Онур Туна и Севда Ергинджи/Минали и бъдещи проекти и партньори Тема 38

• 48 690
  • 738
  •   1
Отговори
# 495
Страхотна снимка , Дари Hug - от времето на Затворника . Онур е като магнит за децата Grinning Grinning Grinning
Не мога да се въздържа и ще отбележа ,че и този сериал , както и ЧД СЦ го съсипаха постепенно . Не мога да ги разбера тези резки завои в много сериали - не виждат ли ,че рейтингът рязко спада ? Много ги харесвах със Серай , неколкократно съм публикувала снимки от красивата им фото сесия

Нямам време да търся една снимка от Инста ( на работа съм )  Stuck Out Tongue Winking Eye , където прегръща малко детенце ( той казва ,че то е искало да го прегърне )
Ето няколко - първата ми е от любимите ми - с ''дъщеря му '' от Затворник

( не съм сигурна , но това може и да е племенницата му като малка )

Хубав ден, момичета Flowers Hibiscus

# 496
Здравейте,момичета!

Дари Heart...

Фили Heart, да не е тази снимката?

Хубав следобед ви желая!

# 497
Добро утро Злати ,Фили благодаря за споделеното

# 498
Хелоу , дружки Yellow Heart Purple Heart Blue Heart Heartpulse
Злати Hug , не , снимката , за която говоря е от преди години , имаше я в инста му - детенце , колко 2 годишно със шапка се е гушнало в него , той е клекнал , през лятото е . Аз мисля ,че вкъщи на стационарния компютър я имам .
О, намерих я в телефона си в Инста на Онур  и направих екранна снимка . Всички сте я виждали .

Спомням си той казваше ,че момиченцето само е дошло при него да го гушка . Явно я обича тази снимка , той наистина има специално отношение към децата и те инстинктивно го усещат .
Навремето много се дразнех , когато на разни тържества - сватби , кръщенета и т.н , всочки деца идваха при моя баща - кое да му надуе балона , кое да ми покаже или разкаже нещо . Явно съм ревнувала , но той наистина много обичаше децата и те го усещаха ( за разлика от майка ми и мен , и аз като нея нямам такова търпение Grinning ) . Много , много ми е мъчно ,че не успя да доживее да види и да прекара малко време с внука си ...

Последна редакция: ср, 18 дек 2024, 09:21 от Phillipine

# 499
Здравейте,момичета!

“Не само шал, одеало и горещ чай в ръцете могат да ни стоплят.
Могат да ни стоплят: думи, поглед, човек...Топлината е
това специално чувство, което ни дава сили да живеем!”

Дари,Фили,благодаря ви за споделеното! Revolving HeartsRevolving Hearts
Фили,сега като я описа и показа снимката си я спомних че сме я виждали. Sunglasses
Скрит текст:
И аз обичам децата.Може би е от професията.Сега на входа всяко дете идва и ми се усмихва като го заговоря. Simple Smile

Пише,че е нова снимка,но аз мисля,че сме я виждали или е била подобна. Thinking

Нова снимка от конференция, която се проведе сравнително наскоро.

Grinning

Желая ви приятен ден!

# 500
# 501
Здравейте,момичета!

Всяко утро носи по една нова надежда,затова не спирайте да мечтаете.
Може би, точно днес сънищата ви ще станат реалност.

Сторита от Онур 🌿😌

❥ Шеввал Сам и нейният син Таро Емир Текин отговаряха на въпроси на журналисти. Актрисата заяви, че високите хонорари, които певиците казват, че получават за новогодишни изпълнения, не отговарят на действителността.

Желая ви хубав ден!

# 502
Когато вие гледахте ЗЯ- след сезон 2 , аз карах само на фрагове , снимки и вашите коментари . В момента го следя най-стриктно и много ми харесва Stuck Out Tongue Winking Eye , но аз съм си такава - все съм ''10 м в ляво '' Grinning , все съм на обратно Stuck Out Tongue
Злати , Дари Hug Hug

# 503
# 504
Здравейте,момичета!

Игнажден е!Честит празник! Heart
Скрит текст:

Снощи видях новата снимка на Еда Едже с дъщеричката й Мина Ипек и мислех да я пусна,
но Дари ме изпревари! Flowers Hibiscus

История от Онур с надпис "Днес с малко дете" 😍

Приятен следобед!

# 505
Добро утро,момичета!

Къде сте,че не пишете? ThinkingЗнам,че по празниците е натоварено,но и темата да си поддържаме! Hands V

Кузей  порасна...гледам го в ''Далечен град''

Щастлива неделя ви желая!

# 506
Здравейте

# 507
Здравейте,момичета!

Приятен ден и щастлива коледна седмица!

# 508
Здравейте,момичета!

Огнена снимка от Онур 🔥✨

Желая ви уютна Бъдни вечер и щастлива Коледа!

# 509
Добро утро Благодаря за споделеното

Общи условия

Активация на акаунт