцията, запознали са се на парти на екипа. За мен Елена просто предава думите на продукцията и се явява като техен говорител. Най-вероятно това не са нейните лични разсъждения, затова и "опорките" й звучат като изсмукани от пръстите.

Елена продължава да слугува на продукцията дори и извън нейния сезон. Това не ми харесва в нея, прекалено се нагажда и се губи в усилията си да се хареса на Евгени, на майка му, на продукцията да им прави провокациите. Дано сега е с човек, който я предразполага най-накрая да бъде себе си.

Оф топик е, но да изясним. Гаджето на Елена не е близък с продукцията и не са се запознали на парти. Познавал е само един човек от продукцията, който ги е свързал. И не, Елена не е говорител на екипа сега; вероятно защитава Маги, защото вижда в нейното увлечение нещо от собственото си поведение  преди година. Рядко гледам тази година, защото предаването стана много пошло, но следя понякога коментарите на живо на Елена. Струва ми се, че не се интересува много, пропуска епизоди, факти, детайли. И това е нормално, тя има нов живот в Брюксел.

# 473
Добър ден, ергени и ергенки! 🌹

Тазседмичният анонс:
Коктейл без грим, бижута и рокли тази седмица в „Ергенът“ по bTV
Скрит текст:
„Мечтая си да пиша името ти в пясъка и да се губя в твоите очи. И в тях да виждам блясъка на сбъднатите си мечти“ – с тези думи най-желаният „ерген“ на България ще отправи специална покана към дамата, за която е подготвил емоционален ден, пълен с цветни и вълнуващи преживявания. Двамата ще се впуснат в търсене на нови хоризонти, а вечерта ще завърши повече от неочаквано – с усамотение в палата на Младенов, където той до този момент не е допускал никого.
Връща се един силен епизод от сезон 2:
Скрит текст:
Докато Алек и избраницата му се носят на крилете на любовта, останалите момичета в имението ще отворят „кутията на откровенията“. Те ще имат право да питат когото поискат – каквото поискат.
Скандал с... бих казала Маги, ама твърде много момичета отговарят на това описание:
Скрит текст:
Вечерният коктейл ще бъде разтърсен от грандиозен скандал след отправено обвинение към една от участничките, че е материалистка, чиято единствена цел е да си намери заможен приятел.
И за утрешния епизод:
Скрит текст:
По време на вечерния коктейл Младенов ще отправи дръзка провокация към претендентките за своето сърце с желанието си да види „истинското лице на любовта“. Дамите ще трябва да свалят грима, балните рокли и токчетата и да заблестят с естествената си и неподправена красота. Коя от тях обаче няма да събере смелост да се покаже без макиаж и на коя Алек ще зададе въпроса: „Защо ми отнемаш правото да те видя без грим?“, предстои да стане ясно утре вечер от 20:00 ч. по bTV.

# 474
Еее, супер си Персона, удобно поднесено, благодаря

# 475
  • София
Здравейте и от мен.
Ние си хортуваме, а вече тече ракламата за кастинг за Ерген 4. Наслука!

# 476
Отворен е кастингът за сезон 4. ✨ Ето някои от любимите ми моменти от въпросника:

- С кой живееш и какви са взаимоотношенията ви? От колко време живеете заедно? Опиши ни съжителството ви. Щастлива ли си на това място? Кои три неща ще подобрят живота ти на това място? [представете си толкова подобно да се обяснявате къде живеете...]
- Кое е най-обидното нещо, което някой може да ти каже? [за да го използваме срещу теб]
- Кажи ни три неща, които семейството ти не знае за теб. [за продукцията тайни няма]
- Кога последно си участвала във физическа/ вербална разправа? С кого беше и защо влезе в тази ситуация?
- Коя е най-малко любимата ти песен?
- Разкажи ни смешка/виц. [😂]
- Колко си атрактивна/забавна/състрадателна/злопаметна/отмъстителна/интелигентна/честна/щедра с опция от 1 до 10. 😂
- Колко пари печелиш на месец? За какво ги харчиш? Кое е най-скъпото нещо което си купвала? [😳😳😳]
- Коя политическа партия подкрепяш и защо? (не си длъжна да отговаряш на този въпрос) [малко разбиране ❤️]
- Колко алкохол пиеш седмично?
- Колко интимни партньора си имала? [с отделна графа за мъже и за жени]
- Би ли спала с някой за пари? Ако “да” за колко?

Общо 168 въпроса. Късмет, ако има съфорумци, на които им се ходи на курорт. 🌹😍

# 477
  • София
А за следващият сезон , както се каза, защо освен с нвмални професии и тн, не бъдат само ергенките, а и самият ерген.
А ще е интересно за следващ сезон да бъде модерно и да се вкара някоя транс жена Simple Smile

# 478
А ще е интересно за следващ сезон да бъде модерно и да се вкара някоя транс жена Simple Smile
Бтв след този коментар:

Ако не им е хрумнало вече след конспирациите за Мария. 😂

# 479
А за следващият сезон , както се каза, защо освен с нвмални професии и тн, не бъдат само ергенките, а и самият ерген.

Че то само ни лъжат, че са милионери тия ергени, иначе са си съвсем стандартни. Grinning Изключвам родителите на Евгени, те наистина изглеждаха доста заможни. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт