Онур Туна и Севда Ергинджи/Минали и бъдещи проекти и партньори Тема 38

• 48 697
  • 738
  •   1
Отговори
# 480
Здравейте,момичета!

‼ВНИМАНИЕ‼
За вас преведох огромното интервю между Онур и Белчим като част от общия им филм „Грешка във връзката“. Моля ви за максимален актив, тъй като убих времето си, гърба си, очите си за това.🤣🤣
Искам да разделя интервюто на няколко поста, за да ви е удобно за четене + въпросите бяха на различни теми, не само за филма. Първоначално Белчим превежда и думи, но изключително за сюжета, за филма като цяло. Не превеждах нейните лични въпроси, защото не ми трябваше. Преведох само всички думи на Онур.
 Приятно четене! ЧАСТ 1📌 🐻 - Онур

📼 Репортер: Заедно сме в последния снимачен ден. Как се събраха тези двамата?

Белчим: Когато се срещнахме, разбрахме, че преди това сме преговаряли за едни и същи проекти. Съдбата ни събра в тази работа. Нямахме възможност да се срещнем с Онур преди. Сега се чувствам късметлия. В ролята на родител бях много доволна, че имам партньор като Онур. Защото наистина създадохме истинско семейство. Беше щастливо приключение.
🐻Онур: С енергията на миналото се появи още по-красива работа. Това се отрази положително на проекта. Играхме родителите много лесно, нямахме никакви затруднения.

ЧАСТ 2📌
📼 Репортер: Филмът засяга теми като социалните мрежи, търсенето на идентичност и тормоза от връстници. И така, какви мама и татко ще видим?

Белчим: Мерве работи в банка. Те се влюбиха в Алпер, когато бяха много млади и се ожениха. Алпер работи в петролна рафинерия в средата на Северно море и отсъства от живота на семейството си от три години. В нашата епоха на дигитализация виждаме, че те изпитват неразбиране. Те правят всичко възможно, за да изпратят децата си в частно училище. Те се опитват да гарантират, че децата растат при най-добрите условия. Но в действителност много се пропуска. Живеейки в робство, те не разбират, че изпускат много. За мен Мерве олицетворява здравия разум и рационалността в този филм. Тя е в дълбок сън до края на филма.
🐻Онур: Много добре си обяснила всичко. Прочетох книгата „Да растеш в трудно семейство“ и тя говореше колко токсично може да бъде едно добро семейство. Алпер и Мерве живеят точно така. Мъжът заминава за Осло и започва работа в петролна рафинерия. Той изпраща всички пари, които печели, на семейството си. Но има нещо, което му липсва; дъщеря му расте, партньорът му в живота се бори със самотата, те са в различни страни. С течение на времето Алпер започва да осъзнава, че му липсват много неща, за които трябва да се грижи. Той разбира понятието "семейство". Той критикува и системата за образование на децата. Приватизация на образователната система, а именно, че децата с добро финансово състояние получават по-висок статус, а също и че факторът труд се занижава... Всичко това неминуемо води до манипулация на децата. Чрез филма искаме да предадем, че децата не са отговорни за грешките на своите родители. Психологическото влошаване на семейството означава психологическо влошаване на цялата област. Алпер и Мерве са добронамерени родители, които откриват провалите си, докато се опитват да успеят в историята.
Belcim: Единственото нещо, което могат да направят правилно, е да споделят любовта.

ЧАСТ 3📌
📼 Репортер: Смятате ли, че хората, които гледат филма, ще са готови да се изправят сами пред това, лице в лице?

🐻Онур: Няма хора, които да не преживеят това. Ще кажа това; дори и да не е бил тормозен, той е бил тормозен. За съжаление живеем в такава реалност. Този филм показва, че е време да се събудим. Надявам се да гледат този филм не за да мине време, а за да извлекат нещо от него.
Белчим: Този филм ме накара да мисля по различен начин за много неща, свързани със собственото ми възпитание.

