Това Айля да е Мерием ми е несериозно , НО винаги могат да го извъртят. Сега СЦ в мен ще се прояви
- Айля ( Мерием ) е претърпяла катастрофа с родителите си , те са умрели , а тя е имала изгаряния и са и направили пластична операция . Вариант 1 - тя има амнезия и помни само живота си след осиновяването ( не напразно е осиновена толкова голяма ) , забравила е Джихан .Вариант 2 - нищо не е забравила , но от уважение към мъжа и въобще ситуацията ( може Садакат пак да е била против ) ,си мълчи и се бори с любовта към Джихан - може изведнъж да ни изненадат ,че тя много добре знае ,че Джихан е нейната голяма любов и си има причини да мълчи . Но ще видим - сори за чаршафа

Аз обаче не искам Алия да е Мерием....Искам ново начало за нея и Джихан...Достатъчна ще им е борбата с чичито за внука, който не е искал....Не им трябва и други пречки. Нджемил не е обичал Садакат, играл си е с нея , а сега изведнъж да иска дете от син, който не е желал...Ако не е обичал Садакат, защо съпругата му винаги се е чувствала в сянката на Садакат...Че тя когато говори за нея, все едно плюе отрова....
За мен по интересно е какво ще направят с информацията Наре и Кая....Защото поне засега Шахин и Зерин се огънаха, когато ножа опря до кокъла....
Най се радвам, че явно брака на Алия и Джихан няма да остане само на хартия, защото във фрага Мине точно това го попита "Нали брака щеше да е само на хартия"...
Не виждам обаче как Алия ще си признае, ако е влюбена, като видя записа и знае причината за брака...
Хайде и аз се олях...
Хубав ден...

, сега остава през пролетта Онур и Севда , може би Биран Дамла да ни изненадат , защо не ?