Онур Туна и Севда Ергинджи/Минали и бъдещи проекти и партньори Тема 38

• 48 649
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
  • Плевен / София

Това Айля да е Мерием ми е несериозно , НО винаги могат да го извъртят. Сега СЦ в мен ще се прояви Satisfied  - Айля ( Мерием ) е претърпяла катастрофа с родителите си , те са умрели , а тя е имала изгаряния и са и направили пластична операция . Вариант 1 - тя има амнезия и помни само живота си след осиновяването ( не напразно е осиновена толкова голяма ) , забравила е Джихан .Вариант 2 - нищо не е забравила , но от уважение към мъжа и въобще ситуацията ( може Садакат пак да е била против ) ,си мълчи и се бори с любовта към Джихан - може изведнъж да ни изненадат ,че тя много добре знае ,че Джихан е нейната голяма любов и си има причини да мълчи .
Но ще видим - сори за чаршафа Grinning

Фили, винаги ми е било интересно да те чета, когато в теб "заговори" сценариста....
Аз обаче не искам Алия да е Мерием....Искам ново начало за нея и Джихан...Достатъчна ще им е борбата с чичито за внука, който не е искал....Не им трябва и други пречки. Нджемил не е обичал Садакат, играл си е с нея , а сега изведнъж да иска дете от син, който не е желал...Ако не е обичал Садакат, защо съпругата му винаги се е чувствала в сянката на Садакат...Че тя когато говори за нея, все едно плюе отрова....
За мен по интересно е какво ще направят с информацията Наре и Кая....Защото поне засега Шахин и Зерин се огънаха, когато ножа опря до кокъла....
Най се радвам, че явно брака на Алия и Джихан няма да остане само на хартия, защото във фрага Мине точно това го попита "Нали брака щеше да е само на хартия"...
Не виждам обаче как Алия ще си признае, ако е влюбена, като видя записа и знае причината за брака...
Хайде и аз се олях...
Хубав ден...

# 616
Не се изненадвам ,че при АБЦ се е повишил , но ми е приятно ,че АБ са се увеличили , все пак това не е типа сериал за тях Stuck Out Tongue Winking Eye

Злати Hug
Гости Hug , аз също предпочитам Айля да не е Мерием , но не  след моя ''сценарий '' , а като се замисля ,че Айля не говори за себе си ( даже и Джихан се зачуди ,че е сама ) , това споменавне на голямата му любов Мерием ,ми се струва все по-възможно .
Но най много се радвам ,че темата възкръсна Smile , сега остава през пролетта Онур и Севда , може би Биран Дамла да ни изненадат , защо не ?

# 617
  • Плевен / София
Не се изненадвам ,че при АБЦ се е повишил , но ми е приятно ,че АБ са се увеличили , все пак това не е типа сериал за тях Stuck Out Tongue Winking Eye

Злати Hug
Гости Hug , аз също предпочитам Айля да не е Мерием , но не  след моя ''сценарий '' , а като се замисля ,че Айля не говори за себе си ( даже и Джихан се зачуди ,че е сама ) , това споменавне на голямата му любов Мерием ,ми се струва все по-възможно .
Но най много се радвам ,че темата възкръсна Smile , сега остава през пролетта Онур и Севда , може би Биран Дамла да ни изненадат , защо не ?
Знаеш, че когато има какво да се коментира винаги съм на линия.....Но ме няма в търсенето на информация и клюки за актьорите....

# 618
От кога започнаха да споменават Мерием ? Аз нещо не си спомням , даже обърках името с  самоубилото се момиче ...Даже не си спомням казваха ли нещо за нея .

# 619
  • Плевен / София
От кога започнаха да споменават Мерием ? Аз нещо не си спомням , даже обърках името с  самоубилото се момиче ...Даже не си спомням казваха ли нещо за нея .
За първи път името се появи, когато Джихан прочете писмото на Боран с флашката и пишеше, че паролата е най скъпото в сърцето му.

# 620
За първи път името се появи, когато Джихан прочете писмото на Боран с флашката и пишеше, че паролата е най скъпото в сърцето му.

и то май само това беше , но пълзят слухове .....май по скоро излислици

# 621
O, спомних се ,че Мине промърмори ,че Мерием била най-скъпото му . Аз тогава я обърках с жена му и се изненадах , защото нали е бил  уговорен ( фиктивен ? ) брак . Но се сетих ,че и беше друго името  на съпругата .

# 622
  • Плевен / София
O, спомних се ,че Мине промърмори ,че Мерием била най-скъпото му . Аз тогава я обърках с жена му и се изненадах , защото нали е бил  уговорен ( фиктивен ? ) брак . Но се сетих ,че и беше друго името  на съпругата .
Да, Мине каза, че се е примирила с призрака на Мерием, но не може да се примири с Алия....Не, че ако беше заминала това щеше да помогне за каузата и...Както виждаме въпреки, че Мерием е в миналото и може реално вече да не съществува, тя "държи" Джихан до толкова, че той никога не е мислил за брак. Интересното, което се разбра, че и Джейда се е влюбила в Джихан, а той крие този факт от Демир, за да не му причинява болка....Рицар на бял кон ....Която не го е погледнала тя не се влюбила ти да видиш....По важното е той в коя ще се влюби....

