🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 9

• 122 044
  • 2 592
  •   1
Отговори
# 885
Музиката ме дразни зверски! Баш индийски сериал. Или турски?

# 886
Магдалена днес се лигавеше на Алек за “сърчицето”, но всеки път като не стане по нейната и не получи първа роза и гледа Алек на кръв, че да я покани на среща следващият път. Едни и същи номера..

# 887
  • София
Магдалена пак му е сърдита и пак му прави фасони при получаването на розата. Не знам как може на някого да му харесва такова поведение.

# 888
Като чуя израза “много селско” ми е ясно, че авторът на изказването е див селяндур (да се прави разлика между селянин и селяндур). Много си зле, Вале…

Горджъса колкото и да  има кусури, наистина беше провокирана. Харесва ми, че не им цепи басмата.

# 889
  • here and now
Магдалена пак му е сърдита и пак му прави фасони при получаването на розата. Не знам как може на някого да му харесва такова поведение.
И Виктория правеше така.

# 890
Не мога да си представя, че Алек харесва Криси или както там се казваше. Цялото й излъчване, говора й, всичко крещи, че е от махлата. Как се вижда до този мъж, не че нещо, но никак не му подхожда, а той що я държи...

# 891
Всичките не стават. Хванах "най-интересната" част. Нямам компания, за да си пийна. Да закриват вече.

# 892
Като чуя израза “много селско” ми е ясно, че авторът на изказването е див селяндур (да се прави разлика между селянин и селяндур). Много си зле, Вале…

Горджъса колкото и да  има кусури, наистина беше провокирана. Харесва ми, че не им цепи басмата.

Много ясно, че ще ги провокират. Малко ли, четириглавото куче, провокираше същите?

# 893
Екатерина е скорпион и е смешно, че ергенките я подценяват и я имат за слабохарактерна и без мнение. Горджъса май за първи път беше изкарана от релси и то точно от "бебето"

# 894
И Виктория правеше така.
Надежда също всеки пък, когато не получеше роза в топ 3, се сърдеше. дори и коментираше на синхрони

# 895
Всичките мога да ги понеса, даже някои почнах да ги харесвам, обаче Криса ми докарва гадене. Дано я разкарат вече, че е непоносима!

# 896
Екатерина е скорпион и е смешно, че ергенките я подценяват и я имат за слабохарактерна и без мнение. Горджъса май за първи път беше изкарана от релси и то точно от "бебето"

Екатерина може да се сражава. Трябва повече да показва от себе си.

# 897
Имам запитване - откъде тръгна враждата между Надя и Валерия като цяло, че така и не разбрах? Ако си спомням правилно, заедно се смяха на тъпите шегички за възрастта в началото.

Доколкото до отношението на Магда към Йоана - според мен тръгна от това, че Йоана взима първи рози последните коктейли. Както Магда не пропуска да отбележе във всеки един епизод, тя си иска първите рози за нея.

# 898
  • София
Хора, с този скандал в 22.50 имам чувството, че днес пак няма да отпадне никоя.

Пепел ти на клавиатурата.

# 899
сега има реклами, та ...
трябва да си голям гьон, изпаднал за внимание, комплексар, за да си участник в Ергенът
Joy

Общи условия

Активация на акаунт