Онур Туна и Севда Ергинджи/Минали и бъдещи проекти и партньори Тема 38

• 47 603
  • 738
  •   1
Отговори
# 255
Привет, дружки!

Благодаря за споделеното!

Според Бирсен Гьокче Бахадър е станала част от каста на сериала „Писма до бъдещето”, в който ще участва Онур.  Актрисата е планирала да си даде почивка след интензивната работа и е отказало множество предложения, но очевидно историята е привлякла вниманието й и с продуцентите са си стиснали ръцете. Гьокче ще играе ролята на Зюхал, блогър с милиони последователи.

На мен много ми харесва, че сюжета на сериала е съвременен, актуален и нестандартен. Поне такива са моите очаквания, дано се оправдаят. Рускините спекулират, че основните герои в сериала ще се общо 4, като 3 от тях ще са жени. Онур с три мадами, защо пък не.

# 256
# 257
Здравейте,момичета!

Нека с усмивка да гледаме в утре!Да се научим с уважение
   да си спомняме за вчера и с радост да живеем днес!
    За да можем да следваме мечтите си!

Дари,Дъга,благодаря за снимките,инфото и видеото със Севда. HugHug
Вчера късно се разписахте и нямах възможност да се включа.И аз срещнах инфото за участието на Гьокче в новия сериал с Онур.Гледала съм я в няколко сериала,като се започне от ''Листопад''.

Желая ви приятен петък!

# 258
O, наш Онур е мъж за много жени - хем , хубавец, хем талантлив , хем голям Stuck Out Tongue Winking Eye , но Ясемин е първата му приятелка , която му отговаря по красота .
Тя си е променила прическата - има голям бретон на степени актуален в момента ,тип началото на 80-те ( поне така ми изглежда окато във филмите от тогава ) много и отива .Явно е при някакъв известен фризьор , излезе ми инста на салона с видеото , в което я подстригваше . Не само е хубава , но е и много лъчезарна и най вече естествена  . Не знам ще има ли нов проект , искам да я видя във филм ( сериал )

Не намирам това от вчера , ето я за сп.Ел

# 259
Здравейте,момичета!

"Не пренебрегвайте нищо, което може да ви накара да се усмихнете."

Фили Hug

Ново с Онур. Подготвят нещо за платформата YouTube...

🆕 Севда Ергенджи за Vogue Turkiye

🆕 Севда Ергинджи, която беше уловена от камерата докато пазарува;
„В момента просто си почивам и сега съм тук, за да купя някои неща за празниците“  

Желая ви приятна събота!

# 260
Привет, дружки!

Злати Дари Фили

Берк Октай и съпругата му Йълдъз за завели малката Мира на почивка чак на Малдивите
Той е отбелязал, че това е първото й пътуване със самолет. Смели родители...

Пожелавам ви прекрасна неделя!Flowers Hibiscus

# 261
Здравейте,момичета!

Дъга ,мисля че Берк и Йълдъз А.,когато се ожениха не отидоха на меден месец тъй като и двамата се снимаха.После Йълдъз забременя и явно сега са решили да отидат на Малдивите след като малката поотрасна.

котката на Онур

Онур публикува пост с кучето Вефа, което е на лечение. Тя е отвлечена от непознати мъж и жена.
 Надяваме се, че кучето ще бъде намерено скоро и ще бъде здраво.

#DZMnews
Севда Ергинджи наскоро беше уловена от камерите в Нишанташъ.
Заявявайки, че прекарва време с животните си у дома, актрисата каза:
📍„Миналата година имах много дълга ваканция, беше ми достатъчна. Не съм голям фен на почивката. Тази година ще ходя напред-назад за няколко дни. Не обичам слънчеви бани или кожа с тен. Отдавна не съм била в Чешме, Алачатъ и Бодрум. Не отговаря на представата ми за почивка, защото е много пренаселено. Не обичам пренаселените и луксозни почивки. Искам да съм сред природата."

Коментирайки скорошното затваряне на Instagram, актрисата каза:
📍„Затварянето на Instagram е лошо... Във всеки случай не съм от тези, които прекарват времето си в социалните мрежи. Проверявам Twitter най-често сутрин. Не съм от хората, които живеят залепени за телефона."

Относно новите проекти:
📍„Четох сценариите, но нищо не е ясно. Няма проект, за който да кажа, че искам да играя в него. Очаквам да мога да се свържа с историята и ролята, които чета! Създавам емоционална връзка с произведенията, които изпълнявам.”

Желая ви приятен неделен следобед!

# 262
Успешна седмица на всички!

Какво правихме, докато се наслаждавахте на неделята си? работихме! 👊🏻

Бяхме домакини на Hazal Türesan в акустичната серия Onur Tuna под музикалното ръководство на Serhat Şensesli и записахме прекрасни песни.

В продължението на сериала има дефиле на знаменитостите

https://x.com/enderbalci/status/1827940207519318240/photo/1

# 263
Здравейте,момичета!

Дари,благодаря за инфото и снимката.Явно Онур си поддържа приятелство с Хазал Т.

Сега Гьокче официално стана партньор на Онур в предстоящия сериал „Писма до бъдещето“

📸 İnsta-story от Дамла

#DZMnews
 Несрин Джавадзаде си почива в Бодрум с двама загадъчни мъже.

Скрит текст:

Желая ви приятен следобед и щастлива седмица!

# 264
Добро утро

# 265
Здравейте,момичета!

Те работят

Желая ви приятен вторник!

# 266
# 267
Добър ден,момичета!

В интернет се разпространява снимка на Онур и Ипек Карапънар.
Ще има и др.дует, най-вероятно по същата програма  "Goksu Villas",по която направи дует с Хазал Т.

Оказва се, че Онур също се е срещнал с Исмаил Х.

Желая ви прохладен следобед!

# 268
# 269
Здравейте,момичета!

Дари,благодаря за инфото от Бирсен! Flowers Hibiscus

Актьорският състав на сериала "Писма до бъдещето" на Netflix е завършен!

Новата амбициозна поредица на Netflix "Писма до бъдещето", продуцирана от O3 Media, е планирана да излезе на снимачната площадка на 3 септември.

Сериалът "Писма до бъдещето" привлича вниманието с амбициозния си актьорски състав. Поредицата, която носи името си от кампанията „Писма до бъдещето“, стартирана от PTT, е за събитията, които започват, когато група приятели от гимназията на име Седа, Бану, Зухал, Мурат и Мерт пишат писма до хората, които искат , която ще достигне до тях 20 години по-късно, по молба на учителката им по литература Фатма Аяр.

В сериала, режисиран от Дженк Ертюрк, Зухал ще бъде изиграна от Гьокче Бахадър, Мерт ще бъде изигран от Онур Туна, Мурат ще бъде изигран от Ердем Шеноджак, а Бану ще бъде изигран от Селин Йенинджи. В сериала ще играе учителката на Фатма - Ипек Тюрктан, а дъщерята на Фатма Елиф ще бъде изиграна от Гюнеш Шенсой. В сериала, който ще привлече голямо внимание със своите ретроспекции и емоционални сцени, Пелин Карахан ще играе по-голямата сестра на Седа, Пелин Шахин, а Юсуф Акгюн ще играе съпруга на Пелин, Туфан Шахин. Сайгън Сойсал ще се появи пред публиката като Левент, мистериозното име на сериала, написан от Рана Денизер(Ранини).
(Преводът на статията е от турски ез.чрез гугъл)

Желая ви прохладен ден!

Общи условия

Активация на акаунт