Не пропускайте година без цитонамазка! Това може да ви коства живота! Тема № 60

• 42 168
  • 757
  •   1
Отговори
# 315
  • Сф
Аз пих Хупавир 6 месеца, единия щам го излекувах, надявам се при следващата проверка да се е махнал и другият.

# 316
Стискам ви палци за добри резултати!
Преди бременноста имали ли сте раничка и евентуално някакво третиране?

Здравей I.V всяка година правя цитонамазка, с изключение на последните две - в едната бях бременна, а на следващата след раждането ми каза да изчакам година след раждането и тогава да направя цитонамазка.
В понеделник ще ми направят LLETS и се надявам всичко да е наред.

# 317
Стискам ви палци за добри резултати!
Преди бременноста имали ли сте раничка и евентуално някакво третиране?

Здравей I.V всяка година правя цитонамазка, с изключение на последните две - в едната бях бременна, а на следващата след раждането ми каза да изчакам година след раждането и тогава да направя цитонамазка.
В понеделник ще ми направят LLETS и се надявам всичко да е наред.

Не, не съм имала

# 318
Преди тест за ЧПВ не пийте нищо.

# 319
Здравейте,  имам запазен час при д-р Карагьозов за 10.07.2024 в 16,40 часа, бих разменила моя час за след месец или два, тъй като не съм от София и за утре ще ми е сложно пътуването.

Последна редакция: вт, 09 юли 2024, 13:20 от BO4OK2

# 320
Здравейте  ,  това е моят резултат.  Наясно ли сте със забележката,  която е написана- медицински термини са и ме объркват , четейки в гугъл.

Иначе имам и положителен тип 18 HPV

# 321
Здравейте момичета. Моята LLETS мина днес. По стечение на обстоятелствата не ми взеха преди това тест за hpv вирус и идвам да попитам в този случай кога мога да го изследвам? Следващият преглед ми казаха да е след 3 менструации и да изчакам резултата от хистологията след конизация та. Последният ми въпрос е за AHCC, освен от iherb, от друг търговец в България мога ли да го закупя? Четох старите теми и доста момичета са доволни и мисля да опитам. Благодаря 🌹

Препоръчвам Геника за hpv тест, но препоръчвам да се  изчака някакъв период от време, първо, за да зарасне раната; второ, за да е адекватен резултата; Доц. д-р Карагьозов ми каза, че тест за типизация на hpv е добре да се направи година след лечението.

AHCC пия на ImmunoUp, купувам го от Ремедиум (отново по препоръка на доц. Карагьозов). Успех!

# 322
  • Сливен
Момичета аз съм с отрицателни резултати за ЧВП , но мога ли да пия ACHH. Има ли смисъл?

# 323
  • Дубай
Момичета аз съм с отрицателни резултати за ЧВП , но мога ли да пия ACHH. Има ли смисъл?
Можеш принципно, но като си отрицателна защо да се тъпчеш с имунодолатори?
Удпех, Карина! Изчакай три цикъла и тогава пусни чпв типизация,така ме посъветваха мен.

# 324
Употреба на такива медикаменти не е желателна без причина.

# 325
Здравейте,както всички вас ,предполагам,така и аз напоследък доста чета за това ХПВ, както тук в коментарите,така и много литература написана за това. Оставам с убеждението,че доста често след една конизация ,се налага повторна след няколко години.Ще се радвам ако посочите лични примери или на близки хора за обратното,тоест минали са да речем 10 години без проблем. И също така, дали има някой при когото наличието на ХПВ не е прогресирало до ЦИН. Ще се радвам ,ако поне малко си вдъхнем вяра .Лека вечер!

# 326
При мен минаха 16г между конизациите

# 327
  • София
При мен нямаше hpv и при двата leep. Но пък имам приятелка с положителни високорискови щамове повече от 10 години, следи се редовно и все още няма никакви интервенции върху шийката на матката.

# 328
Здравейте, искам да ви попитам за мнение....? Какво мислите за поставянето на спирала след leep? Две години след процедурата всичко е наред с отрицателен hpv.

# 329
  • Sofia
Здравейте, искам да ви попитам за мнение....? Какво мислите за поставянето на спирала след leep? Две години след процедурата всичко е наред с отрицателен hpv.
Аз ще слагам Балерин доктора ми предпочита този вариант отколкото хормонални хапчета .А аз самата искам една идея спокойствие вече имам си 2 деца на 39г  мисля, че преключих с бебетата.

Общи условия

Активация на акаунт