Онур Туна и Севда Ергинджи/Минали и бъдещи проекти и партньори Тема 38

• 48 651
  • 738
  •   1
Отговори
# 585
Момичета, здравейте! Как сте?
Попадна ми снощи линк за онлайн озвучката на ДГ, та реших да проверя как е сериалът, с оглед този висок рейтинг. Видях, че и тук го коментирате и реших да се обадя.
Нашият “Халитджанчо” какво сладко момче е 😊

Последна редакция: вт, 28 яну 2025, 19:58 от stasha_s

# 586
Здравейте,момичета!

О...Сташе, добре си наминала! Hug

Да допълня Фили Hug,че сериалът ''ДГ'' се обсъжда още като започна в др. тема за ''Сериали без собствена тема''.Но ние си го обсъждаме тук тъй като Синем Юнсал е бивша партньорка на Онур от ''Доктор чудо''.

Вчера Онур публикува редица песни в своите истории.

Скрит текст:

Момичета,може и да сте видели...още вчера следобяд пуснаха БГ превода на 11 еп. на ''Далечен град''.Аз вече го изгледах!
 ДАЛЕЧЕН ГРАД, ЕПИЗОД 11 /ПРЕВОД ФЕЙСБУК ГРУПАТА: NERON ANGELOV /NOV/
https://neronbgbezplatno.blogspot.com/2025/01/11-neron-angelov-nov_28.html

Скрит текст:

Оф...Садакат..

и оф от Мине...

Скрит текст:

откъсът от РД на Джихан Дениз...с подаръкът пони...Айла и Джихан на коня

песента Büklüm Büklüm,песен на Сезен Аксу

превод на песента
Скрит текст:
Büklüm Büklüm
Песен на Сезен Аксу

Текст
Каквото и да кажеш, каквото очакваш
Ne söylesen, ne beklesen

От Твореца или твоята съдба
Yaradan'dan ya da kaderinden

Това, което искате, е непостижимо
Ele geçmez istediğin

Ако не си се борил за това
Uğruna savaş vermediysen
Да обичаш, без да бъдеш обичан
Sevilmeden de sevmeyi

да знаеш какво ти липсва
Neyi özlediğini bilmeyi

Въпреки че е болезнено, все пак е истината
Acı da olsa yine gerçeği

Ако сте го видели, но не сте знаели как да го кажете
Görüp de söylemeyi bilmediysen
Сякаш те задушава
Sanki seni boğar gibi

Сякаш се прераждаш
Sanki yeniden doğar gibi

Все едно умираш от време на време
Sanki zaman zaman ölür gibi

Ако не си претърпял болката и страданието
Acısını, çilesini çekmediysen
Знаеш ли, усукан около врата ти
Hani büklüm büklüm boynunda

Знаеш ли, в разбитата ти душа
Hani paramparça ruhunda

Знаеш ли, на вратата ти с въпросителни очи
Hani soran gözlerle kapında

Като вашите обидени спомени, които чакат
Bekleyen dargın anıların gibi

Hani paramparça ruhunda

Като вашите гневни спомени, които чакат
Да обичаш, без да бъдеш обичан
Sevilmeden de sevmeyi

да знаеш какво ти липсва
Neyi özlediğini bilmeyi

Въпреки че е болезнено, все пак е истината
Acı da olsa yine gerçeği

Ако сте го видели, но не сте знаели как да го кажете
Görüp de söylemeyi bilmediysen
Сякаш те задушава
Sanki seni boğar gibi

Сякаш се прераждаш
Sanki yeniden doğar gibi

Все едно умираш от време на време
Sanki zaman zaman ölür gibi

Ако не си претърпял болката и страданието
Acısını, çilesini çekmediysen

Hani paramparça ruhunda

Hani paramparça ruhunda

Източник: LyricFind

Желая ви хубав ден!