# 623
Здравейте

# 624
Здравейте следобедно! Hug

Хубава раздумка сте направили!Благодаря ви за коментарите! Two Hearts

А БГ превода за 12 еп. е готов и наминавам да го пусна!

ДАЛЕЧЕН ГРАД, ЕПИЗОД 12 /ПРЕВОД ФЕЙСБУК ГРУПАТА: NERON ANGELOV /NOV/
https://neronbgbezplatno.blogspot.com/2025/02/12-neron-angelov-nov.html
Приятно гледане! Hug

Ако ви е интересно има и анализ на 12 еп.на руски ез.
https://vk.com/@-198834522-analiz-12-oi-serii-ot-podpischika

# 625
  • Плевен / София
Злати, благодаря за линка.
Добре Садакат е озлобена и иска да отмъсти на Еджмил, заради миналото.
Но как да я разбера относно Зейнеп Щеше да върне Зейнеп на родителите и при условие, че знае  какво я очаква- смърт. Да е мислила  преди да е дошла бременна.... С какво право тя раздава правосъдие, като в миналото си е била с мъж, който не и е съпруг.
Не вярвам да е питала Зейнеп дали иска да бъде кума/втора жена/ на Джихан. Уговорила е всичко, а може и да е платила на родителите. Наре е права. В стремежа си за отмъщение тя съсипва живота на децата си. Алия я изкара шпионин на Демир, опита се да я убие. Сега точно преди делото искаше да убие Еджмил. Върху кого щеше да падне убийството като поръчител... Джихан или Кая....Като знае колко е опасно детето да е около Алабора защо се запъна да е в конака...Как ще го защити.....Като го научи от сега да стреля ли?

# 626
Здравейте,момичета!

Ще повтаряме снимки,че нови няма....

Вчера успях да изгледам 12 еп. на ''Далечен град''.Не знам как беше при вас,но при мен забиваше.Рестартирах лаптопа,въпреки че съм вече с новия.После като го пуснах се появи само снимката с надпис 12 еп.и отдолу беше написано,че временно има проблем и преминаваш на др.сайт след кликване.Но пак ми забиваше и отварях нов подпрозорец за да продължа.Видях,че това се отнася и за др.сериали,които са преведени от Нерон.

Явно в АВС1 има рекорд с 12 еп.

Алия вече пробва мястото на Садакат на балкона...

Д-р Уур са го приветствали с добре дошъл!А той веднага е решил да вдигна нивото на хемоглобина!

Песента,която изпълни Джихан/Озан Акбаба на сватбата...
"Akşam Olur Karanlığa Kalırsın"
„Идва вечер, ти си оставен в мрака“

https://youtu.be/gjMcBkrG5FI?feature=shared

Същата песен в изпълнение на Джем Адриан и Зейнеп Карабаба.Има БГ превод,затова ви я пускам.

https://youtu.be/RK5CRBmP1Rs?feature=shared

Желая ви приятен и успешен ден!

# 627
Привет момичета, малко ваканция и повечко време за сериали.
ДГ и пре мен прекъсна на 2/3 от филма и имаше опция да гледам на друг линк та там довърших. Нищо не разбрах от песента и не ми стана ясно защо така повлия  на Аля. Пуснах клипа на Злати но излезе с турски субтитри. ...не ми било писано.
Прочетох и анализа - хареса ми, детайлно са описани всички любови. Видя се че Джихан вече е влюбен - търси Аля за да споделя лични неща , остави я да тръгне за летището, песента...Мине направо ще остане в 9 глуха ама без бой няма да се даде, дано не и хрумне някоя бременност.
Интересно ми е как ще понесат новината за Боран , Кая и Наре. Предстои да видим.
Приятен следобед !

п.п. намерих - под видеото е текста на турски и с преводача стигнах до това което търсих :

О, булка, влюбена булка, ти ме уби...

Ще ме изоставиш и ще попаднеш в чужди ръце...
Не е ли за теб жестокост, а за мен смърт?

с други думи той подсказа че знае за планираното бягство , и затова Аля стоеше учудена на терасата ....

Последна редакция: ср, 05 фев 2025, 18:50 от Yura65

# 628
Здравейте,момичета!

Юра, на самия клип можеш да гледаш с бг.субт.,ако има на др.език.Долу вдясно третата иконка със зъбчато колело го натискаш и излизат надписи от турски ез.и има автоматичен на бълг.ез.Натискаш и като се пее песента вече е с бг.субт.Така може  фрагмани и др.клипове да си преведеш от ЮТуб.Само да има субт. и обция за автоматичен превод.Явно не го знаеше този начин.Но и с целия текст става.Важното е да разбереш за какво се пее.Джахан е умен,знае какво да изпее! Wink

за ДГ
Кузей е на училище в Мардин...

Интересът на Алия към Джихан,от разговора с Наре..

Хубав ден ви желая!

# 629
Злати, благодаря за обясненията . Ще пробвам , макар че се опитвах да сменя езика не ми се получи. Синковеца го бива за такива работи ще трябва да го включа и него.
При нас е студено и сега с кафенце и лаптоп ще си намеря нещо за гледане.
Приятен следобед, момичета !

Общи условия

Активация на акаунт