Трансформиращи дневници - Хранене/Тренировки 10

• 35 880
  • 529
  •   1
Отговори
# 435
  • в пералнята
Супер е, точно това си е правилната нагласа Simple Smile

Къде беше на декса скан, ако не е тайна. Аз отдавна искам да отида.

# 436
Супер е, точно това си е правилната нагласа Simple Smile

Къде беше на декса скан, ако не е тайна. Аз отдавна искам да отида.
Изобщо не е тайна. Реджина клиника или нещо подобно беше на Цариградско шосе. Сама трябваше да си разчетна всичко обаче, те сложили някакво момиченце току що завършила, дето уж е доктор, а хабер си няма защо е там.
Сигурна съм, че има места с по-добър специалист из София. Не е и скъпо, към 100-150 варират различните места.

# 437
  • Plovdiv
Някой по-запознат с метаболизма,може ли да каже какво се случва ако  един ден не се приеме нужната доза протеин?Да кажем се консумира растителна храна.И започват ли да се разграждат мускулите,мускулната маса?
А 3 дни ?Седмица?Кога започва този процес?
Дано има някой наясно с това и да се включи Simple Smile

# 438
Не си спомням точно, но трябваха дни или седмица докато почнеш да регресираш. Но като цяло не губиш мускулна маса, а по-скоро водата в мускулите. Като цяло нещата се връщат бързо във форма дори след 2-3 седмици, ако се върнете към тренировките.
Това ми е по спомен, може и да бъркам в периодите, но мисля че така беше.

# 439
  • Plovdiv
Не си спомням точно, но трябваха дни или седмица докато почнеш да регресираш. Но като цяло не губиш мускулна маса, а по-скоро водата в мускулите. Като цяло нещата се връщат бързо във форма дори след 2-3 седмици, ако се върнете към тренировките.
Това ми е по спомен, може и да бъркам в периодите, но мисля че така беше.

до къде си с трансформацията?

# 440
В застой съм, варирам в няколко кг разлика от месец и повече. Но скоро ще влезна в зала за силови тренировки, само се чудя за софийският маратон дали да запиша 21 или 42км, ама нещо не съм сигурен че ще успея с 42-та

# 441
Аз все се каня да започна да меря въглехидратите, и си оставам с каненето. Ударила съм го на око в последно време и не свалям и грам, но и не качвам.

Постепенно се връщам към форма, но поне още месец ще мине докато се окопитя.
Днес без закуска, кардио на гладно (тичах навън)
Обяд омлет от 3 яйца и ливанска леща (с лимон и мед), сладолед, нищо не меря
Вечерята ще е пиле с нещо, но не знам с какво.
Преди вечеря ще направя любимата тренировка за рамо и бицепс.
Правя програма на Caroline Girvan- Epic Endgame, но комбинирам с тичане и моя тренировка за рамене от време на време.

Ще пробвам с отчитане, не че имам време за него, но току виж ме прихванала музата да съм по-сериозна с храната.

Borosbg, ако не ти е проблем да тичаш 32 и 36км в 2 последователни съботи (примерно), и си тренирал, защо не и цял? Но ако нямаш километраж в краката, хич не си струва риска от контузия.
Моето честно мнение, като тичала 7-8 цели маратона, забравих вече колко бяха.

# 442
  • Plovdiv
В застой съм, варирам в няколко кг разлика от месец и повече. Но скоро ще влезна в зала за силови тренировки, само се чудя за софийският маратон дали да запиша 21 или 42км, ама нещо не съм сигурен че ще успея с 42-та

На какво го отдаваш,дали си в плато?Хапването ти как е в момента?
За маратона,ако следваш правилото стъпка по стъпка,то добре е по-скоро 21км да запишеш и така..после 42..

# 443
Ами август месец много рождени дни, много бира и септември не намалих кой знае колко бирата. Но вече почти я спрях, така че до маратона ще съм свалил под 100 кг. Най-вероятно ще е на 21км, но тия дни до края на месеца ще направя 2 бягания по 20км за да видя как ще се чувствам (все пак записването е до 30-ти)

ПС: най-големият враг на отслабването е бирата, не само е калорична , но има съдържа много естроген

# 444
  • Plovdiv
За който обича бира,да.Аз мразя бира.Може да изпия една веднъж на високосна.За мъжете които обичат да пият вероятно е голям проблем.

