Не пропускайте година без цитонамазка! Това може да ви коства живота! Тема № 60

• 42 102
  • 757
  •   1
Отговори
# 390
Здравейте, скорошни мнения за д-р.Ковачев ВМА? Става въпрос за киста засега, но ще видим.Цена, отношение? Благодаря!🤗

# 391
  • София
Здравейте!
Три месеца след Лийп,първи преглед,това ми е резултатът от цитонамазката,като на колпоскоп нищо нередно не се видя.
Притесняваме,че отново е 3А,от едното място,както и другото описание.
Според Доктора няма място за притеснение и след три месеца на преглед.
Какво е Вашето мнение?

# 392
Здравейте!
Три месеца след Лийп,първи преглед,това ми е резултатът от цитонамазката,като на колпоскоп нищо нередно не се видя.
Какво е Вашето мнение?

Здравейте, на мен също ми прдстой първи преглед след и цитонамаска след лиип и много ме е страх. Аз също бях 3А преди операцията. Не трябва ли да е 1 или 2 група. Много странно.

# 393
Здравейте!
Какво е Вашето мнение?

Първата ми цитонамазка след процедурата беше 3А. Доц. Карагьозов ми каза, че е съвсем нормално това. Седем месеца по-късно вече беше 2ра група Simple Smile

# 394
  • Sofia
Здравейте!
Какво е Вашето мнение?

Здравейте, на мен също ми прдстой първи преглед след и цитонамаска след лиип и много ме е страх. Аз също бях 3А преди операцията. Не трябва ли да е 1 или 2 група. Много странно.
Всичко е много индивидуално....Преди конизацията години наред ми беше 2А,Б с левкоцити .Винаги доктора ,който ме седеше тогава нямаше притеснения. Конизацията я направих вече с 3А и две биопсии ясно описани цин 1-2. Година след нея имам 3цитонамзки в 1гр без никакви оплаквания и притеснения от доктора. Вероятно си трябва по вече време на някой организми.

# 395
Здравейте, имах зачервяване и сърбеж. При преглед докторката каза, че й изглеждало по-странно - предписа ми силвержин, тридерм, кандизол и пробиотици. Цитонамазката излезе - NILM, Пап 2 - клетки с реактивни възпалителни промени. Наличие на левкоцити. Микробиологията излезе днес - абсолютно чиста, дори кандида няма. Обаче гинеколожката е в 10 дни отпуск. И сега се чудя как може микробиологията да е чиста - дали е взета хубаво пробата и какво да правя - то като се мажа и слагам глобули ново изследване няма да е точно. Но пък като няма бактерия, какво може да е?

# 396
Имате ли хемороиди?И колко дни след лечение пуснахте микробиологията?

# 397
Да, по същото време ми се появиха и хемороиди. Преди лечението пуснах микробиологията, но това беше в петък и тя излезе днес.

# 398
Купете ди свещички Цикатридина и също мехлем за външно мазане.Това е от хемороидите, имала съм същия проблем.Може и фисура да има.Като помощно средство мажете хемороидите с някакъв специализиран крем.(Масту Ес ,примерно).Ще мине.След дефекация се мийте, по възможност само с вода.Никакви прашки и прилепнало бельо, впити дрехи, бельото да е памучно.Свещичката вечер, като легнете, за да стои в тялото максимално дълго.

# 399
Много благодаря, наистина в един и същи ден се появиха и хемороидите, и сърбежът. Аз ги мажа с прокто-гливенол, но ще си взема и свещички. Тя гинеколожката нищо не каза за тях, а така като не пише точна причина в изследванията е много стресиращо.

# 400
Голямо мъчение е, аз четох доста в нетац докато намеря причината и така се оправих.Също се мажех и с крем Витасин.
Сърбежът е заради възпаление на кръвоносната система на мястото.Оттогава не ми се е случвало, дълго време имах и фисура.Свещичките помогнаха.

# 401
Това е резултат,който получих днес и ми изглежда кошмарен.Утре ще го обсъдя с АГ ми,но дотогава ще откача.Моля за мнение, каквото и да е то.

# 402
Това е резултат,който получих днес и ми изглежда кошмарен.Утре ще го обсъдя с АГ ми,но дотогава ще откача.Моля за мнение, каквото и да е то.

Здравейте,и аз бях с PAP 3 A,не е страшно, пише ниско степенни лезии,трябва да минете преглед с колпоскоп и ако се наложи биопсия.Но тук има доста мнения с такива резултати, може да се наложи някаква интервенция като обгаряне или конизация,но не е най-лошото, спете спокойно!

# 403
Като гледам резултатът ще се наложи лечение и после колпоскопия и нова цитонамазка.Не изглежда нищо страшно да има.

# 404
На коя лаборатория да се доверя за течно-базирана цитонамазка , Лина или Синево?
За Бургас, ако има значение.

Общи условия

Активация на акаунт