Трансформиращи дневници - Хранене/Тренировки 10

• 35 834
  • 529
  •   1
Отговори
# 450
Бира и аз обичам заради вкуса и предпочитам безалкохолна. Никакъв друг алкохол не харесвам, дори просеко и шампанско. Не харесвам и чувството на замайване от алкохола, доспива ми се и ставам супер жадна. Та има хора като мен, за които алкохолът е неприятен и не ми носи нищо. Моята отрова е хлябът Joy
Започнах тренировки вкъщи, Хедър 4.0, но по колкото вместя на седмица, понякога само две. Всеки ден ходя по много обаче, заради кучето, някои дни по 20км ми се събират. Мъжът ми го няма постоянно с неговата работа и докато оправя детето и моята работа и ми остава време само за кучето. А то си иска по две разходки по час и половина. В някои дни успявам само с една.

# 451
Аз обожавам да пия ...ама гледам вече  да се съобразявам ...😂
Махнах умерената ежедневна консумация и оставих неумерената за един ден в уикенда ..
Увеличих въглехидратите ,каквото стане ...
Не мога да ги сваля безболезнено тия 6 кг и няма да се напъвам ,щото без въглехидрати нямам енергия и съня ми отива на  кино...пък ми е по-важен от това да се намъкна в тесните си дрехи .
Сутрин ям препечен черен хляб ,зеленчук ,яйца ,сирене .На обяд си взимам нещо готвено-мусака ,пълнени чушки -това без хляб и вечер салата +каквото има ,нещо готвено обикновенно ,без хляб ,но винаги има  картофи или ориз .При това хранене нямам глад за сладко и не ям ,някой плод чат-пат.

# 452
Здравейте, сдобихме се с кантар, измерващ процент мазнини, мускулна и костна маса, вода и т.н. Къде обаче може да се намери таблица, показваща нормалните граници на тези показатели, за да се ориентираме как са нашите?

# 453
Влязох да се оплача, че със студеното време ми се върна апетитът. Гладна съм и това е. Макросите ми са супер, но калориите превишават с по 200 до 400 в последните три дни, та трябва да се стегна. Ще увелича зеленчуците малко пък да видим.
Мама ени съвет за тея кантари не мога да дам, защото за мен са бошлав работа. Не са точни изобщо.

Някой да е карал само на Full Body тренировки за известно време? Какво ви е мнението?

# 454
Привет,
някой тук беше споменал за фирма за месо, която имаше график с градовете и местоположенията за доставка.

# 455
КЪДИ, аз писах за ферма "Мерата", които всеки ден доставят в София - на различни места, а веднъж седмично - и в Пловдив. Този сезон още не са идвали Confused
Графикът им за седмицата може да се види на тяхната ФБ страница: https://www.facebook.com/profile.php?id=100067962745060

# 456
Влязох да се оплача, че със студеното време ми се върна апетитът. Гладна съм и това е. Макросите ми са супер, но калориите превишават с по 200 до 400 в последните три дни, та трябва да се стегна. Ще увелича зеленчуците малко пък да видим.
Мама ени съвет за тея кантари не мога да дам, защото за мен са бошлав работа. Не са точни изобщо.

Някой да е карал само на Full Body тренировки за известно време? Какво ви е мнението?

Благодаря за вниманието Costa, но смисълът на въпоса ми беше дали има таблици с границите на нормалните стойности на мускулна и костна маса, телесни мазнини, вода и т.н. Начинът по който са получени тези стойности не е от значение.

И аз съм много гладна откакто стана студено (3-13 градуса при нас), но благодаряние на всичко прочетено тук реших проблемът си като спрях да закусвам кисело мляко с овесени ядки, а преминах на сандвич с много тънка филийка пълнозърнест хляб с квас, намазан с горчица и отгоре дебела пържола. Понеже закуската ми е към 10,30 и тогава съм на работа колежките ме гледат странно, защото съм слаба, а нагъвам дебелата пържола за закуска, но това ме държи сита до 14-14,30, когато имам възможност да обядвам. Обядът обикновено е последното ми ядене за деня.

# 457
Аз моя кантар го свързвам с часовника и ми дава кое е в норма и кое не .

# 458
КЪДИ, аз писах за ферма "Мерата", които всеки ден доставят в София - на различни места, а веднъж седмично - и в Пловдив. Този сезон още не са идвали Confused
Графикът им за седмицата може да се види на тяхната ФБ страница: https://www.facebook.com/profile.php?id=100067962745060
Това е да, благодаря ти!

# 459
Би трябвало кантара да идва с приложение за телефон, зависи каква марка е.
Аз в момента съм на Huawei кантар и часовник, бях и с телефон на тях но го смених. Та те си имат хелтх апп и през него се записва всичко.
Гармин също са така.

# 460
Аз реших да си раздвижа графикът малко, че сутрин не ми се ядеше до обяд, на работа също не съм много гладна и все не си довършвам обяда и логично, че главно вечер съм гладна после, а вечер аз особено мога да изям повече и ми идват и мисли за грешна храна 🤣
Та през последната седмица започнах да си лягам с детето още в 8 вечерта, ставам в 5-5:30,правя си тренировката и съответно съм гладна и закусвам. До обяд пак съм огладняла и обядът ми е основното ядене. Като се прибера от работа съм скапана вече и само се къпя, казвам лека нощ на детето и лягам. Та добре ми идва тази промяна.
Оставих Хедър, правя на Сидни текущата програма с един ден назад, че нямам календар. За сега ми харесва и ми пасва сутрин на времето, с което разполагам. Остава ми и време за ходене сутрин преди работа. Доволна съм, че тренирам всеки ден, в почивните дни правя стречинг и ходене по 5-10км, че кучето си иска разходка. Мъката е само ставането на студено и тъмно Joy

# 461
Да бутна малко темата Simple Smile как сте момчета и момичета?

# 462
Да бутна малко темата Simple Smile как сте момчета и момичета?

Как да сме, Духче? Борим се с летните изкушения 🥹 Борбата е безмилостно жестока, със сигурност епична, успехът - променлив, надеждата обаче умира последна 😂

На рокфест съм. Във винарна! Трудно е 😥 Ясно е какво основно се предлага за ядене.
И все пак - начини има. Следя стриктно приема на протеин, а с калориите го давам по-свободно.
Ето как изглежда менюто ми в тези условия:
Късна закуска: Шейк от телешки протеин с добавени фибри. Две малки нектарини.
Обяд: пилешка пържола и салата зеле и моркови.
След обяд: 100 г джелато с кафето.
Вечеря - две пилешки шишчета, салата домати и краставици, вино.
Късно похапване: Малко парче пица (колкото дланта ми) с много шунка.

# 463
Ветрена, по моите критерии се справяш повече от идеално. За мен така би изглеждал перфектния ден (без пицата).

# 464
Благодаря на Дух, че "разбуди" темата, ще се опитам да я прочета от началото.
Да напиша моето хранене от вчера и оня ден:
1. Закуска: чия с кисело мляко, кокосови стърготини и 30 г нарязан на дребно плод (праскова или пъпеш или банан, общо взето каквото имам в хладилника). Тази комбинация все още не ми е омръзнала, а я ям сигурно от месец. Ако сложа по-мазно мляко, ме държи сита без проблем чак до обяд.
2. Обяд: омлет с тиквички и салата от домати и краставици. Десерт плод.
3. Следобедна закуска: извара към 120 гр
4. Вечеря: пъстърва 150 гр и салата. Десерт плод.

Не знам да броя ли и 2-те кафета с мляко дневно.

Общи условия

Активация на акаунт