От години си водя дневници и записки.Може ли да коментирате тези мои резултати.Разликата е от 10 години,но ето разликата в теглото и сантиметрите преди и сега:
Дали имам повече мускулна маса,успяла ли съм да променя поне малко композицията на тялото,какво мислите?
Ръст -162см
2014г
кг- 57
гърди-93см
талия-75см
ханш- 92см
бедро/в най-широката част/-52см
прасец-34см
бицепс -26см

2024г
кг-61,5
гърди-93см
талия-76см
ханш-94см
бедро- 53см
прасец-33,5см
ръка - 26см

Ако се включи Dez, за да коментира,ще бъда много щастлива!

Последна редакция: нд, 22 сеп 2024, 15:23 от Penelope77

# 445
А безалкохолната бира не е ли доста добра алтернатива, за който обича бира? Същият вкус, но много по-малко калории?

# 446
Няма такова нещо като същият вкус при безалкохолната бира. А и бира се пие защото има алкохол в нея, ако не ти се пие алкохол ще пиеш вода.

Относно посочените мерки от Penelope77, ами увеличено бедро и дупе може както да означава повишена мускулна маса, така и затлъстяване в тази област. то затова някои си правят снимки преди и след, за да се види визуално, или със смарт везна или уред да се е проследило тогава какви % са били мазнините и сега какви.

# 447
За който обича бира,да.Аз мразя бира.Може да изпия една веднъж на високосна.За мъжете които обичат да пият вероятно е голям проблем.

От години си водя дневници и записки.Може ли да коментирате тези мои резултати.Разликата е от 10 години,но ето разликата в теглото и сантиметрите преди и сега:
Дали имам повече мускулна маса,успяла ли съм да променя поне малко композицията на тялото,какво мислите?
Ръст -162см
2014г
кг- 57
гърди-93см
талия-75см
ханш- 92см
бедро/в най-широката част/-52см
прасец-34см
бицепс -26см

2024г
кг-61,5
гърди-93см
талия-76см
ханш-94см
бедро- 53см
прасец-33,5см
ръка - 26см

Ако се включи Dez, за да коментира,ще бъда много щастлива!
Със сигурност е така. Огледалото и снимките са най-добра индикация. Не виждаш ли самата ти разликата?

Майка ми ми гостува в момента, и се теглим на същия кантар. За първи път сме едни и същи килограми, на еднакъв ръст, но няма нищо общо визуално, нито като размер дрехи. .

Аз съм 156см, 57кг
гърди 88
талия 73 (на 50кг 65)
ханш 92 (а на 50кг съм 88)
бедро 56 (на 50кх 50см)
прасец 35 (уупс)
ръка 27-28

Днес без закуска, обяд пилешки гърди и задушени зеленчуци (тиквички, чушки, лук) в доматен сос.
Вечерята ще е пилешка кълка без зеленчуци.
Дали отново ще видя 50 кг зависи само от мен.

# 448
  • Plovdiv
Dez изобщо не мога да преценя!Мерките са почти същите ,а в килограмите такава разлика!Направо съм много изненадана!.А и това беше преди много години и не помня как съм изглеждала тогава.Но го имам записано черно на бяло и  отварям отвреме навреме да видя през годините как е било и сравнявам.Тогава имах други режими от други треньори и си водих прилежно записки Защото имам още доста мазнини.Ами супер изненадана съм защото тренирам основно вкъщи,и то с леки тежести 2кг и много рядко ползвам 5кг дъмбел, само имам 1 година трениране във фитнес ,там вече не помня с какви тежсти,но не мога да повярвам ,че от тренировки вкъщи мога да кача мускули,направо ми се струва невероятно!!!Затова и пуснах тези мерки за мнение.Не мога да повярвам мнаистина.Понеже не правя някакви кой знае какви тежки тренировки.И честно казано трнирам както ми падне,без някаква схема или нещо такова...ами както дойде,и така....Но имам още да отслабвам:((

Оо ти със сигурност си само мускул на 57кг,възхищавам ти се Dez.

Последна редакция: вт, 24 сеп 2024, 14:08 от Penelope77

# 449
Това с бирата са пълни глупости. Бирата се пие, защото човек обича вкуса на бира. Ние много често си взимаме старопрамен безалкохолна, точно защото е с много по-малко калории и чудесен вкус.

Общи условия

Активация на акаунт