🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 9

• 121 818
  • 2 592
  •   1
Отговори
# 2 175
Изгонването на Мария и демонстративното даване на 2 рози на Екатерина е според мен отново сценарий - да покажат разликата между невинното и скромно Кате и пошлата и напориста "руска школа" и едва ли не Алек е харесва повече първото. Но тогава пък се чудя защото Валерия, която е още по вулгарна и пошла от Мария, е все още там и се радва на не малко внимание. Да не говорим за двете каки Маги и Нани, които също непрекъснато натискат Алек.

# 2 176
Причинявам си След церемонията с Мария в името на добрата стара руска школа. 😀

- Била убедена, че няма да си тръгне тогава, нито на следващата вечер. Като видяла, че има една роза, си помислила пренебрежително, "Е, тя е за мен", Крисито да си ходи. 😀
- Била убедена, че я харесва на 100%, била отхвърлена за първи път в живота си, защото ако искала нещо, го получавала.
- Не харесва Валерия, била инфантилна и глупава, правела се на умна, качила се на главата на Алек, а той я поощрява с роза. (Наум: Ама това не е ли малко женска ревност? / Мария: Не. Дори не я мисля за конкурентка.)
- Йоана и Надя били себе си от ден 1 и никога не правили игрички и номера (😂😂😂). С тях е на една вълна, "другите вече не ме интересуват". Тя самата била дипломатична личност.
- Изпадна в еуфория на въпроса какъв й е бил реалният живот. Страхотен! Става, пие кафе, тренира, после работи, после вади пари, после ги харчи, после ги инвестира...😁😁😁

Стори ми се доста надменна.

# 2 177
Изгонването на Мария и демонстративното даване на 2 рози на Екатерина е според мен отново сценарий - да покажат разликата между невинното и скромно Кате и пошлата и напориста "руска школа" и едва ли не Алек е харесва повече първото. Но тогава пък се чудя защото Валерия, която е още по вулгарна и пошла от Мария, е все още там и се радва на не малко внимание. Да не говорим за двете каки Маги и Нани, които също непрекъснато натискат Алек.
Тук въпросът е с кого на Алек му харесва да се натиска и с кого (вече) не....

# 2 178
Каквато и стратегия да имаш и колкото и да си умна, не си ли красива да те хареса един мъж, в т.ч. и Ергена, всичко друго отива на вятъра. Колкото и каквито усилия да полагаш и на уши да се научиш да ходиш няма да те бъде. Това важи и за мъжете

Оттук предимно почва несподелената любов- от нехаресването на единия към другия

Последна редакция: пт, 26 апр 2024, 17:38 от dsfds

# 2 179
  • София
Мария според мен сгази лука в предния коктейл с даването на срещи и разпределянето на време. Като цяло в последно време Алек не е супер впечатлен от нея. Не се кефи на постоянното плямпане за пари, стабилност и имоти. Ясно е, че никоя не желае да живее в мизерия, но ако го натякваш често, оставя лош вкус в устата.

За Криси Фитнеса беше ясно, че не я харесва още на индивидуалната среща спечелена от нея, просто тя правеше шоуто и от продукцията я опазиха за още 2-3 коктейла.

Последна редакция: пт, 26 апр 2024, 19:09 от Не се сърди, човече

# 2 180
Защото във Валерия има матр'ял за продукцията, а Алек като досегашните ергени трябва да счупи стереотипа за възрастовата разлика не в полза на жената. Нали всички ергени до сега бяха с минали връзки с каки.

А пък Елена беше замислен образ от продукцията, в който тя не само повярва, но и предобри, което я и събори накрая. То на този фон не е трудно да се блесне. Обаче аз помня доста по-ярки личности от сезон 1 и 2. За съжаление, такива в положителен смисъл в сезон 3 няма, поне за мен. Всичко е скандал да мине, друг да дойде. Живот!

Последна редакция: пт, 26 апр 2024, 17:44 от FreakOnALeash

# 2 181
Защото Валерия му се предлага и го възбужда, при Мария изглежда малко все едно ще извади камшика и кожения костюм. Grinning

# 2 182
Аз много щях да се изкефя на Маги, ако бях чула (може да е имало такива разговори, разбира се) да каже на Алек: "Аа, супер за къмпинга. Аз пък си прекарах добре като бях на Малдивите, много е романтично и ще се радвам да идем там заедно." или "С мои приятели много обичаме да ходин еди-къде си, ще те заведа." Т.е. да покаже желание да го ангажира в нейния начин на живот, такъв какъвто е, не само да се приспособява.
Така е и аз така мисля, май не е имало такива разговори. Маги толкова иска да му се хареса, че може би я е страх да ги казва тези неща, за да не отблъсне Алек и задари конкукуренцията( как ще изглежда в очите на хората), но нали в крайна сметка това е целта да видиш дали си пасвате и дали този човек ще те приеме такава каквато си и ти него и ако не стане, да знаеш защо и да се събудиш от съня, колко перфектни ще сте заедно.

Може би не от самото влизане, но в даден момент това да спечели на всяка цена, се превърна за нея в идея фикс. Толкова се е вманиачила да спечели (дали заради самата победа, дали, защото се е влюбила), че няма да каже и една грешна дума, с която да посее съмнение в Алек, че има дори и една тема, по която да им се разминават вижданията. Забележете само как им минават срещите - започва с клишетата (липсваш ми, такива чувства до сега не съм изпитвала, ах сърчицето ми и т.н.) гледайки го право в очите с надежда той да й отвърне. После преминава през пълно съгласяване с него за всички (както някой назад писа - все едно го хипнотизира), за да демонстрира колко се перфектни един за друг. Направо идеалната двойка. И задължителното налитане да го гушка и целува. А, да, забравих - и вечно сърдитата каменна физиономия, когато не взима първа или втора роза, с която държи да покаже колко драматично го приема.

# 2 183
Маги върви по стъпките на Елена. Той трябва да е ненормален да я избере. Нея и колежката ѝ- знаете за коя друга държанка говоря

Оставям настрана факта през колко „богати„ кревата е минала

# 2 184
Маги върви по стъпките на Елена. Той трябва да е ненормален да я избере.

Оставям настрана факта през колко „богати„ кревата е минала
Аз пък имам чувството, че Надежда е в ролята на Елена. Миналата година бяха “моето Ети” и “маестро”, тази година са “куку” и “палячо”.

# 2 185
Изненадах се снощи, че изгони две. Приятно се изненадах 😂 Според мен никоя нищо не е сгазила, а така са му наредили на Алеко в слушалката, защото времето в играта напредна.

# 2 186
Учудващо Горджъса звучи добре, изразява се ясно и логично. Явно не е глупава - обяснява много смислено поведението си. Или наистина е имала стратегия за повече ефирно време, или е съчинила убедително обяснение за поведението си след като започна излъчването. Като я слушам сега, мисля, че е първото.

# 2 187
  • София
Алек целува ли се с Горжъса?
Бляк само докато питам.

# 2 188
Киара в Чакалкаст :...Имам познати където го гледат...

# 2 189
Алек целува ли се с Горжъса?
Бляк само докато питам.

Да. Или по-скоро тя го приклещи Joy И не само това ….омаза му целия мустак и цялата брада с червено червило, а и нейната муцуна беше омазана. Хем и казаха, че червилото й е размазано и така и не отиде да се оправи цяла вечер. Защо бе?

Общи условия

Активация на акаунт