Онур Туна и Севда Ергинджи/Минали и бъдещи проекти и партньори Тема 38

• 48 650
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
Аз също мисля ,че не е изнасилена , а изоставена  и то като са спали заедно .Пред вид порядките им, пък и времето преди 40 години  , това е голям срам и повод да я убият , и да се избият . Чудя се как не го е убила с този характер  , който има ,но сериал да става .
Ще се радвам ,ако има нови попълнения . За Садакат малко разкриха , но за миналото на Алия все още няма почти нищо, освен късното осиновяване в Канада след смъртта на двамата и родители ( ! )  . Предполагам ще има интрига и там .
==================================================================
Понеже не си спомням пускан  ли е озета на ДГ
Озет и промки к новой серии сериала #ДалёкийГород:
Когда Садакат пытается убить Экмель, Шахин с большим гневом нападает на Джиханлара. Наре, которая видит, что ненависть Джихана к Экмель достигла нового уровня, не может понять эту ситуацию и начинает бояться того, до какой точки дошел ее брат и направляет всю свою боль на Садакат.
Наре выходит за рамки своих возможностей, совершая невообразимые атаки, действуя под влиянием гнева на свою мать. Когда дело Кайи подходит к концу, неожиданные свидетели представят в суде доказательства, которые изменят ход дела. Джихан принимает решение, которое будет в интересах Зейнеп, отправить ее из дома.
Алья видит в пути Зейнеп возможность сбежать от семьи Альбора и пользуется ситуацией. Джихан, видя, что Алья уезжает, на этот раз не вмешивается в ее решение, и впервые она прибывает в аэропорт, как и планировалось.
Найдется ли кто-нибудь, кто остановит Алью, которая делает последний шаг к своему плану побега? Или они завершат свою жизнь на этих землях и полетят к свободе, о которой мечтают?
• t a g s: #ОзанАкбаба #СинемЮнсал

Няма да превеждам , разбира се добре даже , и който не знае руски

Последна редакция: пт, 31 яну 2025, 11:26 от Phillipine

# 601
  • Плевен / София
Оставям ви тази снимка за размисъл....

В качеството на свидетели на нечий брак ли са Джихан и Алия? Или това не е сключване на брак , а друго тържество?

# 602
Добро утро

# 603
Здравейте,момичета!

Честит ни нов месец! Нека ни донесе здраве, любов, късмет и много сбъднати мечти!

Гости,Фили,благодаря ви за снимките,озета и коментарите от вчера! HugHug
Дари,благодаря за новите снимки със Севда! Hug Най-после да я видим! Heart

за ДГ

Част от новите снимки от 12 еп.
За тази снимка предполагам са свидетели...може би на Зейнеп,нали така се казваше момичето,което доведе Садакат да роди дете на Джихан...

Скрит текст:
Актьорът Анъл Илтер се присъединява към актьорския състав на сериала. Той ще изиграе образа на Уур, лекар от Канада и съперник на Джихан.
Гледала съм го в няколко сериала,да не ги изброявам.Предполагам и вие сте го гледали!

Прекрасна събота ви желая!

# 604
Охоо влизат нови лица и герои - супер. Ще има интересни ситуации .
Седакат таи злоба - верно е . Но тя някак си подлежи на вкарване в релси от Джихан . Докато семейството на чичото са толкова безжалостни и отровни. В затвора Кая чисто си го бяха утрепали ако не беше човека на Джихан. А така умело извъртяха всичко в тяхна полза. Жената на чичото направо крещи, не говори - не мога да я понасям толкова ми е противна. Това да нямаш грам мозък в главата си .....Не знам коя е артистката но сигурно все такива персонажи играе - физиономията и е такава.
Чакам с нетърпение понеделник да видя кое ще накаря Аля да се върне.
Лека и приятна вечер от мен ! Flowers Hibiscus

# 605
Здравейте,момичета!

за ДГ...
Утре е денят за 12 еп.Да видим кога ще е сцената с бягството?

Тук е със същите дрехи,с които е на сватбата...

Скрит текст:
Джихан също е със същите дрехи

Желая ви приятна неделя!

# 606
Нищо чудно заминаването да е края на 12 епизод, да има интрига още една седмица....

# 607
Привет,  мили дружки!

Благодаря на всички за споделеното, много се радвам на оживлението  в темата!

