Онур Туна и Севда Ергинджи/Минали и бъдещи проекти и партньори Тема 38

• 48 658
  • 738
  •   1
Отговори
# 555
Здравейте предиобедно!

Дари,благодаря за споделеното. Two Hearts

Онур (Алпер) във фрагмана от филма „Грешка във връзката“.
От ВК за Онур Туна:
Най-накрая успях да го изгледам. Чувствам, че ще бъде много труден от морална гледна точка филм🙏🏻 Темата за тормоза и взаимното разбирателство в семейството е все още актуална в нашето общество днес. Както гласи слоганът на филма „Тормозът не започва в училище, той започва вкъщи“ , много родители не чуват вътрешния плач на децата си или не искат да го чуят, като по този начин отчуждават детето от себе си, т.к. както и причиняване на травма у тях, което води до развитие на комплекси у детето, липса на увереност, в резултат на което детето или става много затворено, за което ще плаща в училище; или става насилник, което води до лоши последствия. Всеки резултат води до тормоз от връстници😕 Много искам да гледам филма!
Изглежда много качествено.

От пресата за филма...

От Синем Юнсал...

Желая ви приятен зимен ден!

# 556
Хелоу дружки Purple Heart

# 557
Здравейте,момичета!

Честито на имениците!И понеже синът е Антони,скромна почерпка за негово здраве! Blue Heart
Скрит текст:

Фили Hug

Дари,беше пуснала тази снимка.Повтарям я с допълнение към нея.

Плакат/постер с героя на Онур за филма ''Комуникационна грешка''. В турските кина от 28 март.
Алпер: Ако дъщеря ви е точно на ръба на скалата, може да бъдете изпитани за избора си. 🔍🌀
Понякога татковците също имат план Б. 🥶
превод от турски ез. с гугъл
Скрит текст:
Alper: Kızın uçurumun tam kenarındaysa, seçimlerinden ötürü sınanabilirsin. 🔍🌀
Bazen babaların da B Planı vardır. 🥶

Срещнах инфо,че Еда Едже влиза в сериала ''Семейството на Шакир Паша''
#DZMnews
Предполага се сериалът ''Семейството на Шакир Паша'' да се завърне с нови епизоди на 26 януари.
В сериала ще се включат и нови актьори. Хазал Кая е спомената като Алие Бергер, а Еда Едже е спомената като Фахруниса Зейд.
✍🏻Сина Колоулу
(Може би сте чели,че имаше пожар и всичко беше изгоряло.Сега се строи всичко наново.Работело се без прекъсване на смени.)

#DZMnews
Синем Юнсал сподели снимки от Мидят от снимките на сериала ''Далечен град''!

Скрит текст:

Желая ви приятен ден!

# 558
Здравейте Злати да ти е жив и здрав сина Много радост и щастие желая Мерси за почерпката

# 559
Злати Hug , да е жив и здрав синът ти с хубавото име Антони ( все за Антони Делон се сещам ) Flowers HibiscusFlowers Four Leaf Clover и всички около него

=====================================================================================
Много се запалих по този Далечен град . Гледам го с превод , не онлайн . Имах да наваксам 2 епизода - онази вечер до 1:30 гледах , снощи догледах каквото ми остана .  Синем заслужаваше такъв успешен проект . Всъщност освен СЦ , актьорите са на супер ниво . Снощи на няколко пъти ми се насълзиха очите без да се усетя .( заради 2 те двойки братовчеди ) . Препоръчвам го горещо .

Последна редакция: пт, 17 яну 2025, 16:02 от Phillipine

# 560
Здравейте,момичета!

Дари,Фили,благодаря ви за пожеланията! HugHug
Фили, и  аз го гледам ''Далечен град'' и ми харесва.

Вчера видях реклама,че от 12.02.от 21,00 ч.започват да излъчват ''Моят прекрасен живот'' по БТВ стори.
Аз в момента гледам ''Его'' с Мелиса Аслъ Памук и Алперен Дуймаз в този час и тогава свършва.

