Онур Туна и Севда Ергинджи/Минали и бъдещи проекти и партньори Тема 38

• 48 752
  • 738
  •   1
Отговори
# 270
Привет, дружки!

Благодаря за споделеното!

Все по-интересно звучи сериала на Онур "Писма до бъдещето".
Нямам търпение да започнат снимките и да излезе някоя снимка или инфо оттам, че сигурно чак догодина ще го гледаме.

Докато съм на почивка реших да хвърля един поглед на първи сезон на „Аромат на сандък”, сериалът в който ще се включи Биран Дамла. Не бях сигурна, че ми се гледа драма, но след 3 изгледани епизода май ми хареса. Йозге Йозпиринджи отново пресъздава ролята на една силна майка, готова на всичко заради децата си. Доста динамично се развива историята, бързо се случват нещата и това ми допадна, дано не го разтеглят  нататък, че са цели 26 епизода.  Оказа се, че сценарист е любимата ми Мелис Дживелек, тя винаги пише интересни истории, а тази специално е свързана с нейно лично преживяване с дъщеря й Фейза Дживелек в миналото. Това е актрисата, която играе ключова  и доста интересна роля в сериала „Шербет от боровинки”.
Преди години също като героинята от сериала Карсу, сценаристката е изгубила дъщеря си на автогарата. За щастие, благодарение на добри хора тя скоро се е върнала у дома, но случката е оставила трайни следи в съзнанието на майката и тя решава да пренесе този сюжет и на екрана.

Снощи Шевал Сам е участвала в мероприятие, на което е изнесла реч, където е спряна от журналисти за кратко интервю. Тя е избегнала да отговори на въпроса дали е получила разрешение да се омъжи от сина си Таро Емир Текин. Осъзнавайки, че скоро ще започнат да я питат дали връзката й върви към брак, тя хумористично приключва интервюто като казва: „Моето време за представяне дойде”.

Приятен следобед, дружки! Flowers Hibiscus

# 271
Добро утро в последния петък на август! Hug

Да ви е сладко кафенцето и слънчев деня!Честит имен ден на
всички, които празнуват днес и носят името Александър!
Бъдете здрави и благословени!

Дъга,благодаря за споделеното! Hug

Онур е публикувал информация за изчезнало момиче в социалната си мрежа

#DZMnews
💥 Биран Дамла Йълмаз напусна сериала „Миризмата на сандък” без дори да влезе на снимачната площадка... актрисата оценява нови предложения.Бирсен е писала,че не са съгласни с договора....
Сериалът ще открие новия си сезон на 18 септември.

Приятен ден,момичета! Two Hearts

# 272
# 273
Здравейте,момичета!

Онур ни глези, давайки ни прекрасни възможности да се насладим на звученето на неговия красив и дълбок глас! Налично е още едно видео, посветено на 100-годишнината от основаването на Първата обществена турска банка.
https://vk.com/onur_tuna?z=video-164262731_456240221%2F3e36078d2 … l_wall_-164262731

Приятен последен ден на август!

# 274
Привет, дружки!

Честит нов месец!

Несрин Джаватзааде се е появила на концерт с шал на главата и е вкарала в размисъл пресата.
Всички се питат: Какво  е това?”.
Какво да е, тя обича да провокира…

Ново двайсет…
След като Биран Дамла отказа в последния момент да участва във втори сезон на сериала „Аромат на сандък”, към каста се е присъединила Несрин Джаватзааде. Според Бирсен героинята й на име Айча обещава да се превърне в нова икона и ще бъде изключително колоритен персонаж.
Екипът вече е започнал снимките, а към него наскоро се присъедини и Енгин Йозтюрк.

Последна редакция: нд, 01 сеп 2024, 18:41 от * Дъга

# 275
Здравейте в първия понеделник на септември!

Хубавият ден започва с хубави мисли и чашка кафе.

Дъга,благодаря за новите снимки и инфо! Hug
Несрин винаги ни изненадва с нещо! Simple Smile Честита й нова роля!

Севда за  Vogue 🌾

Желая ви приятен ден и лека нова седмица!

# 276
Привет!

Снимките на "Писма до бъдещето" на Синеочко започнаха. Чакаме инфо и снимки от сета, както и повече подробности за сюжета.

# 277
Как сте , дружки ? Purple Heart Revolving Hearts
Злати Hug, Дари Hug , Дъгичка Hug - благодаря ви ,че поддържате темата Flowers Hibiscus с толкова много информация и снимки
Значи , сигурно съм пристрастна , ама по принцип ( с някои изключения ) не харесвам партньорките на Онур Grinning
Тази Гьокче пък въобще не я харесвам , особено от както се направи на мумия с толкова промени по лицето си , от това и играта и страда .
На дъртилите им лепват млади партньорки , а на Онур все му се случват + 40 ( е, с някои изключения ) .Така ,че моята особа е недоволна Satisfied , НО мисля да гледам сериала , когато излезе .

Вижте каква красота

Радвам се за успеха на сериала , ще се хареса и в чужбина .

- много ми харесваха заедно , явно и на зрителите , можеше да излезе хубава двойка , но СЦ решиха друго и ....рейтингът падна . Въобще последващите серии и почти смяната на сюжета никак не ми харесаха , явно приличам на тур.зрители

За ЗейАл - нямам думи , те са извън всякакви класации Heart , абсолютно неочаквана много добра комбинация

# 278
Добър ден,момичета!

Дъга,Фили,благодаря ви за инфото и коментарите! HugHug
И аз очаквам снимки и инфо от сета!Да видим кога ще го пуснат на екран за да го гледаме.Предполагам догодина!Гьокче съм я гледала в сериали преди години,в последните-не!

от колажите на Боби...

Несрин

Желая ви приятен следобед!

# 279
Нали сутрин гледам ЗЯ , умирам си от смях с хрисимата Шахика , която се прави на умряла лисица пред майката на Чаатай Joy

Злати Hug , покрих те Grinning

# 280
Здравейте,момичета!

Фили,благодаря! Hug

https://www.youtube.com/watch?v=rYYBRgZV5pQ

Приятен следобед!

# 281
Добро утро, дружки!

Хубав ден!

# 282
Здравейте,момичета! Nature Sunny

Сутринта не успях да се включа след като Дъга Hug пусна поста поста си,тъй като трябваше да пътувам.
Сега ми остана време,писах и нещо стана докато го пусна.Лаптопа блокира,после се оправи и сега наново,но на бързо,че ще гледам внука след като го вземат от градината.

спомени...с клипа от 6 еп. на ЗЯ

https://www.youtube.com/watch?v=Z8uGUeC0Lho

Приятен следобед! Flowers Four Leaf CloverTwo Hearts

# 283
Привет, дружки!

Честит празник!

# 284
Здравейте,момичета!

Честито Съединение! Нека бъдем сплотени и с
 гордо вдигната глава се наричаме БЪЛГАРИ!
Честит празник! 🇧🇬

Приятен празничен петък!

Общи условия

Активация на акаунт