Живот и учене на език в Нидерландия

• 2 651
  • 16
  •   1
Отговори
# 15
Искате да кажете, че този сайт лъже?

# 16
Да, заради характерното Х аз ги наричам "хъхрещи". Живях в Белгия и там фламандците говорят подобно. Наистина езикът е между английски и немски.

Аз имам един въпрос, към живеещите в Нидерландия.
От известно време следя този сайт с чистотата на въздуха и ми прави впечатление, че често Нидерландия стойнистите не са добри. До колкото знам там винаги духа вятър, как така? В момента по-голямата част на Полша дори е с по-добри показатели. Само тук-там имат по-лоши.

Много производства ли има там или е заради прекалено голямото население за тази територия, а може би причините са комплексни?

Картата е състоянието в момента, вече сме нощ, не вярвам да има толкова активно произвоство в момента.

Ами,представи си 20млн жители на 37К кв.км. Поне по 2 коли на семейство.Постоянно са в движение,магистралите са постоянно задръстени.Производството е уникално,дори и в най-малкото селце се произвежда нещо...
Гледам картата с качеството на въздуха в момента(1.30ч през нощта) При нас е все още зелено,на границата.В няколко града в Холандия обаче е жълто,особено по морето

Общи условия

Активация на акаунт