🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 9

• 121 797
  • 2 592
  •   1
Отговори
# 2 010
По принцип е така. Йоана и тя много имаше какво да каже, но има и джуки, и скули, и брадичка - това съм забелязала. Grinning

Сави, не. Йоана е натурална, между другото. За устните не съм 100% сигурна, може да има съъъъъъвсем малко, но ако има - добре е направено. Тази брадичка си е нейна, даже трябва да я коригира според мен, защото в профил изглежда леко кофти долната трета на лицето, но още е млада. Ивайла Бакалова има същата.  
Йоана е красива, на мен ми харесва как изглежда. Има остри черти на лицето, но въпреки това ми харесва.

Като я гледам как се разви в предаването - за мен е най-добрият злодей досега в шоуто. Жалко, че трябваше да слушаме Виктория цял сезон, а не нея. Тя поне говори интересно.

Хмм, аз сега разгледах инстаграм профила 'и, опъната си е, според мен. Не казвам, че е грозна, но за мен си има и други корекции. В шоуто устните са малки, сега май са по-големи. Ама, да каже някой с по-набито око, според мен минимум ботокс, то лицето 'и не мърда или поне аз не съм забелязала.

# 2 011
По принцип е така. Йоана и тя много имаше какво да каже, но има и джуки, и скули, и брадичка - това съм забелязала. Grinning

Сави, не. Йоана е натурална, между другото. За устните не съм 100% сигурна, може да има съъъъъъвсем малко, но ако има - добре е направено. Тази брадичка си е нейна, даже трябва да я коригира според мен, защото в профил изглежда леко кофти долната трета на лицето, но още е млада. Ивайла Бакалова има същата.  
Йоана е красива, на мен ми харесва как изглежда. Има остри черти на лицето, но въпреки това ми харесва.

Като я гледам как се разви в предаването - за мен е най-добрият злодей досега в шоуто. Жалко, че трябваше да слушаме Виктория цял сезон, а не нея. Тя поне говори интересно.

Хмм, аз сега разгледах инстаграм профила 'и, опъната си е, според мен. Не казвам, че е грозна, но за мен си има и други корекции. В шоуто устните са малки, сега май са по-големи. Ама, да каже някой с по-набито око, според мен минимум ботокс, то лицето 'и не мърда или поне аз не съм забелязала.

А, ти говориш за сега - извинявай. Аз не им разглеждам инстаграмите и не знам какво се случва с лицата им. Значи е възможно да е оправила брадичката, като се е видяла по тв-то. Grinning

# 2 012
Като изключим пристрастията си отпадането на Мария беше нелогично или по скоро моментът в който го направи. Момичето определено не е глупаво и беше приятен и интересен персонаж. Не се забърка в грозните скандали, но малко предобри в натискането. Никой не е идеален в крайна сметка. На мен тя ми беше приятна. В инста благодари на шоуто и Алек за преживяването. Няма лоши чувства, така се прави. Желая ѝ всичко най хубаво.

Последна редакция: пт, 26 апр 2024, 14:19 от *Амбър*

# 2 013
Не знам, не мога да преценя, с толкова филтри и обработки на снимки, всичко е в сферата на вероятностите. Grinning Ама сега върнах едно клипче, това от началото на сезона, май и в предаването си има ботокс.

# 2 014
Йоана е с минимум устни в предаването. Единствените естествени бяха Силви и Милена.

Ох, ама Надежда снощи, какво се заяжда с Маги за една небрежно вързана на опашка коса? 😀 Грам не вярвам след толкова пластична хирургия и процедури да е станала по-уверена. Странно е колко много й спестяват другите момичета.

# 2 015
Мен не ме учудва изгонгването на Мария.
Първо това, че не даде минутки на всички на коктейла с часовника видимо го подразни. После, когато започна да му излага теориите си за втория шанс, я усети, че е твърде крайна в нагласите си и злобна. Трето - с това баране по брадата става досадна. Не всеки мъж обича да го скубят по брадата.
Вчера не знам - може и друго да е имало.

