Онур Туна и Севда Ергинджи/Минали и бъдещи проекти и партньори Тема 38

• 48 698
  • 738
  •   1
Отговори
# 465
Здравейте,момичета!

Снощи видях наградените на списание GQ Men of The Year 2024…

Шеввал Сам на церемонията..

#DZMnews
 Шеввал Сам отговори на въпроси на журналисти на вечерта, на която присъства. Тя хумористично упрекна журналистите:
📌"Няма да говоря много, иначе ще ме забъркате в още проблеми."
От друга страна, говорейки за проектите си, актрисата каза, че подготвя специален албум
за деца за Нова година и е доволна, че ще поднесе големи изненади.
https://vk.com/dizimedya?z=video-132999259_456258693%2Fa10e47d46 … l_wall_-132999259

На Несрин Джавадзаде  не ми допадна този разрез толкова дълъг.Да беше над пъпа!
Но явно те си знаят какво да покажат.

Желая ви приятен ден!

# 466
Здравейте Много е разголена Несрин

https://x.com/NesrinBrasil/status/1863690398192865748

https://x.com/NesrinBrasil/status/1863713043240169764

https://x.com/its_liiiam/status/1863689460065419591

https://bestylemagazine.com/bu-ay-bestyleda-sevda-erginci-var

Скрит текст:
Севда е един от нашите футболисти, които са били на снимачната площадка от много ранна възраст, които работят непрекъснато, произвеждат, обновяват се и бягат към успехи. Наблюдаваме го от много години, наблюдава го от години, свидетели сме на всички етапи на развитие в актьорството. В днешно време започнахме заедно и сме сигурни, че ще свършим страхотна работа. Първата беше снимките на корицата на списание BeStyle Magazine и беше много хубаво. Ще ти хареса.На първо място, ние сме много щастливи, че се присъединихте към нашето семейство за Уникално управление. Приятен старт. В какво време си, какво правиш сега?

Толкова съм щастлива и развълнувана. Сигурен съм, че е добро начало. Като човек, който е свикнал с живота с висока температура и е уморен рано; аз съм в период, в който се опитвам да забавям темпото, да правя по-спокойни и логични стъпки, накратко, не тичам и узрявам. Прекарвам време със себе си, с по-малка социална среда, с моите животни. 

Започнали сте да се занимавате с много, много ранна възраст и винаги е имало кариерно пътуване, изпълнено с постижения до тази възраст. Бил си водещ човек в почти всеки проект. На какво приписвате тайната на това? Работиш усилено, дисциплина или малко късмет?

Той няма тайна, която знам. Нямах гол за успех по пътя и няма "всичко, което съм го направил" да е било успешно. Като всеки нормален човек, много съм се препъвал. Винаги съм се опитвал да бъда дисциплиниран и добър за уважението си към себе си и хората, с които работя. Кои бяха най-добрите инвестиции, които направихте като актьор, когато кариерният ви живот беше във възход? Той със сигурност е допринесъл за вас.

На снимачната площадка съм от 17-годишен. Работил съм нон-стоп. Естествено, работата толкова усилено ми попречи да инвестирам в себе си. Не можех да правя много неща, които исках да направя недискретни. Мисля, че това е най-голямото ми оплакване за работата ми. Имал съм някои неща, които трябва да науча за предаванията, които съм свирил. И най-доброто от тях е да яздите кон. Отношенията ми с конете са най-добрият принос на тази професия за живота ми.

Кои са най-близките герои, които сте били най-близо до Севда сред ролите? Можете ли да ни напомните за някои от вашите роли?

Бях във филм, който още не е излязъл. Казва се "За една майка". Мисля, че жената, която играех там, беше най-близкият характер до мен. Въпреки че имах трудности да съчувствам въз основа на себе си както заради майката на 3-те деца, така и заради условията ни на живот, това беше роля в изгарянето на черния ми дроб, който играх с черния си дроб, защото имах възможност да се свържа емоционално и да наблюдавам много подобни жени в детството си. Освен телевизионни предавания, имате периоди от време, когато сте били активни в киното. Смятаме, че е бил малко прекъснат с дигитализацията след пандемията. Как описвате мястото на киното? Има ли проект за бял екран в близко бъдеще?

Динамиката на работата на киното и телевизионните сериали е много по-различна. В поредицата условията на конкуренция във времето и много други фактори ограничават последствията. Филмовите комплекти осигуряват малко по-комфортно, безплатно и следователно детска площадка, където можете да се задълбочите. Филмите, с които играя, са неща, в които емоционалната ми връзка е по-силна. Има филм, който се надявам да гледам на хубави фестивали. Но няма филмов проект, с който да не планирам да играя скоро. 

По време на активния си работен период сте в изключително интензивен темп. Понякога може да бъде много по-голямо предизвикателство за един играч да поддържа душата и психичното си здраве. Как се справяте с тези неща? Имате ли начин да се развивате?

Когато се чувствам уморена от работата и емоционалното бреме на работата, това е, че това, което ме спасява, е да остана сам и да правя прости съчетания ежедневно. И прекарването на време в родния ми град и природата винаги ме връща към фабричните ми настройки.  Така че сме любопитни за коментарите му за темпото на дигиталния свят. Почти всеки ден излиза ново съдържание, дори проследяването му е станало невъзможно. Ще можем ли да ви видим в проекти на дигитални платформи през 2025 г.?

За съжаление, трудно ми е да израсна в дигиталния свят. Душата ми е стара и романтична. Но също така знам, че това е необходимост и поне се опитвам да се адаптирам, като го слушам. Надявам се през 2025 г. да съм по-адаптиран.

Стилът ви е много спокоен. Ти си такава рокля. Вие сте от хората, които обичат да тълкуват модата? Или има тенденции, които следвате и се наслаждавате на приложението, дори от време на време?