📼 Репортер: Какво самочувствие развихте?

🐻Онур: В Турция има общество, за което обикновено чуваме от по-възрастните, тоест общество, което се развива не с помощта на разума, а с помощта на трансплантацията. Затова смятам, че трябва да възпитаваме деца, които мислят с ума си.

📼Репортер: В какво семейство сте израснали? Сблъсквали ли сте се с тормоз в училище или сред приятели?

🐻Онур: Преди също имаше много тормоз. И аз съм им се подлагала няколко пъти. Но когато човек тормозеше, имаше приятел, който каза: „Спри, това е твърде много.“ Така че имаше баланс. Всъщност нашият филм започва с мотото „Тормозът започва у дома“. Никое дете не би хвърлило чаша на пода без причина. Има проблем, опитва се да покаже нещо. Но има родители, които не го виждат и не го слушат. Това също е много трудна способност, така че не се сърдя на родителите си.

📼 Репортер: Пред себе си виждам двама души, които успешно си вършат работата далеч от журналистите. Мислите ли, че тайната на вашия успех започва тук?

🐻Онур: Аз съм антисоциален.

📼 Репортер: Освен актьорство се интересувате от музика и рисуване, нали?

🐻Онур: Да, затова нямам много време. Не излизам от къщи. На снимачната площадка съм 4-5 дни в седмицата средно по 12 часа. Понякога в свободните си дни правя озвучаване. Тъй като се занимавам с музика, ходя в студио. Понякога, когато много се отегчавам или се чувствам зле, вземам бои и ги смесвам. Освен това имам семейство, приятелка, приятели, три котки, куче... Някой ми каже: „Никога не ходиш в Куручешме?“, не отивам. „Какво му е хубавото на това място?“ Не знам. Нямам нужда от това, защото всичко, което искам, е да видя приятелите си с пълен стомах и да се съсредоточа върху работата. Когато живееш такъв живот, няма възможност журналистите да те хванат или да ти се гаврят по някакъв начин. Някой се появява от странни места, светкавици проблясват в колата му. В моя живот няма такова нещо.

🐻Онур: Във филма играя баща на 17-годишна дъщеря. Първоначално имаше някакъв страх в мен. Но след това, когато говорих с Белсим, с нашия режисьор и продължих да работя върху героя, всичко се промени. Сега се чувствам като Алпер. Нямам дете, но мисля, че мога да стана добър баща (ТОВА Е ОНУР, СИГУРЕН съм❤)

ЧАСТ 4📌
📼 Репортер: Г-н Онур, мислили ли сте да изнесете концерт?

🐻Онур: От 14-годишен правя музика, пиша и композирам собствени песни. До днес имам издадени няколко албума и всичките са мои лични песни.
Белчим: И тихо ги е създал (КАК СИ ПРАВ, БРАВО МОЙ😅)
🐻Онур: Чувствам, че няма нужда да викам. Например, питат ме: „Каква музика правиш?“, отговарям: „Алтернатива за тези, които не слушат“. Имам собствено студио, работя там. Имам песни, които излизат. Подготвихме и проект за YouTube с Хазал Тюресан, Исмаил Хаджъоулу, Танер Олмез, Мехмет Йозгюр и Тимур Аджарла.

📼 Репортер: Каква ще е тази програма?

🐻Онур: Това е програма, в която свирим и пеем на живо. Имах осем гости и записахме 11 мои песни. Има 19 видеоклипа, сега работим по редактирането им. Предполагам, че ще се появят около тази пролет. Без говорене, само музика.

📼 Репортер: Чия беше идеята?

🐻Онур: Имам партньор в студио, Серхат Шенсесли. Ние сме приятели от много години. Тръгнахме заедно по този път на работа.

📼 Репортер: Какво бихте посъветвали Белчим и Онур, които тепърва навлизат в професията, със сегашното си мислене?

