🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 9

• 122 172
  • 2 592
  •   1
Отговори
# 810
Алек може да се снабди с дете без много труд ако си избере Надежда. Много се весели с нея, силно ме учудва това. Няма как да хванем всички нюанси от телевизора, няма как.

# 811
Не става дума, че купуването на скъпи вещи е порок, а от усещането, че тези вещи ти придават стойност. Как не си го замериха коя по-добър университет е завършила, коя по-интересни пътешествия е имала. Маги беше много жалка като се заоправдава, че кара много скромна кола и живее в много скромна квартира.
Или пък за някое преодоляно професионално предизвикателство.
 Размечтах се.

# 812
гримът на Криса е потресаващ всеки път. не знам кой й го прави, но е направо катастрофа.

# 813
  • here and now
Странно що Нана пак разказа за този неприятник в живота ѝ. Така е инструктирана предполагам драми да има, що не разкаже за брака си, за дългата си връзка. Да ги съжаляваме и да се кахърим тука. 😁
Тя и за това нищо хубаво не каза в предните епизоди.
И тя е вечно жертва на "любовта"

Магдалена изглежда, сякаш гаджето ѝ се е прибрало при жена си Mr. Green

# 814
Киара май няма да си ходи днес… значи ще е Криса

# 815
как намери дървото точно кое е? Joy

# 816
Не става дума, че купуването на скъпи вещи е порок, а от усещането, че тези вещи ти придават стойност. Как не си го замериха коя по-добър университет е завършила, коя по-интересни пътешествия е имала. Маги беше много жалка като се заоправдава, че кара много скромна кола и живее в много скромна квартира.

Защото стойностните разговори, а съм сигурна, че има такива, ги изрязват от продукцията.
Кой обича да слуша готини неща, вместо да хрупа пуканки следейки някой скандал?

# 817
По миризмата на парфюма и.Нали за Надежда питаш?Simple Smile

# 818
гримът на Криса е потресаващ всеки път. не знам кой й го прави, но е направо катастрофа.
Тя цялата е катастрофа, направо ми като от индийски сериал, само едно сари и да слагат  точка тази вечер, че едва я издържам

# 819
  • София
Ще гледа къде са камерите и така Simple Smile

# 820
  • Пловдив
Някой може ли да ми каже марката на обувките на Виктория от НАДКАСТ? Бели с розово?
Не знам дали ще бъда полезна, но в предаването беше постоянно с обувки Karl Lagerfeld. Може пак да са на тази марка

# 821

Надежда нали го души. Алек е прихванал и той завалията. По миризмата...Grinning

# 822
Все едно дали ще обвиня момите или продукцията, крайният резултат е същият. Както казах, мен ме досрамя от беседата за сандали, маратонки и рокли.
Кака Магда много изостава от надпреварата.

# 823
ох, Надежда му написала бележка.

# 824
Нали я "болеше" корема, може би се е ориентирал по миризмата.

Общи условия

Активация на акаунт