И аз гледам с голям интерес „Далечен град”.
Познатият сюжет от Мардин, като приказка е, в която има и доста нереалистични и преувеличени моменти, но така те хваща, че не можеш да спреш. 
Прекрасни Синем Юнсал и Озан Акбаба, ролите им пасват като ръкавица  и са страхотен тандем.
А порасналото Халитджанче е черешката на тортата.

По принцип са ми интересни негативните образи, но  Садакат ми идва прекалено лоша. Как веднъж не се разчувства за нещо, не се пропука тая ледена обвивка.  Само бълва змии и гущери и крои пъклени планове. Сигурно е имала труден живот, преживяла е несправедливости, но не може до такава степен да не се интересуваш от хората, да се разпореждаш със съдбите и животите им. Трудно ми е да я съжаля.

Джихан обаче бележи напредък в отношенията си с нея. В началото на сериала само я гледаше неодобрително от време на време и дотам, докато сега вече й се опълчва,  осъжда и директно обяснява какво смята да прави и защо. И във всеки възможен момент се застъпва за Алия. Най-интересни са ми Джихан и Садакат като започнат да дават противоположни нареждания на слугите си и те се суетят докато решат кое да изпълнят.Joy

В последния епизод много ми хареса сцената, в която Джихан и Алия яздеха кон.  Красива и чувствена и за първи път ги видяхме усмихнати. В духа на традициите в турските сериали, всички останали ще разберат, че са влюбени един в друг, преди те самите да го осъзнаят.

Садакат пък се сблъска с бумеранга от собствените си действия. Пишман булката Зейнеп, която доведе за сина си се оказа силно бременна и без малко да постигне ефекта 2 в 1  в комплект с внуче. Освен това не успя да убие Еджел, защото Джихан й попречи, а накрая призна пред сина си, че Боран всъщност е син на Еджмел.

Очакваме и нови герои и да се пораздвижи сюжета. Дано скоро разберем подробности за миналото на Алия и как точно то ще се окаже свързано с Мардин, както и нещо повече за Мерием.

Успях да изгледам и излъчените 4 епизода на „Семейството на Шакир Паша - чудеса и скандали”, сериалът в който наесен ще се включи Еда Едже. Героинята й Фахруниса/Ниса отсега ми е симпатична – едно страхотно момиченце, талантливо и целеустремено, надраснало времето, в което живее.

Историята ни пренася в друга епоха. Всичко е много добре заснето – природата, интериора, къщата, костюмите, а актьорите, включително децата-актьори са просто чудесни. Прилича повече на европейска продукция, отколкото на турски сериал. Има много персонажи, но всеки има своето място в историята. Единствената ми забележка е, че действието се развива малко бавно за моя вкус, но се надявам това да се промени.

До скоро!

# 608
Добро утро,момичета!

Да подсладим кафенцето с щипка настроение и започнем деня с положителна нагласа.

Благодаря ви за споделеното от вчера! HugTwo Hearts
Аз не гледам ''Семейството на Шахир паша...'',но сутринта видях рейтинга му. Покачил се е доста след като предния беше нисък,поради прекъсването заради пожара на сета.

Днес е денят за 12 еп. на ''Далечен град''. Nature Dizzy
Очаква ни отново интересен епизод!Приятно гледане довечера!

А този кадър не ни го дадоха в 11 еп.Направо Алия донесе тортата в стаята.

Желая ви приятен ден и успешна нова седмица!

# 609
Здравейте, излязъл е и трети фраг за ДГ.
От тук от там подхвърлят версията, че голямата любов до сега на Джихан - въпросната Мерием,  била всъщност Аля. Много утопично ми идва на мен - не са били бебета когато са са обичали - чак пък толкоз да не се познаят....

https://turkrutv.net/dalekiy-gorod-12-seriya.html

# 610
Здравейте следобедно! Hug

Пуснали са откъс,но го водят за 3-ти фрагман
"Bizi İzle Annesi"
„Гледайте ни, майко“

https://youtu.be/N8Ww-EZYvZo?feature=shared

и с руски субт.
https://turkrutv.net/dalekiy-gorod-12-seriya.html

Приятен следобед! Two Hearts

ПП
Юра ,няма как да стане...това са предположения....как няма да се познаят.
Не знам как е в др. версия от където е сценария?