Последна редакция: ср, 29 яну 2025, 10:27 от Zlatina3

# 587
Злати Hug , много те обичам , много се радвам ,че си майката на темата . Подбираш точната и интересна информация винаги . Вие с Дари Hug сте страхотни . Срам за нас останалите ! Smiley
 Но сега имам надежда , че Далечния град ще ни оживи - все пак освен Синем и малкия сладур е наше момче от ЗЯ Grinning
Довечера ще се изкефя максимално на епизода . Гледам го с БГ превод , но нямам проблем и на руски , но не винаги го намирам ...

# 588
  • Плевен / София
Здравейте момичета,
Страхотна серия беше в понеделник. Много емоционална и наситена с действие.
Алия беше много наранена от видяното във видеото, а Джихан се отнесе прекалено меко с Мине. Може би наистина се страхува тя да не посегне на живота си отново. Само, че Наре е права. Тя е "влязла" в тази връзка с Джихан по свой избор и е наясно, че порядките  и начина на живот в Мардин са против нея. Това не е Истанбул.
Не мога да разбера логиката и...примирява се с любовта на Джихан към Мерием, но се тръшка за зараждащата се любов според нея към Алия. И в двата случая тя е аут....
Шахин отново си остана с голите приказки за действия, които не направи, когато трябваше да избира Наре или семейството си. Дано наистина Наре избере себе си.
Садакат.....винаги съм се изумявала и не съм разбирала майките, които смятат, че знаят кое е "най доброто" за децата им и провалят в крайна сметка живота им....Радвам се, че Джихан засега удържа фронта.

Фили, аз винаги съм си падала по тъмни, само Къванч е изключение.

# 589
Гости Hug , аз съм обратното , ама дизитата ме промениха малко - първият мургавелко беше Мурат Йълдъръм , този ми е вторият , даже малко си приличат .
Аз не харесвам Шахин ( абстрахирам се ,че визуално не харесвам актьора ) , слаб е според мен . А слабаци и в живота никога не съм понасяла . Ще ми се на този фон да развият образа на Наре , да спре да се лута и както казваш да избере себе си . Да не се блъска между токсичния си мъж , слабака  Шахин , (който не само на баща си , който е затворник и малко или много е уязвим , а и на истеричната си майка - Саадет 2 не смее да се противопостави и да я укроти  , нали е мъжът у дома ) и тираничната си майка . Да се промени и да намери цел в живота си - професия , благотворителност , нова любов ...Има Айля за пример , а и като гледам единствена приятелка . Даже и Джихан ме дразни ,че не може да озапти Саадет , но той поне  прави каквото сметне за добре и е много умен и силен . Според мен Саадет не е толкова лоша , по-скоро животът я е направил такава .

# 590
  • Плевен / София
Според мен Саадет не е толкова лоша , по-скоро животът я е направил такава .
Аз мисля, че ние сами избираме какви да бъдем след преживяни изпитания.Как може  майка да "тъпче" падналото си дете. Садакат вместо да помогне на Наре след аборта и преживяното разочарование, я наказа връщайки я при мъж, който се е оженил за нея заради власт и пари.
Садакат са я изоставили, крила е, че Боран не е от съпруга и, но с лека ръка  поставя Джихан пред свършен факт водейки в конака момиче, с което да сключи регилиозен брак. И това при условие, че Джихан не е искал въобще да се жени.

# 591
Според мен Саадет не е толкова лоша , по-скоро животът я е направил такава .
Аз мисля, че ние сами избираме какви да бъдем след преживяни изпитания.Как може  майка да "тъпче" падналото си дете. Садакат вместо да помогне на Наре след аборта и преживяното разочарование, я наказа връщайки я при мъж, който се е оженил за нея заради власт и пари.
Садакат са я изоставили, крила е, че Боран не е от съпруга и, но с лека ръка  поставя Джихан пред свършен факт водейки в конака момиче, с което да сключи регилиозен брак. И това при условие, че Джихан не е искал въобще да се жени.

Да , права си . Всичко заради снимката , омъжена жена , честта и т.н ... нали и нейната омраза и характер е свързана с това .От вас разбрах за Боран , така и предполагах , иначе защо толкова мрази забравих му името - на Шахин бащата . Предполагам ,че съпругът и е знаел , бил е добър човек . Или пък тайно я е тормозел за това .Или друго ... Понеже Боран не е убит от враговете им , може ли баща му да е организирал това , предполагам не е знаел ,че има син от Садакат ( Боже , а з съм я пректъстила на Саадет ) . Ох, нали ме знаете ,че си падам СЦ. Довечера ще гледам епизода .