ЕКСКЛУЗИВНО: Турският сериал "Моят прекрасен живот" (Şahane Hayatım) тръгва в ефира на bTV Story!
Стартът е на 12 февруари (сряда) с разписание всеки делник от 21:30 до 22:30 ч. с повторение на следващия ден от 13:00 до 14:00 ч. по bTV Story на мястото на "Его".
Повече инфо на линка:
http://tvnovellas.blogspot.com/2025/01/btv-story.html#more

Желая ви приятна събота!

# 561
Здравейте Злати благодаря

# 562
Здравейте,момичета!

Дари, и аз благодаря,че ни носиш нови снимки и видеа от ИГ и Х. Hug
Новата снимката с Онур е споделила Ясемин в стори. Hands V

Да пусна и ''снахата'' Wink

Синем беше обявена за най-добра актриса на 2024 г. за ролята си в сериала ''Далечен град''
според анкета на бразилски сайт ❤👏⭐

Синем си спомня ''Доктор Чудо''. Шест години по-късно отново е лекар!

Желая ви приятна неделя!

# 563
Привет, дружки!

Благодаря за всичко споделено!

Пуснали са фрагмент към филма "Грешка във връзката".

https://vk.com/video-164262731_456240297

# 564
Здравейте,момичета!

Дъга,фрагманът си го припомних тъй като Дари,го пусна миналата седмица.Благодаря за кадрите от него! Hug Търсих го с руски превод но не го открих.

Днес от 14:00 ч. Онур ще участва в майсторски клас...
 „Телевизионен сектор и планиране на кариера”✊🏻

И от мениджърката му Гюлден Авшароолу...

Днес е денят за новия епизод 10 еп. на ''Далечен град''.

Синем зад кадър...

Приятен ден и лека нова седмица!

# 565
Здравейте

# 566
  • Плевен / София
Злати Hug , да е жив и здрав синът ти с хубавото име Антони ( все за Антони Делон се сещам ) Flowers HibiscusFlowers Four Leaf Clover и всички около него

=====================================================================================
Много се запалих по този Далечен град . Гледам го с превод , не онлайн . Имах да наваксам 2 епизода - онази вечер до 1:30 гледах , снощи догледах каквото ми остана .  Синем заслужаваше такъв успешен проект . Всъщност освен СЦ , актьорите са на супер ниво . Снощи на няколко пъти ми се насълзиха очите без да се усетя .( заради 2 те двойки братовчеди ) . Препоръчвам го горещо .
Това е първият сериал, който гледам от две години. На Синем наистина и лепна ролята.
Здравейте момичета,

# 567
Здравейте,момичета!

Дари,благодаря за новата снимка и видеото от вчерашния майсторски клас на Онур в Академията. Hug

за ДГ...

Скрит текст:

— Страх те е да не се влюбиш в Аля!

с руски субт.
https://turkrutv.net/dalekiy-gorod-11-seriya.html

ПП Гости Hug

Имайте приятен вторник!

# 568
  • Плевен / София
Здавейте момичета,
Оставям кафето да ви го сервира Злати,
от мен ....чай...

От повече от две години не съм гледала онлайн на турско дизи, но "Далечен град" ме накара да го направя отново.
Харесват ми всички сериали снимани в Мардин въпреки тежката тематика и обичаи, които представят така далечни от моя комфорт. Но това е е живота...не винаги е само цветя и рози.
Скрит текст:
Серията от понеделник отново беше бомба и рейтинга от вчера отразява интереса на зрителя към представеното.
И тук си имам "любимка", която ме изважда от обувките и ме изумява с желанието да се вкопчи в мъж, който недвусмислено и е показъл какво място заема в живота му. Това, коетоо направи с флашката май ще се окаже, че вместо да извади очи, ще изпише вежди.
Надявам се само, че Джихан ще се бори за Алия, когато най после признае пред себе си, че се е влюбил в нея.
Жалко, че не мога да гледам в нов сериал Севда. Селджуците беше страхотен сериал за нея.

# 569
Здравейте,момичета!

Гости,кафето ще е обедно! Wink Излизах да се поразходя,времето е слънчево при нас.
Сериалите снимани в гр.Мардин са свързани с традиции и аширети.
До сега са били с 2-3 сезона,надавам се и с ''Далечен град'' да така.

Излязоха много снимки на Онур със студенти от срещата....

и  от ДГ...

Приятен ден ви желая! Nature SunnyFlowers Four Leaf Clover

Общи условия

Активация на акаунт