🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 9

• 121 766
  • 2 592
  •   1
Отговори
# 1 965
Не се връзвайте твърде много на Надя. Тя си следва книгата. По принцип това цялото чудо тръгна от Елена. 😏

# 1 966
Определено групата на клюкарките са решили, че да следват стратегията с уличаването е печелившо. И донякъде е, зависи от противника. С Катето стъпиха на мина малко, не е лабилна, колкото изглежда. Първи опит да дестабилизират Маги беше неуспешен, затова другата седмица следва нов. Обаче с тази стратегия сами изградиха образите си на клюкарки, защото своевременно не предлагат нищо стойностно от себе си. Само кухи и евтини заяждания, които средностатистически работещ под стрес човек лесно би парирал.

# 1 967
Добре че няма такива хора в предаването.

# 1 968
Стана ми неприятно за Мария! Много студено отношение демонстрира към нея! Според мен е станало нещо, което са ни спестили. Пък може вече да е влюбен истински в някоя от дамите и това да обяснява напоследък по-студеното му и странно отношение и държание.

# 1 969
Sign ExclamationSign ExclamationSign Exclamation Вече е факт, в къщата няма останала нецелуната мома Grinning
Тук обаче подозирам намеса на продукцията, според мен накараха Надя да го целуне.

Забавен епизод беше, най- много ми хареса финала, че не си тръгна една, а две Grinning

Горджъжа е по-добре без грим, не е лошо да поработи върху състоянието на кожата си, и по-добре да не споменава, че е гримьор Joy

Надежда все по-противна става!
Асоциациите ми за нея в едно колажче Grinning
Скрит текст:

# 1 970
Радвам се, че се чувствате отмъстени за Виктория с изгонването на Мария, но въобще не мисля, че това са целели сценаристите. Виктория си заслужи всичко, което ѝ се случи на двойната среща. Марчето просто предобри с чалъмите, ако се беше пообрала малко, имаше шанс.

# 1 971
Не успях да изгледам всичко снощи, но по-безсмислена игра Ванчето Щ. и Радо нямаше как да измяслят. Ергеня седи на баира да го пука слънцето директно в главата, участничките са на маратон по бягане с препятствия. След това ги гримираха, фризираха и облякоха като за абитуриентска вечер, за да ги накарат да си изстържат лицата после. Е, няма как, все пак тези пижамки на Алеси парцалеси и Светлето Гущерова чак от България ги носят, трябваше някъде да се вмъкне рекламата на полиестерните изкуственяци за 200+лв., с които като си легнеш, се будиш изринат от пъпчоци. Отново - добро решение на сигурно около 10 градуса по найлон.
Катето на мен ми харесва без грим, пак е нежна, дано преодолее този комплекс и започне повече да се харесва. Глупавичкото Криси, няма значение с или без грим, там е нужно сериозно лечение при добър дерматолог. Викнаха я да и кажат да развее кърпичката на раздора, на нея малко и трябва много да се изложи. Изненадох се, че кака Маги не защити Катето като я нападнаха бабите от блока, както защити лесното Вале, сигурно в нея вижда по-голяма конкуренция.
Мария какво толкова се зарадва като казаха условията за коктейла не разбрах. То бяха едни фалшиви възклицания (ура, йес,много якоо), сякаш и подаряват "панелка в Люлин". Хубаво, че решиха да ги махнат, много неприятни жени.

# 1 972
  • Plovdiv
Според мен на Марчето й даде пътя защото:
1. Не познава часовника
2. Материалистка
3. Не позволи на другата групичка да се видят с Алек на предишния коктейл.

Горжаса ясна. Хвана го шубе да не й се спуска някоя пъпка и да го опръска.

хаха,забавна си Sweat Smile

Последна редакция: пт, 26 апр 2024, 09:18 от Penelope77

# 1 973
Не че разбирам претенциите и, на фона на заложбите и, но бързо и е минало на Мария - нужно е само да прочете 2-3 мнения от тук, развенчаващи мита за милионите алекови.
А Алеко - ако вече не и се е обадил, ще и се обади след някой запой, когато никоя не му е вързала. И тогава…подозирам, че отмъщението ще бъде сервирано студено

# 1 974
Това "Сбогом" означаваше, че няма да се видят повече. Между другото се писа, че Мария казала, че са имали секс и той се е възползвал и после я захвърлил.

# 1 975
Ми не, не е добър актьор ергенО Мнооого мило, ако найстина е имало кекс с Марето и накрая "Сбогом". Освен да се е изложила или пък да е прекалила😄

# 1 976
Не се връзвайте твърде много на Надя. Тя си следва книгата. По принцип това цялото чудо тръгна от Елена. 😏
Да, но като Елена втора няма. Тя си изигра всяка една карта, която е описана като печеливша в книгата и въпреки това срещу нея неподготвената Валерия я отърва от Гената.
Маги е изкусния Разказвач, всички други все едно си четат епитафиите по синхроните. В промото хапят Маги че е в шоо-то с други цели, но забравят Надя, абсолютно подкрепям, че е Сивия кардинал Smiling Imp

# 1 977
Елена просто не и стигна акъл да си изиграе картите добре, момичето си е съвсем обикновено девойче все пак, не вкарват най-умните от децата по университетите в това шоу

# 1 978
Елена не я мислете, успява да извлече максимума от участието си в шоуто, новите звезди да му мислят.

# 1 979
Да, дано те поне успеят, тя нищо не спечели като монетизиране на славата си, една-две поръчки и като се оплакаха от нея, даже я махнаха от едно кратко промо на фешън дейс

Общи условия

Активация на акаунт