# 592
  • Плевен / София
Прочетено във ФБ за образа на Садакат
Гонджа Джилaсун се появи пред публиката като Садакат Албора в амбициозния телевизионен сериал „Далечен град“ на Канал D.
Скрит текст:
Садакат Албора е невероятна жена, която, струва ми се, противоречи на всички ни, но на пръв поглед ме привлече със своята упоритост, сила и защита. Тя казва, че ще направи всичко в името на децата си и тяхното бъдеще.
📌 Как се подготвихте за ролята?
- Мисля, че най-голямата ми подготовка беше, че се опитах да говоря със Садакат. Тя не е толкова приказлива и не толкова слушаща жена, както познавате и ще познавате Садакат, но мисля, че като Гонджа успях да говоря със Садакат. Това беше може би най-голямата подготовка, която съм правила. Разбираме ли се? Е, разбрахме се.
📌Какво ви привлича най-много в образа на Садакат Албора?
- История за вярност. Тя има толкова интересна история, че първото нещо, което си помислих за Садакат, беше, че трябва да се срещна с тази жена. Тя не се предаде, каквото и да става, проля сълзи и радост. Жена, непоклатима. Непоклатимата, Садакат. Нейната отдаденост да бъде най-добрата черта,ми говореше повече от всеки друг. Първо със Садакат сключихме споразумение на хартия.
📌Садакат Алабора има строг характер в традициите, имате ли черти, подобни на вашата роля?
- Садакат е жена, която е затворена за новите неща, със строги правила против всичко. Винаги съм търсила нещо ново и по-добро. Мисля, че благодарение на тази черта успях да се споразумея със Садакат, но ако тя успя да се споразумее с мен, тогава трябва да попитам вас.
📌 Как намирате Мардин? Как ви повлия атмосферата?
- Преди да започнат снимките, посетихме за кратко Мардин. Чудех се как място с толкова голяма площ може да прилича на морето. Това създава усещане за безкрайност на дневна светлина. Особено вечер, ако сте на хълм, тази огромна земя прилича на залив, а светлините по нея приличат на кораби. Дори не можете да си представите историите, които умът ви нашепва, когато видите древни къщи и хвърчила, които привличат вниманието ви и ви канят да бъдете дете, което гледа как гълъбите изведнъж започват да летят с ентусиазъм. Мисля, че това, което прави това място магическо, са историите, родени от неговата почва.
📌 Вие играете ролята на майка, която е загубила сина си, имахте ли трудности по време на снимките?
- Като Гонджа споделям нейните мисли ,на всяка стъпка на Садакат, както и да е, споделям нейните чувства. Тя ме научи, че любовта, която никога не познавах, може да ме спаси. Единственото, което беше трудно, беше разбирането на нейната дълбочина.
📌 Още с първия епизод сериалът събра голям брой гледания, какви коментари има  за вашата героиня?
- Садакат още не се е появила. Може би в бъдеще те ще видят къде е права и ще я обикнат. А тези, които ме познават по-добре, пишат, че известно време не са вярвали, че съм Садакат. По принцип всеки знае какво е преданост.
📌 Много се говореше за телкари и други аксесоари, които носите в сериала, харесва ли ви?
- Как да не ми харесва? Всеки от тях е произведение на изкуството. Ръчният труд е наслада за очите. Особено жените на това място изглеждат толкова красиви в изправената си поза, в телкари и шалове, че не мога да си представя Садакат без тях.

Брошките на шаловете наистина са разкошни.

# 593
Здравейте,момичета!

Много се радвам,че темата се оживи покрай сериала ''Далечен град'',защото всички го гледаме. Nature Dizzy

Фили,Гости,благодаря ви за коментарите и инфото за актрисата Гонджа Джиласун.! Two Hearts
Гледала съм я в ''Черна роза'',''Сблъсък'' и ''Дъщерята на посланика''.Ролите й са все на властна майка.

