Онур Туна и Севда Ергинджи/Минали и бъдещи проекти и партньори Тема 38

• 47 581
  • 738
  •   1
Отговори
# 240
Честит празник, дружки Heart
Понеже съм отпускарка , бях малко зарязана интернет медиите , но с удоволствие ви изчетох сега. Много новини и все хубави . БЛАГОДАРЯ Flowers Hibiscus
Въпросът ми коя ще е жената до ''Мерт '' ? Grinning

# 241
Добро утро,момичета!

"Животът е само един миг, изживейте го, обичайте го, насладете му се."

Дари Hug,Фили Hug
Ново не открих.А и бързам...
Скрит текст:
Заминавам отново при внуците.Бях си за няколко дена в Б-с и се връщам.

Желая ви приятен ден!

# 242
Здравейте

# 243
Здравейте следобедно!

#DZMnews
Шеввал Сам направи шокиращи изявления пред вестник Hürriyet:
''В продължение на много години бях подложена както на психологически,
така и на емоционален тормоз в работата си.“

Биран Дамла се присъедини към 2-ри сезон на сериала “Sandık kokusu / Миризмата на сандък” на продуцентската компания OZ Medya и ще изиграе ролята на Айчи, която ще преобърне всичко с главата надолу.

#DZMnews
Актьорският състав на новия сезон на сериала ''Мирис  на сандък''

Приятен следобед!

# 244
Здравейте

За Шевал

https://www.hurriyet.com.tr/haberleri/sevval-sam

https://www.instagram.com/p/C-uuv0WI7AT/

Скрит текст:
Тази седмица гост е Şevval Sam...

💬 Тъга, драма, радост, любопитство, учене, падане, ставане, грешка, успех... Изпитал съм всичко за човечеството с тази работа. Не се страхувам да правя грешки и да поемам рискове. Ако нищо не се случи, обръщам гръб и гледам мачовете пред мен.

💬 Когато бях малък, пеенето изглеждаше като нещо, което всеки може да направи, за което си помислих: „Птиците летят, Шеввал пее“.

💬 Не съм влизал в спор с никого. Не съм човек, който се огъва от критики или се замайва от комплименти.

💬 От години съм изложен както на психологическо, така и на емоционално насилие в работата си.

💬 Животът ми премина в разбиване на предразсъдъци. Имам списък, пълен с „ти никога не си бил такъв“, когато вляза в близък контакт.

💬 Аз съм човек с висока жизнена енергия. Все още имам любопитството, ентусиазма, радостта и приемането, които карат това да се случи въпреки всичко.

💬 На тези, които питат, казвам, че обичам супа. Така че съм като супа. В нашето семейство има много различни канали. Балкани, Централна Анатолия, Изток, Ирак, друга етническа идентичност на Малатия, България... Значи аз съм от супата.

# 245
Сините и  очи явно идват от БГ , едва ли от Анадола и Ирак Grinning
Смела жена е Шевал , смела и супер изглеждаща без редовните ботокс и силикон , признавам и го Simple Smile
Дари , Злати Hug Hug

# 246
Добро утро,момичета! Coffee
Пиша от телефона тъй като лаптопа реши да си почине.
Дари,Фили,благодаря за интервюто с Шеввал и коментара. Flowers HibiscusFlowers Hibiscus
Приятна неделя! Two Hearts

# 247
Привет, момичета!

Благодаря на всички за споделеното!

Да се появявя и аз, че лятото хич ме няма.
Не съм отваряла лаптопа отдавна,  и сериали нямам време да гледам...

Радвам се, че Онур има нов проект.
На пръв поглед сюжета изглежда много интересен, нестандартен и леко ретро. Точно по мой вкус.
Сега да изберат и една партньорка за Синеочко, която да ни хареса и всичко ще е точно.