# 611
  • Плевен / София
Здравейте момичета,
Много силна серия, няма да я преразказвам. Само ще напиша следното....

Джихан наистина иска да даде избор на Алия и тя да избере сама, да тръгне или да остане. Садакат незнам как я мисли тази работа с мълчанието и пазенето на тайна. Алия мисля, че няма да направи крачката и ще се върне.... Да видим какъв ще е фрага...Написаха, че ще има такъв след края на серията....
--------------------------------------
Джихан-сина направи избора....Садакат се съгласи Джихан да сподели тайната за Боран с Кая и Наре. Неразбрах обаче, какво каза  накрая Мине...Ще чакам превода.

Последна редакция: пн, 03 фев 2025, 23:21 от gostenka68

# 612
Добро утро, момичета ! Аз пуснах озвучката но  много за малко и беше сцената с Наре и мъжът и . Днес следобед сигурно ще превъртя да разбера - няма да устоя до бг превода.
Злати, благодаря за инфото . Тя тайната няма много да остане скрита. Малко по малко ще се разнесе. Иначе Мине ще забръка някоя каша .....

# 613
Здравейте момичета , явно снощи е било интересно . Ще чакам превода на подругите или на бг  . , но наистина тайната ще се разбере и онзи Еджемел ще се гърчи ( още си мисля ,че може да има пръст в катастрофата в Канада - не ,че е нормално селянин от Източна Турция в затвора до живот да е толкова вездесъщ, ама тук в сериала всичко е възможно )   , а ненормалната му жена и неуравновесения му син - не ми се мисли ! От това семейство само Зерин е нормална , но тя  като момичето на семейството ,е без права .Горките млади влюбени .
 Значи Джихан трябва да осинови детето , за да нямат права ,че с тяхната религия , защитаваща правото на мъжете ... Макар Боран да е по закон от с-во Алабора на Джихан , не се знае другите Алабора какво ще направят .
С новите герои и с толкова неотворени сюжети се очертава сериалът да продължава да задържа зрителите пред екрана .
Това Айля да е Мерием ми е несериозно , НО винаги могат да го извъртят. Сега СЦ в мен ще се прояви Satisfied  - Айля ( Мерием ) е претърпяла катастрофа с родителите си , те са умрели , а тя е имала изгаряния и са и направили пластична операция . Вариант 1 - тя има амнезия и помни само живота си след осиновяването ( не напразно е осиновена толкова голяма ) , забравила е Джихан .Вариант 2 - нищо не е забравила , но от уважение към мъжа и въобще ситуацията ( може Садакат пак да е била против ) ,си мълчи и се бори с любовта към Джихан - може изведнъж да ни изненадат ,че тя много добре знае ,че Джихан е нейната голяма любов и си има причини да мълчи .
Но ще видим - сори за чаршафа Grinning

Хайде малко ЧД

И малко  ЗЯ

# 614
Добро утро,момичета!

"Животът е тук и сега. Останалото е или спомен, или мечта."

Благодаря ви за споделеното! HugTwo Hearts

за ДГ
Снощи епизодът отново много ми хареса!Гледах целия епизод с руската облайн озвучка на Иви.
Страхотна игра на Синем/Алия и Озан/Джихан.Много ми бяха интересни,когато Джихан разбра,че някой е пипал нещата му на масичката и разпитваше Алия! Simple Smile

1 фр. за 13 еп.
 "Cihan Beni Görmese Gidecek Miydin?"
„Ще си тръгнеш ли, ако Джихан не ме види?“

https://youtu.be/zVb9en2vFfg?feature=shared

и с руски субт.
https://turkrutv.net/dalekiy-gorod-13-seriya.html

В него Наре и Кая разбират истината за Боран.Но колко те ще мълчат ще видим.А Мине казва на Джихан:
Нима не ти каза,че този брак ще остане само на хартия!Дениз се обърна и видя Джихан.След като му извика и Айля се обърна и го видя.Айля го попита:
- Ако Дениз не беше те видял,ти щеше ли да ни позволиш да заминем?
А Джихан й отговори с въпрос:
- Ако Джихан не беше ме видял,ти щеше ли да заминеш?

Рейтинга...в Тотала малко е паднал,но в др.две се е покачил,особено  в АВС1

на др.сериали
Скрит текст:

Желая ви приятен зимен ден!

ПП Фили Hug

Общи условия

Активация на акаунт