Онур Туна и Севда Ергинджи/Минали и бъдещи проекти и партньори Тема 38

• 48 664
  • 738
  •   1
Отговори
# 525
# 526

Здравейте,момичета!

Честита Нова година!
Да бъде мирна,здрава, успешна, щастлива ,изпълнена с любов и благоденствие!

Скрит текст:
Колажите ги взех от стара тема,когато започна ЗЯ за да са в тон с Новата година.

Желая ви прекрасен ден!

# 527
# 528
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА,  МИЛИ ДРУЖКИ!

Дано за всички нас и за нашите любимци тя да е много здрава, успешна и късметлива!

И да имаме повече поводи да се събираме тук!

# 529
Здравейте,момичета!

Семействата  на Еда Едже и Аслъ Енвер са отпразнували заедно Нова година. Christmas TreeTada

Приятен и успешен ден!

# 530
Как сте дружки ? Hug
След 12 дни вкъщи , днес 2-ри ден дремя на работа и хич не ми върви Joy Stuck Out Tongue Winking Eye
Много хубави и талантливи актриси са Еда и Аслъ , радвам се ,че си взеха хубави млади мъже и имат хубави малки принцеси Heart Eyes

Един хубав Синеочко с неговата принцеса Heart

# 531
Здравейте,момичета

Благодаря ви споделеното за празниците! HugHeart

https://vk.com/onur_tuna?w=wall-164262731_17710
Режисьорът на филма "Грешка във връзката" Йомер Фарук Сорак, в който играе и нашият Онур, публикува видео към филма.
„Тормозът не започва в училище, а в семейството...''

Желая ви приятен ден!

# 532
# 533
Здравейте,момичета! Hug
Дари,благодаря за новите снимки.
Пиша от телефона тъй като лаптопът ми цял ден не работи.Скоро се обновява и може би вече се е развалил.Ще си купя нов,но не ми се обикалят магазините за техника.После има доста неща да се прехвърлят.
Хубав остатък от деня! Two Hearts

# 534
Привет, дружки!

Злати ,дано скоро се реши проблема с лаптопа иили да се сдобиеш с нов, че без теб сме за никъде.

Дари, Фили

Еда с малката принцеса.
Надписа си го превеждам като "Страхотно удоволствие".

Рускините пишат, че Онур е последвал в инстаграм сценаристката Едже Йоренч, което може би означава, че ще имат нов проект. Много бих се радвала.  Пишат също  и че евентуално си е купил нова къща.

# 535
Добро утро,момичета!

Честито Богоявление!Честит Йордановден!Честито на имениците!
Да започнем деня си с чашка кафе, добро настроение
 и пожелания за здраве и щастие! Благословен ден!

Скрит текст:

Според библейската легенда, на този ден Исус Христос е покръстен във водите на река Йордан от Йоан Кръстител. В момента на кръщението небето се отваря и Светият дух слиза върху Христос във вид на гълъб, а от небето се разнася глас: "Този е моят възлюбен син, в когото е моето благоволение". Оттук идва и названието на празника - Богоявление.

Дъга,още вчера стария лаптоп се оправи,но понеже нямаше ранен пост след моя не се разписах.Благодаря за новите снимки и инфо.Онур ако е купил нова къща време му е да се ожени! Simple Smile
Скрит текст:
Днес  съм решила да проверя за нов и когато синът е свободен да си даде мнението и да го купя.

В историята си Онур ни напомня, че „Комуникационна грешка” ще излезе по кината на 28 март.
 Плакатът на филма е прекрасен
Той също така добави тази публикация отделно към стената, с надпис: „Това е произведение, в чието послание и история силно вярвам. Произведение, което трябва да се гледа от родители на деца!! *тагна колегите си* и благодари на екипа"

Ето и последването на сц.Едже Йоренч..

от Синем

Приятен ден и успешна работна седмица!

# 536
Здравейте Честит имен ден на празнуващите

Севда

https://x.com/Pavlonya1/status/1874899075780505860

SimayBarlas #SevdaErginci

# 537
Здравейте,момичета!

Честито на празнуващите!

Дари,благодаря за споделеното! Two Hearts

Алпер и Мерве

Йомер Фарук Сорак, режисьор на „Грешка във връзката“, публикува тази история със
снимка от предстоящия филм.„Насилието не започва в училище, то започва вкъщи.''

Желая ви приятен ден!

# 538
Здравейте Благодаря за споделеното Честит имен ден на празнуващите

# 539
Здравейте,момичета!

Честит Бабинден и Ден на родилната помощ по нов стил.
Скрит текст:

Окъснях,но вече си имам нов лаптоп.
Скрит текст:
В момента пиша от стария.Новият е с уиндолс 11 и трябва да го разучавам.Техникът ми въведе някои икони,но не всички отметки се прехвърлиха.Ще очаквам когато синът е свободен да ми помогне.

Природна снимка от Онур Flowers Herb

Приятна вечер ви желая!

Общи условия

Активация на акаунт