# 2 016
Йоана е с минимум устни в предаването. Единствените естествени бяха Силви и Милена.

Ох, ама Надежда снощи, какво се заяжда с Маги за една небрежно вързана на опашка коса? 😀 Грам не вярвам след толкова пластична хирургия и процедури да е станала по-уверена. Странно е колко много й спестяват другите момичета.

Аз нямам търпение да разбера какво си мисли Алек като гледа предаването в момента. Въпреки, че аз имам известни подозрения, че те го запознават с някакъв материал още докато снимат предаването. Никак не ми се вярва продукцията да го държи в неведение, при положение, че е част от тях.

Така искам да го видя в Надкаст, например и да му чуя гледната точка. За мен на него отдавна не му е приятно там вече и играе ролята си на макс. Даже на моменти се престарава.

# 2 017
  • София
Опитах да гледам Киара в Надкаст. Трагедия. На петата минута спрях, само вятър между ушите. Мисълта тече с големи усилия. Дори Барбара издържах да слушам повече.

# 2 018
На мен ми беше неудобно да гледам Мария.  Все едно начало на филм за възрастни, поглед, прехапани устни… все едно и също. Според мен беше в повече и прекали, но явно нямаше друго какво да покаже.

# 2 019
Като говорим за корекции, Магдалена правила ли си е нещо по носа? За пръв път виждам нос с такива ноздри - как изобщо диша през тях се чудя 🤔

# 2 020
Барбара всъщност не звучеше глупава в Чакалкаст. Малко семпла, но чак тъпа - не. Някои хора ѝ се издразниха, че сякаш хич не ѝ пука нито за телевизия, нито за ергени, нито кой какво си мисли. Но тя и в предаването си беше така. Не се натискаше на Алек, не се гримираше за пред камери, нито пък внимаваше някой нещо да не я изложи.

Последна редакция: пт, 26 апр 2024, 12:32 от Lilly_85

# 2 021

Помня в първата тема, някоя беше казала че е дерматолог и че вижда, че освен 3-4 всички имат операции и / или филъри. Кои по-сериозни и видими, кои не толкова, но натуралните са рядкост. Тогава още си бяха 20 и кусур момичета.

# 2 022
Снощи по пижами в студа.... е това вече удари дъното на унижението да ти връчват розичка по нощница. Виждаше се как треперят от студ. А защо само без грим, а без пластични операции? Най-красива и по абсолютно същия начин с грим, и без изглеждаше Надя! Някои момичета ме изплашиха. Екатерина също е много сладка и хубава без грим.

# 2 023
Като говорим за корекции, Магдалена правила ли си е нещо по носа? За пръв път виждам нос с такива ноздри - как изобщо диша през тях се чудя 🤔

Мене ме дразнят на всички носовете 😂 установих, че може да е защото им навират камерите под гаден ъгъл. Ето, и на Мария много ме дразнеше носът. Така или иначе в толкова близък план много се набиват всякакви особености.

Как се мляскотят тия жени една след друга с него, не знам. Херпеси, моно, бляк.

Повечето пишете май положително за Йоана. Ако стане ръководител полети обаче, аз лично ще се кръщавам втори път. Куха ми е. Никаква интелигентност не намирам у нея, основно злоба.

Мария ядреният физик адвокатка щяла да става, пък не беше ли финансист, че сега графичен дизайнер. Всестранно развита. Криса най-накрая удари тъпомера и повече няма да ни жужи. Жалко, че Катето е имунизирана за следващия път 😂

Надя какво си е правила? Нос и устни не мисля, пък не е ли млада за филъри. Чудя се просто.

# 2 024
Снощи по пижами в студа.... е това вече удари дъното на унижението да ти връчват розичка по нощница. Виждаше се как треперят от студ. А защо само без грим, а без пластични операции? Най-красива и по абсолютно същия начин с грим, и без изглеждаше Надя! Някои момичета ме изплашиха. Екатерина също е много сладка и хубава без грим.

Най-красива не беше, но си беше същата мутра, да!

Общи условия

Активация на акаунт