Много ми се гледа пак и Биран Дамла, ама тя пък се включи във втори сезон на сериал, който не съм гледала.
На миналата си почивка се чудех какво гледам и попрехвърлих сюжета, но накрая избрах друг. Бая серии са, към 30, но другата седмица като отида пак на морето, може да го погледна и ако ми хареса да изгледам сезона.

Benden ne olur | Какво ще излезе от мен?

Помните ли колко дълго чакахме този филм да излезе…
Ако вече  е слаган руския превод в темата, значи съм го пропуснала. Наскоро го открих абсолютно случайно и много се зарадвах, че ще гледам Онур и Хазал в тази весела история.

https://vk.com/video-164262731_456240197
И понеже беше отдавна, ето нещо за сюжета.

Това е историята на Сертаб Бал (Хазал Кая), която се губи, докато търси себе си. Сертаб е доказателство за фразата: "Животът на нормалните жени може да бъде толкова забавен и интересен, колкото книга". Тя е героиня, в която всяка жена може да намери нещо от себе си, докато наблюдава живота й. Сертаб, която е навършила 28 години, но не е успяла да постигне "подреден" живот, очакван от всички около нея, е млада жена, която постоянно променя мнението си за нещата, които иска, не се вписва в стереотипите и е в търсене на идентичност.
Сертаб остава без дом и без пари, след пожара в къщата на по-голямата й сестра, тя си взема голяма почивка, когато казва "Нищо няма да ти се случи, Сертаб" и решава да покажа на всички "Какво се случва с мен". С това решение започва приключението на Сертаб, изпълнено с любов, разочарование, успех и провал.

Звучи прекрасно като за забавление в тази гореща неделя.

Хубав ден, дружки!
Flowers Hibiscus

# 248
Добро утро,момичета!

Човек никога не може да се насити на красотата на
морето и не е готов да се сбогува нацяло с лятото.
Спиращо дъха безвремие...Blue Heart

Дъга,благодаря за инфото и коментара! Hug
Не съм гледала филма с Онур и Хазал.

#DZMnews
Селин Йенинджи се присъединява към сериала „Писма до бъдещето“ за Netflix от O3 Medya с участието на Онур Туна.
Разказва драматичната история на петима приятели от училище. Всичко започва с това, че учителят по литература моли 5 ученици от литературния кръжок да напишат „Писма до бъдещето“ като изследователска работа. Тайните, съдържащи се в тези писма, отварят вратата към голяма конфронтация в бъдеще.
— Онур Туна в ролята на Мерт;
— Селин Йенинджи ще е Бану.

🆕 Горещи сериални новини
▪ Сериалът “Миризмата на сандък” се завръща по екраните на 18 септември! Снимките започнаха в Истанбул, а по-късно ще продължат в Югоизточен Анадол.
🔻Актьорският състав беше попълнен от Енгин Йозтюрк, Биран Дамла Йълмаз, Гьозде Седа Алтунер и Ипек Озаан. В сюжета ще се появят нови герои, включително сестрата на Хасан и бизнесменът Бора, което ще направи значителни промени в хода на събитията от сериала.

Приятен ден и щастлива нова седмица!

# 249
Добро утро

# 250
Здравейте,момичета!

"В живота има хубави и лоши моменти. Можеш да живееш по два начина -
да се оплакваш от лошите неща или да си благодарен за хубавите."

Приятен вторник ви желая!

# 251
Здравейте

# 252
Добро утро момичета Hug
Когато вие гледахте ЗЯ след сезон 2 , аз карах само на озети и фрагмани , и на вашите коментари . Но откакто го дават рано сутрин по бтв лейди , докато се оправям за работа много се забавлявам . Вече е нов сезон , появи се Хасан Али , много се смях с Ендер Smile

Помните ли от къде тръгнахме ? Сякаш беше преди няколко месеца ...

# 253
Здравейте,момичета!

Дари,благодаря за новите снимки.
Фили,имаш си ранно забавление преди работа! WinkПомним,помним как започна ''ЗЯ''! Grinning

Желая ви приятен ден!

# 254

Общи условия

Активация на акаунт