🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 9

• 122 087
  • 2 592
  •   1
Отговори
# 930
Надя, ако не е използвала думите "ще изоблича", "злоба" и "фалшива", досега поне 500 пъти, ще бъда изненадана.

# 931
Надето е сладурче без грим.

# 932
сега има реклами, та ...
трябва да си голям гьон, изпаднал за внимание, комплексар, за да си участник в Ергенът
Joy
Това е ясно, но идва въпросът ние защо гледаме този абсурд. Честно казано изпитвам срам, когато споделям пред познати, че следя формата. Винаги влизам в обяснителен режим, че си го причинявам заради готините коментари във форума. На моменти е абсолютно негледаемо, но трябва да съм в час с простотиите, които продуцентите са подбрали за нас.

# 933
Без грим ли беше?

# 934
Показаха Маги докато жабата стои с кърпата демонстративно, все едно току що е открила живот на друга планета, за да си мислим, че е тя, но тя отдавна се показа без никакъв грим.

# 935
  • София
Познавате се явно Joy

# 936
Познавате се явно Joy

Не я познавам, но я показаха току що. Стори ми се сладурче, но ще видя със сигурност утре.

# 937
  • Paris
Тук се вижда косата

# 938
Гледах от срещата на Надя. Мега зле. Дъно.
Надежда постъпи като пълна к¥чк@. Без извинение, па ако ще да ми изтрият коментара.
Много долно постъпи. Не ме кефи Киара, ама това беше долно.
Горджъса ако е пред мен ще ѝ изтрия грима и после ще и сложа лепенка на устата. Не мога да я слушам, влудява ме.
Йоана тоя път Алек бая горещо я гледаше и бая си я нацелува.
Според мен утре Надя ще мине и тя под дъгата, демек, и тя ще бъде нацелувана.
П.П. Тия дами за двустепенно почистване чували ли са? Какви бяха тия кърпички и мицеларни води. Особено с тия те ли гримове трябва мнооого качествено почистване.

Е, кажете, не ви ли липсва Виктория Grinning

Последна редакция: ср, 24 апр 2024, 23:27 от holly_mac

# 939
  • София /Абсурдистан
Роклята на Валерия е много хубава.

# 940
Май само Екатерина и Надежда не дадоха без грим, една от двете ще е. По-вероятно Екатерина.

Холи Мак, честно казано, грам не ми липсва. 😁

Последна редакция: ср, 24 апр 2024, 23:38 от Lilly_85

# 941
като че ли ще е Магда с грима

# 942
Е, кажете, не ви ли липсва Виктория Grinning
Все едно да ми липсва стомашно разстройство с болки...

като че ли ще е Магда с грима
Не е тя, но това искат да си помислим.

# 943
Аз ги огледах сега на промото и привидно никоя не изглеждаше с грим. Според мен ще е Катето, заради днешния скандал с Горджъса, че да се продължи още малко този сюжет.

Не знам и откъде тръгна това за Надя и грима. Да, не сме я виждали без, но няма да е по-различна без него. Като човек, който разбира от грим и се е занимавал с това, мога да ви кажа, че много малко момичета в сезона носеха по мега много грим на лицата си, като не броим коктейлите. На ежедневна база тези с много грим на първо време се сещам само за Теа, Катето и Горджъса (при нея е много фдт-то и то грешния цвят).

Последна редакция: ср, 24 апр 2024, 23:29 от peaches_m

# 944
Май само Екатерина и Надежда не дадоха без грим, една от двете ще е. По-вероятно Екатерина.
Надежда я дадоха без грим. Май.

Общи условия

Активация на акаунт