Фили,благодаря за милите думи. HeartСтарая се и за др..темите,в които пиша.Може би ми идва и заради професията. Wink Малко ми е трудно и губя време тъй като нямам ФБ,ИГ и Х, и обикалям ВК. Simple Smile

Видеото с Онур и мениджърката му в мастер класа.Май го има напред в темата,не си споням.Сега видях,че има и автоматичен превод на бг.език.Може да чуете гласа на Онур и да разберете какво обяснява.Дълго е,почти 2 ч.
https://www.youtube.com/live/hEBcpXZlfco

Това е ново от Севда,но какво означава не знам...Thinking

за ДГ
Зад кадър от заснемането ...

Скрит текст:

Скрит текст:

По обсъждане също е на 1 място...

Песента "De Mardin..." в клип с кадри на героините от сериала...

https://youtu.be/tURbL4qXCtI?feature=shared

Желая ви приятен ден!

# 594
Злати Hug , ВК стига . Подругите са абсолютни следотърсачки и знаят, и намират  всичко . Grinning Stuck Out Tongue Winking Eye

# 595
Злати, много благодаря за снимките зад кадър от ДГ. Озан най- накрая да го видя засмян.  Много го харесвам него , по принцип са ми слабост "тъмните" мъже с очи маслинки..... Гледах и фрагмана , струва ми се че тя сама ще се откаже да замине , Джихан няма да я притиска. И това с малкия най вероятно ще ги обедини - да не допускат да отиде в семейството на чичото. Пази боже ! Малкия Джихан не беше ли детето на Илдъз от ЗЯ ? Този младеж от бебе е на снимачната площадка. Ама му се получава, голям е сладур.
От мен не чакайте снимки , намирам и в инста и във ВК но нямам навик да свалям. Та само бля- бля.
Лека вечер, момичета !:hugs:

# 596
ДГ
Надявам се приемате почитатели.
Вторият фраг също е огън!

# 597
Хелоу дружки Hug
Я виж ти - сладката ''доктор Назлъ '' , която всички много харесвахме в Чудо Доктор , ни обединява и оживява темата Grinning Heart Eyes . Да не забравяме и онова съкровище , което ''отгледахме '' заедно с ''Йълдъз '' в ЗЯ ни радва от екрана .
Да живее Далечен град Smiley , само дето аз още не съм изгледала последния епизод Stuck Out Tongue Winking Eye
Ох, много ги обичах Назлъ и д-р Ферман Heart

Янакраси Hug , разбира се ,че приемаме - добре дошла

# 598
Здравейте,момичета!

Да изпратим месеца в добро настроение!
Да ни е сладко кафенцето и усмихнат деня!
Довиждане, януари!

Момичета,благодаря ви за споделеното! HugTwo Hearts
Жанакраси,добре си дошла! HugВключвай се с коментари за ДГ.

Зад кадър на МПЖ.От 12 февруари започва по БТВ стори от 21,30 ч./повторение на др.ден от 13 ч.

за ДГ
Вчера пуснаха 2 фр. за 12 еп.
 "Cihan Benim Oğlum, Alya Da Karım!"
"Джихан е мой син, Алйа е моя съпруга!"

https://youtu.be/E9vYMt4NSnM?feature=shared

превод с руски субт.
https://turkrutv.net/dalekiy-gorod-12-seriya.html

Имаме напредък...вече се държат за пръстите! Simple Smile

Да не би Еджмел да е изнасилил Садакат и така да е забременяла?Толкова да го мрази!

Желая ви приятен ден!

ПП ...Фили Hug

# 599
  • Плевен / София
Здравейте момичета,
Прочетено във ФБ...
Хилял Алтънбилек е получила предложение да играе по голямата сестра на Алия. Дали ще приеме ще разберем, ако и Нургюл е майката направо звезден състав...

Моето мнение е, че Садакат не е била изнасилена, а изоставена. Ако имаше изнасилване извършителя щеше да бъде убит. Нямаше да го оставят жив при порядките в Мардин.

Общи условия

Активация на акаунт