Благодаря за споделеното!
Все по-интересно звучи сериала на Онур "Писма до бъдещето".
Нямам търпение да започнат снимките и да излезе някоя снимка или инфо оттам, че сигурно чак догодина ще го гледаме.
Докато съм на почивка реших да хвърля един поглед на първи сезон на „Аромат на сандък”, сериалът в който ще се включи Биран Дамла. Не бях сигурна, че ми се гледа драма, но след 3 изгледани епизода май ми хареса. Йозге Йозпиринджи отново пресъздава ролята на една силна майка, готова на всичко заради децата си. Доста динамично се развива историята, бързо се случват нещата и това ми допадна, дано не го разтеглят нататък, че са цели 26 епизода. Оказа се, че сценарист е любимата ми Мелис Дживелек, тя винаги пише интересни истории, а тази специално е свързана с нейно лично преживяване с дъщеря й Фейза Дживелек в миналото. Това е актрисата, която играе ключова и доста интересна роля в сериала „Шербет от боровинки”.
Преди години също като героинята от сериала Карсу, сценаристката е изгубила дъщеря си на автогарата. За щастие, благодарение на добри хора тя скоро се е върнала у дома, но случката е оставила трайни следи в съзнанието на майката и тя решава да пренесе този сюжет и на екрана.
Снощи Шевал Сам е участвала в мероприятие, на което е изнесла реч, където е спряна от журналисти за кратко интервю. Тя е избегнала да отговори на въпроса дали е получила разрешение да се омъжи от сина си Таро Емир Текин. Осъзнавайки, че скоро ще започнат да я питат дали връзката й върви към брак, тя хумористично приключва интервюто като казва: „Моето време за представяне дойде”.

Приятен следобед, дружки!

Честита й нова роля!

, НО мисля да гледам сериала , когато излезе . 

- много ми харесваха заедно , явно и на зрителите , можеше да излезе хубава двойка , но СЦ решиха друго и ....рейтингът падна . Въобще последващите серии и почти смяната на сюжета никак не ми харесаха , явно приличам на тур.зрители
, абсолютно неочаквана много добра комбинация