🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 9

• 123 221
  • 2 592
  •   1
Отговори
# 1 215
По повод историята на Надежда.
Аз в една от старите теми си казах, че не мога да разбера грижовна майка да си зареже детето, за да влезе в риалити, особено подобно, където нямаш връзка с външния свят, хеле пък, когато ще започва първи клас.
Направи ми впечатление снощи, че явно бързо след прибирането си в България е заживяла с нов човек - каза, че детето съвсем скоро е било сменило средата и е заживяло без баща си. Ако е сама, нищо лошо. Но да предприемеш стъпка да заживееш с някого, когато вече имаш дете, е супер отговорно. И за мен тя е постъпила мега егоистично и безотговорно. Отделно, позволила си е да живее с човек, който мачка детето ѝ.
Това ми говори много за нея.
И аз съм на това мнение, слабохарактерна е и не много умна.

# 1 216
Колко ли мъже четат и си мислят, "идеалната съпруга!" Satisfied

# 1 217
Аз пък изтървах физиономията на Алек към Катя, а явно е трябвало да гледам внимателно... Някой има ли я случайно на скрийншот?

# 1 218
Аз в една от старите теми си казах, че не мога да разбера грижовна майка да си зареже детето, за да влезе в риалити, особено подобно, където нямаш връзка с външния свят, хеле пък, когато ще започва първи клас.
Направи ми впечатление снощи, че явно бързо след прибирането си в България е заживяла с нов човек - каза, че детето съвсем скоро е било сменило средата и е заживяло без баща си. Ако е сама, нищо лошо. Но да предприемеш стъпка да заживееш с някого, когато вече имаш дете, е супер отговорно. И за мен тя е постъпила мега егоистично и безотговорно. Отделно, позволила си е да живее с човек, който мачка детето ѝ.
То по- лошото е, че вече е готова за нова връзка и респективно съжителство. Което ще е поредния експеримент за детето и взаимоотношенията му с бъдещия муж.

# 1 219
Нана наистина на синхрони се изказва нормално като жена, която поне е прочела няколко книги. Simple Smile Но дойде ли Алек и приказките ѝ рязко завиват към 4-ти клас-с коремчето, душкането, пеперудките, носленцето и прочее.
Елена, ако ни четеш да знаеш, че не беше напразна играта ти! Ще се помниш. И май повече от победителката, от това по-голямо признание здраве му кажи.

# 1 220
  • София
Много ми е странно как никой нямаше въпроси към Надежда след срещата ѝ, а миналия епизод Валерия я разкъсаха. Не ми изглежда респектираща личност, че да не смеят да я питат нищо.

# 1 221
Много са ми смешни срещите на Надежда.
Имам чувството, че Алеко има тотално погрешно мнение за нея. Че обича приключенията,  адреналина...
А тя изглежда точно обратното на това. И всеки път е доста неприятно изненадана. Satisfied

# 1 222
А според вас защо срещите с Маги не са толкова динамични? Защо предимно стоят на едно място и разговарят?

# 1 223
Много ми е странно как никой нямаше въпроси към Надежда след срещата ѝ, а миналия епизод Валерия я разкъсаха. Не ми изглежда респектираща личност, че да не смеят да я питат нищо.

Надежда на моменти ми напомня на Милена. Успяла е да им предаде такова усещане на добър, мил, нежен, крехък човек, та затова не я хапят и внимават с нея. Докато с другите имат изразен конфликт, още от началото на шоуто и това при тях върви. Вчера имаха шанс да влязат на Надежда с бутонките, но не успяха. Едва ли ще има продължение...

# 1 224
Ако живее с някой, струва ми се нормално той също да взима отношение относно възпитанието на детето. И ако майката не е научила детето си да се храни възпитано на маса, да не ръси храна навсякъде и прочее елементарни неща, не е странно, че партньорът е направил забележка или даже може да не е забележка, а просто да е искал да му покаже кое е правилно и кое не.
Мен лично би ме подразнило трохи навсякъде и настискана паста за зъби, признавам си.

# 1 225
Е да, но се е стигнало до етап в който детето не е искало да се храни. Това вече, не е нормално.
Незнам Надежда ми е като леко отвеяна жена, такива асоциации си правя. С такава лекота го разказваше сякаш не ставаше въпрос за нейното дете, ами за някое чуждо.

п.п. Незнам бившият и съпруг как би се почуствал ако гледа това.

# 1 226
за да се стигне дотам от страх детето да не иска да яде в присъствието на партньора й и после според думите на Надежда той после да си го изкарва върху нея (каквото и да означава това), значи надали е било само забележка.

# 1 227
Ами те и родните бащи понякога правят такива забележки. Нали все пак някой трябва да го научи на обноски. 5-6 години е чудесна възраст, на която е добре да се обърне внимание и на културата на хранене. Вярно - важно е как, ноо според мен има и нещо друго в историята с тоя психически тормозител, което не се казва и заради което изведнъж забележките му са се превърнали в нещо непростимо.

# 1 228
Гледах Киара в Преди обед ,направо ме заболяха ушите ,толкова мъчно говори ,мънка ,изобщо не беше интересно.И тя повтаря ,че накрая се влюбила в Алек.

# 1 229
  • Вестерос
Според мен с грим е Маги. Горджъс, размахва кърпичката пред тяхното диванче. Валерия и Катя са 20-годишни модели абсолютно могат без грим. Но Маги, както казват има опит с продукции, клипове и тн, оставила си е ФДТ и пудра да не лъска.
на промото има петна или пъпки по лицето

Общи условия

Активация на акаунт