Злати, Дари, Фили и всички останали които наминават или просто четат.
Благодаря ви че поддържате огъня на темата!
Честита Коледа!
Нека домовете ви са пълни с топлина, уют и благоденствие!

Най-после и аз намерих време за сериали. Наваксах със сериите на единствения, който гледам /Шербета/ и преполових излъчените серии на „Далечен град” със Синем Юнсал, за който се зарибих от вас. Много се радвам на успеха на нашето момиче, тя го заслужава. Харесвам образите на силни жени, а историята е интересна. Не мога да повярвам колко е пораснал малкия Кузей, голям сладур е и е много симпатично бъбрив. Атмосферата на Мидят и конаците много ми напомня на „Вятърничав”. Гледам с интерес.
И понеже повече си падам по съвременни истории, набелязах си едно такова сериалче, снимано за платформа. Казва се „Главният герой” и в него освен моята любима Седа Бакан участват и други популярни имена: певицата Хадисе, Шюкрю Йозйълдъз, Серхат Теоман, Кубилай Ака, Фърат Челик, Екин Мерт Даймаз, Джемал Хюнал, Исмаил Демирджи и др.
Промотират го като романтична история, която разказва за живота на самотните жени Джерен и Селма /Седа и Хадисе.
Някой от нашите любимци няма ли да се прежали д се включи в тв проект.
Знам колко е трудно в днешно време това, но и ние сме хора…
Писна ни да гледаме стари снимки и клипчета и да чакаме да излязат на екран някой ден игралните филми и сериалите за платформа.
Преди две години всички имаха сериали и станахме разногледи да ги следим, а сега пълна суша.
Но Нова година, нов късмет. Нищо, че в турската сериална индустрия става все по-тегаво…

Фили,
Ти беше най-много разочарована, когато напуснаха нашите любимци, но колкото и невероятно да ни се струваше това тогава, забавлението продължи до самия край, въпреки че това на практика беше друг сериал.
Светли празници, мили дружки!

)) Не трябва ли да откраднем още една нощ от небето за една прекрасна 2024 г. и след това още по-прекрасна 2025 г.?🥃“