🐻Онур: Когато започнах да работя по телевизията, сутрин ходех в AKM с екип. Никога няма да забравя репетицията за четене на сценарий за първия ми проект. Изведнъж влязоха Фикрет Кушкан, Рана Джабар, Мендерес Саманджилар, Ариф Еркин. Гледах на всичко като на училище.

Това е всичко Наистина се постарах. Ако намерите грешка, извинявам се, не съм забелязал, случва се
 да правя всичко през нощта, както обикновено😁
ПРЕВОДЪТ Е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО МОЙ. АКО ГО ВЗЕМАТЕ, МОЛЯ, ПОСОЧЕТЕ ИЗТОЧНИКА.
 Оригинален източник: https://www.hurriyet.com.tr/kelebek/hayat/belcim-bilg..

Приятен ден ви желая!

# 481
Много се радвам ,че Онур има такава партньорка - харесвам Белчим . Нетърпелива съм за  проекта .
Онзи предишния с Бурчин не го догледах даже , въобще не ги харесах като двойка .
Аз съм много капризна , особено за хора , които обичам Grinning , а Онур е един от виртуалните ми скъпи хора Smiley

Помните ли този момент , когато го гледахме онлайн ? Беше краят на сезон 1 , щяхме да се гътнем Stuck Out Tongue Winking Eye Grinning

Злати Heart

# 482
Здравейте,момичета!

Дайте шанс на всеки нов ден да се превърне в най-прекрасния ден от живота ви.

Фили,няма как да не го помним този момент! Wink

Ново с Oнур 🐻 Момчетата продължават работата си върху музиката 🎶🎧

Grinning

Желая ви приятен ден!

# 483
Добро утро

# 484
Здравейте,момичета!

Дари Heart

💥 Магическата Севда Ергинджи на страниците на списание BeStyle.

Стори с Онур ...

Желая ви приятен ден!

# 485
Добро утро
Благодаря за споделеното Злати благодаря за интервюто

# 486
Здравейте,момичета!

Дари Hug

🆕 Нови със Севда Ергинджи HeartNature DizzyNature Sparkles

Снимката е от събитието на марката парфюми Penhaligon's,както и на Еда и Буурахан,
която е пуснала Дари в поста си.

Желая ви приятен ден!

# 487
Добро утро

# 488
Добто утро,момичета!

Серхат е сподели тази снимка с Онур😍 Очевидно това е неговият заключен екран.

Желая ви приятна събота!

# 489
Здравейте

# 490
Здравейте,момичета!

#DZMnews
❥ Излязоха първите кадри от филма „Грешка във връзката”
с участието на Онур Туна/Алпер и Белчим Билгин/Мерве.

#DZMnews
❥ Марката Yves Rocher отбеляза най-яркото време от годината с едно прекрасно събитие.
Сред гостите са били: Еда Едже Тунджер,Джемре Байсал,Айтач Шашмаз и др.

Скрит текст:

🆕 Ново интервю със Севда Ергинджи ❤✨
https://vk.com/public221346451?z=video-221346451_456239085%2F059 … l_wall_-221346451

Приятен следобед!

# 491
Добро утро

2015 година

# 492
Здравейте дружки Revolving Hearts
БЛАГОДАРЯ ви ,че поддържате темата и ни носите новини всеки ден
За мен тази последната сесия на Севда е най-хубавата . Тя наистина разцъфна и се превърна в красива млада жена с естествена хубост ,че като гледам много от актрисите с корекциите са се превърнали в ''сестри '' , не можеш да ги разпознаеш .
Очаквам с нетърпение да видя сериала на Онур , много хубави снимки , а Синеочко е с брада и е неустоим Smiley
Малко ЗейАл - Йълдъз за разкош . Много се радвам ,че и тримата са от актьорите на деня .

# 493
Здравейте,момичета!

Дари,Фили,благодаря ви за споделеното! HugTwo Hearts

https://youtu.be/DEZaf5YMk3k?feature=shared

Приятен ден и щастлива нова седмица!

# 494
Добро утро

Общи условия

Активация на акаунт