Грижа ме е за моя комфорт, но не достатъчно, за да се превърна в момче в много удобен тоалет. - Аз съм Везни. Искам да се чувствам комфортно и да изглеждам добре в собствените си очи. Ако използвам нещо, което е тенденция, определено ще развия еквивалент заради индустрията за облекло.  Без да споменаваме популярността му в социалните медии. Твоят преследвач, почти 2 милиона. Процедирате ли в планиране, когато управлявате сметка за такова взаимодействие? Малко работа, малко личен живот, малко любов за един ден. Или ще зависи изцяло от вас?

Честно казано, социалните медии не могат да бъдат точно причината, поради която мога да използвам, както мога да използвам, както съм, но няма планирано управление. Това е малко от моя мързел или начина, по който предпочитам да бъда по-социален. 

Доколкото ни е известно, обичате да готвите и сте израснали в семейство от претъпкани и дълги маси. Имате ли някакви мечти да отворите ресторант или кафене след актьорско майсторство? Това е място, където те могат да се срещнат с любимите си хора на красиви маси и да получат възможност да опитат вашите вкусове.

В моето семейство всички готвят много добре. Не съм толкова талантлив, колкото са те, но явно не съм лош. Аз съм човек, който може да покаже любовта си към яденето. Обичам да приветствам хората, които обичам в дома си и разговорите на масата. Ще ме накара да построя по-солидни връзки. Въпреки че си представям да отварям ресторант от време на време, знам, че не е много реалистично. Защото просто обичам да го правя на близките си и не разбирам управлението на парите. Закриваме годината. Беше завладяваща година за всички нас, но всички ние сме много обнадеждени от 2025 г. Кое е най-голямото ви очакване?

Вече нямам амбиции. Пожелавам ви здраве, мир, радост и благословия.

# 467
Здравейте,момичета!

Дари,благодаря за всичко ново,което ни пускаш още като се появи! Flowers Hibiscus

Очаквах нещо ново със Севда след като не се снима в момента!Страхотна е на корицата на декемврийския брой на сп. BeStyle и фотосесията за него! Hands Plus1Hands Clap

Корицата я повтарям и още нови! Sunglasses

Още нови снимки с Онур и актьорския състав на филма „Грешка в комуникацията''

Желая ви приятен ден!

# 468
# 469
Здравейте,момичета!

💥 𝐒𝐞𝐯𝐝𝐚 𝐄𝐫𝐠𝐢𝐧𝐜𝐢 🖇 𝐁𝐞𝐒𝐭𝐲𝐥𝐞

от 03.12.
Онур репоства история от музикалното студио ✨
„В процес на работа“
https://vk.com/onur_tuna?z=video-164262731_456240273%2F7be9e9147 … l_wall_-164262731

от вчера 04.12.
Момчетата все още работят върху музиката и, както е написано в историята, скоро ще го видим.

Приятен ден ви желая!

# 470
# 471
Здравейте,момичета!

Честит Никулден!Честито на всички,които празнуват днес!
Честит празник и на гр.Бургас,градът в който живея!
Нека Свети Николай Чудотворец сбъдне за всеки от
нас по едно чудо и една мечта и благослови деня ни!

Скрит текст:

Към снимките и видеото пуснати от Дари Purple Heart
Неочаквано Онур ни зарадва с нови снимки 😍 „Посветих (маркирах) този пост
 в чест на @mertadnanakdag🥃, този, който помня от 35 години👊🏻“.

🆕 Севда Ергинджи в новия декемврийски брой на #BeStyle 💙💎🪄

Желая ви приятен ден!

# 472
Здравейте Честит  имен ден на празнуващите Злати честит празник на град Бургас

# 473
Здравейте,момичета!

Дари,благодаря! Two Hearts

🆕 Севда Ергинджи зад кадър за сп. BeStyle Heart Nature Fire Flowers Rose

Приятна събота ви желая.

# 474
# 475
Здравейте,момичета!

Естетика от Дамла...

Скрит текст:

нова снимка на Синем пусната вчера във ВК

Приятен следобед!

# 476
Здравейте
Севда bestylemagazine

https://www.instagram.com/p/DDUj0I0CzVd/

# 477
Здравейте момичета Two Hearts
Злати , Дари Hug Hug Hug
Добре ,че сте вие , че ние останалите се весваме от дъжд на вЕтър Joy Stuck Out Tongue Winking Eye
Аз имам извинение - бях настинала ( или с грип ) , но се наложи да работя ( от вкъщи ) и честно казано нямах желание да ползвам за друго компютър /телефон - не ми беше добре на очите .
С огромно удоволствие прегледах вашите публикации - чудесни Онур , Севда , Еда , Дамла , Синем , Шевал , Несрин ,Аслъ Енвер и т.н
Two Hearts Yellow Heart Blue Heart Heart

# 478
Здравейте,момичета!

Не отлагай за утре това, на което можеш да се насладиш сега.
Нищо не се повтаря...денят, късметът и преживяванията...

Дари,благодаря за видеото със Севда от ИГ. Heart
Фили,дано вече си оздравяла и бързо възстановяване! Heart
Скрит текст:
Внуците и дъщерята също го изкараха.А тя взимаше лекарства и си ходеше на работа.Добре,че зетят имаше отпуска и гледаше внука вкъщи.Иначе аз трябваше да отида.

От сутринта във ВК...
#DZMnews
Несрин Джавадзаде, забелязана в Бебек, отговори на въпроси на журналисти.
Изразявайки очакванията си за новата година, актрисата каза:
📌"Желая свят, в който жени, деца и животни не са малтретирани"

Приятен ден и успешна седмица!

# 479
Здравейте Злати,Фили

Благодаря за споделеното

Общи условия

Активация на акаунт