Онур Туна и Севда Ергинджи/Минали и бъдещи проекти и партньори Тема 38

• 48 654
  • 738
  •   1
Отговори
# 570
Да му изям на Онур панталоните Stuck Out Tongue Winking Eye
Злати Hug
Гости Hug , ти явно го гледаш онлайн , аз още не съм гледала последния епизод . Наистина интригуващ сериал , макар да обичам градските , много се радвам за напето момиче Синем . Още в ЧД се видя колко е талантлива .
Бих обсъждала сериала от време на време тук , все пак Синем бе партньорка на на Онур .

# 571
Здравейте,момичета!

"Животът е тук и сега. Останалото е или спомен, или мечта."

Фили Hug,и аз гледах онлайн последните два епизода.
Вече има бг. превод на 10 еп. и снощи изгледах 1ч. от него.Днес ще го довърша.

Ново от Онур❗ПРЕВОД❗
“Всичко, което се случва.. Изненадани сме от всички страни (изненадани сме) Simple Smile Тъгата е резултат от пренебрежение. Никой не иска да се ругае без причина. Нещо не е наред! Разрушава енергията ни. И сега това трябва да се промени, трябва да се поправи... 💐 Стана ни страх да излизаме от къщи. Нямам предвид, че непременно някой ще ни намушка. Имаме нужда дори от просто, красиво добро утро. Това, че сме социални, вече не е от полза за нашите души. Чувстваме се като в затвор, когато трябва да се събуждаме, докосвайки се един друг. Тази страна е пълна с истински богатства. аз вярвам Можем да си върнем загубеното, без да се отклоняваме от основната тема. Животът не е нито филмова индустрия, нито конгломерат като цяло.. Животът е толкова крехък, че можем да го загубим поради дребни пропуски, това е въпрос (тема), който изисква предпазни мерки.. Ако се вземат предпазни мерки, животът няма да се разпадне, както колкото е възможно за нас!!!"

още снимки на Онур със студенти

...за ДГ...
ДАЛЕЧЕН ГРАД, ЕПИЗОД 10 /ПРЕВОД ФЕЙСБУК ГРУПАТА: NERON ANGELOV /NOV/
https://neronbgbezplatno.blogspot.com/2025/01/10-neron-angelov-nov.html

🕌💥 Сериалът "Далечен град" ще се излъчва в много страни през следващите месеци, включително Русия, Украйна, ОНД, Румъния, Израел, Испания и Близкия изток и Африка.

Имайте приятен ден!

# 572
Здравейте Благодаря за споделеното

# 573
Добро утро в петък!

Чашка ароматно кафе за прекрасен старт на деня! Нека днес
    има много усмивки, добро настроение и сбъднати мечти!

за ДГ..
Голям сладур е малкия Кузей

Желая ви приятен ден!

# 574
Здравейте

# 575
Добър ден,момичета!

за ДГ...
Вчера пуснаха 2 фр. за 11 еп.
Кой друг знае истина за Боран,че е син на Еджмел? Thinking
Затова Садакат се страхува да не се разбере и иска момче от Джихан.

https://youtu.be/QleiAQiLaos?feature=shared

с руски субт.
https://turkrutv.net/dalekiy-gorod-11-seriya.html

Приятен следобед ви желая! Flowers Four Leaf Clover

# 576
Здравейте

# 577
Здравейте следобедно!

При нас е слънчево и топло.Не личи,че е зима... Simple Smile

От новите снимки за 11 еп. на ДГ...

Джихан Дениз ще има РД! BirthdayBalloon

Хубав слънчев следобед ви желая!

# 578
Здравейте, аз тихо ви чета от балкона , тихомълком. Но ме предизвикахте и реших да погледна Далечен град. За три дни стигнах да 10 серия. Хареса ми много. Сенем е великолепна! Кога излиза превода на новата серия? Видях че го излъчват в понеделник...

# 579
Здравейте,момичета

Юра,наминавай по-често и пиши! HugНовия 11 еп. е тази вечер по к.Д.БГ превода зависи донякъде от руския превод кога ще е готов.Обикновено до сряда излиза.Но може да проверяваш на сайта,където се качва.
Ето линк:
https://neronbgbezplatno.blogspot.com/2024/11/neron-angelov-nov.html

Пуснали са откъс от 11 еп./3 фр.на ДГ. Айля е дежурна и Джихан се притеснил...Очаква ни интересен епизод. Nature Dizzy

https://youtu.be/scIZqEjecBs?feature=shared

открих и с руски субт.
https://vk.com/uzaksehir?w=wall-198834522_33999

Приятен ден и успешна седмица ви желая!

# 580
Привет, дружки!

Благодаря за споделеното!

Най-после нещо ново.

Отдавна се говори за нова роля на нашата любимка Еда Едже, но явно вече е подписала договор и ще се присъедини към актьорския състав на сериала NOW „Династията на Шакир Паша – чудеса и скандали”. Очевидно е решила да пробва нещо съвсем различно, даже от друга епоха.  Заради новото си амплоа тя ще се превърне в брюнетка.

Доколкото мога да преценя от снимките, изглежда мащабна продукция, която е базирана на истинската история на Мехмет Шакир Паша – известен турски историк и държавник и членовете на неговото семейство.  Продуцент е  добре познатият ни Фатих Аксой. Актьорският състав също е впечатляващ – Вахиде Перчин, Фърат Тънаш в ролята на Шакир Паша и съпругата му Исмет. Играе и онова сладко и талантливо момиченце, което гледахме с Берк Октай и Серай Кая миналата година.

