Не пропускайте година без цитонамазка! Това може да ви коства живота! Тема № 60

• 40 945
  • 757
  •   1
Отговори
# 750
Здравейте! Пиша Ви във връзка с едно мое притеснение. В края на септември месец бях на преглед с оплаквания за интерменструално зацапване и нередовен цикъл. Прегледахте ме и не установихте нищо притеснително по време на прегледа, направена ми е цитонамазка, обстоен преглед о колпоскопия. Препоръча ми да изследвам ОГТТ, вит. Д, Пролактин, TSH. Обаче вчера и онзи ден имах отново кървене, дори с алена кръв по време и след полов контакт. Цикълът ми приключи на 11. 02. и първоначално нямаше нищо, до първия полов акт на 15. 02., кръвта спира непосредствено след това, остава едно зацапване от време на време при ходене до тоалетна. Какво да направя според Вас?

# 751
При същия проблем ме викаха дан ида веднага, след като съм имала кървене и след няколко неуспешни опита се установи, че кървя от един повърхностен капиляр.

# 752
Предишните пъти контактно ли беше кървенето или просто така? Защото двете неща са различни?

# 753
При същия проблем ме викаха дан ида веднага, след като съм имала кървене и след няколко неуспешни опита се установи, че кървя от един повърхностен капиляр.
Деси, какви неуспешни опити? И как, с какво се вижда този капиляр? Какво е лечението?

# 754
  • Ланкър, планините Овнерог
Мда, ако преди не е било контактно кървенето, а сега явно е, веднагически беж на лекар.

# 755
Деси, какви неуспешни опити? И как, с какво се вижда този капиляр? Какво е лечението?
Няколко пъти не удоях да де класирам веднага след контактното кървене и не успяваха да видят откъде кървя.Но след пореден случай успях да ида на другия ден и при вземане на цитонамазка или мазане за колпоскопия, този съд кръвна силно.Изгориха го със Солкожин на няколко пъти и край.
Един път така кървях контактни, все едно съм си прерязала вена.

# 756
Мили дами, провокирана от коментар за ваксината, има ли ефект от поставяне, след като вирусът е в организма? С какво допренася тя? Предварително благодаря!
Пожелавам ви много, много здраве, само добри резултати!

# 757
Здравейте, пак съм аз. Днес обсъдих нещата с докторката. Назначи ми лечение с този спрей за 3 месеца. И после контрола, да проверим. Някой ползвал ли го е. Чудя се дали да не търся още. Едно мнение.

Общи условия

Активация на акаунт