🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 9

• 121 817
  • 2 592
  •   1
Отговори
# 2 025
В момента по БТВ дават Мария и Кристина. Кристина каза, че е пяла "Истина" на Милена пред Алек. Grinning

# 2 026
Мария явно още таи някакъв resentment  към начина, по който я изгони Алек.
Вижте каква песен е избрала за монтаж на моментите им заедно.
https://www.instagram.com/reel/C6MonE4ISXy/?igsh=dmxtZGkyM3BjbW95

# 2 027
Снощи по пижами в студа.... е това вече удари дъното на унижението да ти връчват розичка по нощница. Виждаше се как треперят от студ. А защо само без грим, а без пластични операции? Най-красива и по абсолютно същия начин с грим, и без изглеждаше Надя! Някои момичета ме изплашиха. Екатерина също е много сладка и хубава без грим.

Най-красива не беше, но си беше същата мутра, да!
Коя беше по-красива? Всички бяха като болни и зловещи на моменти, с бледи лица и ужасна кожа.

# 2 028
В момента по БТВ дават Мария и Кристина. Кристина каза, че е пяла "Истина" на Милена пред Алек. Grinning

Ох майко 😂😂😂

# 2 029
Повечето пишете май положително за Йоана. Ако стане ръководител полети обаче, аз лично ще се кръщавам втори път. Куха ми е. Никаква интелигентност не намирам у нея, основно злоба.

Ръководител полети е много сериозна и отговорна длъжност, няма шанс Йоана дори да желае подобен пост
Но ми се струва с отлична психика за стюардеса, пази хладнокръвие

# 2 030
Екатерина може и да е много миличка, но всъщност е много куха и скучна. Това момиче е като на командно дишане - толкова апатична и вяла, че не знам кого може да впечатли, по-скоро да отегчи.
Без грим е наистина невзрачна и напълно разбирам притеснението й и комплекса й.
Изобщо 90% си бяха зле без макиаж.

# 2 031
Надя според мен има малко филър в устните, като размер са ок, но като текстура не ми стоят естествени. Не съм на 100% убедена.

Като цяло това е новият тренд и видимо всички са се юрнали, както беше модерно да имаш коса на вафлички и да ходиш на солариум преди 15-тина години. Е, някои още си го правят, въпреки цялата информация колко е важно да пазим кожата си от UV лъчи... 😀

# 2 032
Повечето пишете май положително за Йоана. Ако стане ръководител полети обаче, аз лично ще се кръщавам втори път. Куха ми е. Никаква интелигентност не намирам у нея, основно злоба.

Ръководител полети е много сериозна и отговорна длъжност, няма шанс Йоана дори да желае подобен пост

Каза му, че за това се готви, по време на последната им “приятелска” среща.

# 2 033
  • София
За скучна ще се съглася за Катето, но куха определено не е според мен. При споровете показа, че може доста добре да се аргументира, без да крещи и обижда. Това кух човек не виждам как може да го направи.

# 2 034
  • София
Слушах Киара в надкаст и освен, че малко беден речник, не е изобщо толкова повърхностна, както изглеждаше вътре. Доста по-приятна за гледане се оказа.

# 2 035

! падам
Не знаех
Ми дано мине тестовете (и то преди да стане на 30), че се искат железни нерви, рефлекси и интелект

# 2 036
Снощи по пижами в студа.... е това вече удари дъното на унижението да ти връчват розичка по нощница. Виждаше се как треперят от студ. А защо само без грим, а без пластични операции? Най-красива и по абсолютно същия начин с грим, и без изглеждаше Надя! Някои момичета ме изплашиха. Екатерина също е много сладка и хубава без грим.

Най-красива не беше, но си беше същата мутра, да!
Коя беше по-красива? Всички бяха като болни и зловещи на моменти, с бледи лица и ужасна кожа.

Надежда си беше същата като и с грим. Горджъс и Мария също.   Всъщност нито една не изглеждаше чак толкова зле без грим. То и с тоя грим дето им слагат са по-страшни с него.

# 2 037
Като говорим за корекции, Магдалена правила ли си е нещо по носа? За пръв път виждам нос с такива ноздри - как изобщо диша през тях се чудя 🤔
Не, носът и си е такъв.

# 2 038

! падам
Не знаех
Ми дано мине тестовете (и то преди да стане на 30), че се искат железни нерви, рефлекси и интелект

Понеже имам лек косвен поглед върху въпросния конкурс, общо взето са нужни дебели връзки, освен всичките останали изисквания. Амбициозна е Йоанка, та кой знае. Мисля, че участие в подобно предаване е минус за такова кандидатстване, но и по-безумни неща са се случвали във вселената 😂

# 2 039
Аз Надето не искам да я коментирам с и без грим, защото там толкова е играл скалпелът, че няма да ме изненада и перманентен фон дьо тен.

Общи условия

Активация на акаунт