Скрит текст:

Историята започва през 1912 г. и разказва за необикновения живот и взаимоотношения в семейството на Шакир Паша. Ще покаже живота на Джеват Шакир Кабаагачли, прославил Бодрум под името „Рибарят от Халикарнас”.; историята на Фахруниса Зейд/ Еда Едже/ като майстор на съвременната живопис; историята на Алие Бергер/Хазал Кая – първият турски гравьор и историята на Фурей Курал – първият турски керамик.

От малкото снимки, които разцъках ми всичко изглежда много красиво, в които чудесно е пресъздадена епохата – декори, костюми, цялостна атмосфера. Струва ми се качествено заснето и се заинтригувах. Хубаво е, че правят такива сериали.  Досега са излъчени 3 епизода, доколкото си спомням съм чела, че снимките са спрели поради възникнал пожар, в който са изгорели всички декори, но май тази седмица ще бъде излъчен 4 еп.

Сериалът е планиран да излъчи 16 или 18 епизода този сезон, с времеви скок в новия сезон. Не знам дали това не означава, че Еда ще се появи чак наесен в новия сезон…

Сериалът ми провокира интереса и тъй като съм  болна и ще съм си у дома още два дни, може да го погледна. Не знам как бих го вместила в графика си занапред, но какво да правя.
А и с „Далечен град” трябва да наваксам…

Как сте, дружки.
Жадувам пак да гледаме нещо заедно.
Може пък този сериал да ни хареса...

Приятен ден и успешна седмица ви желая!Flowers Hibiscus

# 581
  • Плевен / София
Здравейте момичета,
Страхотна серия  на "Далечен град" беше снощи и рейтинга го показва.

Трейлъра за следващия епизод показва, че сценаристите засега са на ниво и подържат напрежението и интереса в зрителя.
Малко размисли за серията от снощи...
Скрит текст:
Мине падна много ниско отваряйки писмо за Алия с паспорта на сина и. Не че радостта и, че Алия ще замине ще и донесе успех във връзката и с Джихан. Аз не вярвам Алия наистина да замине...
Наре понесе поредното разочарование от Шахин, който избра семейството си пред нея. Поне можеше да и се обади и да и каже, че няма да отиде на мястото за среща, а не да я остави да го чака до среднощ. Садакат е много груба с Наре, при условие, че нейното прегрешение в младостта ще се окаже много по голямо от любовта на Наре към Шахин. Алия остави пръстена си от Боран на гроба му и му каза "сбогом" . Ще чакам превода , за да си изясня една сцена, защото не я разбрах много при онлайна.
Кафето го оставям за Злати.

Последна редакция: вт, 28 яну 2025, 10:46 от gostenka68

# 582
Првет, привет, аз пуснах снощи ДГ, но много малко гледах - прекъсна ми излъчването по никое време. Ще чакам превода.
Общо взето ме дразнят много два персонажа - Мине и майката на Шахин.
Мисля че Джихан и Аля са на път жестоко да се влюбят но без препядствия няма да мине. Вярвам че ще се борят . За Наре ми е много жал, много я харесвам, но в най-важния момент остана без подкрепа. Госпожа Седакан е доста зла, но някак не мога да и се разсърдя. Тя си има някакви нейни доводи които до известна степен са оправдани / предвид мястото където живеят/ . А и Джихан успява да я сложи на място. Увлече ме филма. Лошото е че ще се чака по седмица за новата серия.
Приятен ден на всички !

# 583
O, имаме малко оживление в темата Heart Eyes
Благодаря , дружки Heart
Нямам нищо против да си коментираме Далечния град , темата е на Онур и Севда и партньори . А и ние определяме какво да пишем .
Синем Юнсал е една от любимите ми партньорки на Онур ( по сериал , жалко ,че не бяха двойка там ) , така ,че с удоволствие я гледам и коментирам

Сериалът за Пашата също можем да коментираме тук , защото с присъединяването на Еда , стават 2 партньорки на Онур ( Хазал Кая в игралния филм ) . Може и да се изкуша да го погледна , личи си ,че е скъпа продукция .

Също така започва Моя прекрасен живот по бтв лайди - който иска да коментира , ДА ЗАПОВЯДА ! Grinning

# 584
Здравейте,момичета!

Дъга Hug,вчера сме писали едновременно и по-късно видях поста ти.Благодаря за инфото за ''Династията....''Има познати актьори,но сигурно няма да го гледам.Като започне Еда ще я видя във фрагманите.
Гости Hug,благодаря за рейтинга.Доста се е покачил.Йозетът също е висок и е на 2-ро място.
Скрит текст:
Садакат много знае,а се оказа,че момичето,което доведе да им роди дете от Джихан се оказа бременна!

Стори от Онур...

Скрит текст:
Актуализация в историите на Онур
Той благодари на Бурхан и написа: „Реликвата на дядо свърши.“
Явно са ремонтирали мотора на дядо му.

От малкия сладур...

1 фр. за 12 еп.

https://youtu.be/sujlWrFcuEg?feature=shared

и с руски субт.
https://turkrutv.net/dalekiy-gorod-12-seriya.html

Желая ви приятен ден!

ПП Докато подготвях поста изскочиха 2 отговора-на Юра Hug,а в момента и на Фили Hug...

Общи условия

Активация на акаунт