ДНЕВНИК - да отслабнем заедно - тема 116

• 52 965
  • 758
  •   1
Отговори
# 660
Как се произвежда кой протеин Simple Smile този от насекоми? Всички протеини навсякъде по земята?

Сиви, много да си здрава, да сбъдваш с лекота всички мечти и много да те слушат вкъщи 💐

Днес мина много леко деня
- телешки стек със зелена салата
- свински гърди с шопска салата
13 Хил крачки и (невероятно, но факт) плуване

# 661
Сиви, честита да си! Бъди здрава, щастлива и благословена!
И аз като Стоуни днес съм на свински гърди. За десерт забих и едно кюфте. Trollface
Одеве ни друсна и земетресение и не знам тая вечер как ще спя, от това много ме е шубе.
Айде, лека от мен ...

# 662
Благодаря ви, момичета 🤗
При мен днес от толкоз готвене и тичане по детето, което на обяд не поиска да спи нямах сили да се отклонявам от режима 😂 Обяда беше от омлет с домашно сиренце и чедър, а вечерята вратна пържола на скарата и 1 кюфте. Даже и не бях гладна за вечеря, от толкоз потене над скарата 😄 Изпих и чаша розе с многоо лед, та не знам към режима ли да го броя туй вино или не, ама от време на време ми идва много добре винцето. 😁

# 663
  • Пловдив/София
Здравейте, според вас как е този режим, особено движението, за сваляне на още 2-3 кг? Първите два свалих така, задържам ги, но не свалям повече.
Веднъж седмично- фаст 24часа
Останалите дни- две хранения на ден, предимно зеленчуци и месо, но си позволявам и по 1-2 бири или чаши вино. Понякога и парче пица/ хляб. Френски сирена, яйца. Сладки почти никакво- доскоро прекалявах, но се отучих.
Спорт: 3-4 пъти седмично тичам 30 мин на поляната под нас. Редувам с бързо ходене, защото не издържам на тичане птез цвлото време.
След това упражнения за ръце (7-8мин) и планк колкото издържа (под минута).
Ходя пеша по 7-8к крачки през телефона, гривната ги дава 2 пъти повече, но рядко я нося.
Не съм фен на строгите ограничения, иска ми се с разум и без мъчения да съм в добра форма, но може би ще имате ощв някой съвет?
66.5 съм на ръст 175.
Доскоро бях 68-69кг и вече си личеше, че не е ок.
Сега се харесвам, но ми се иска за гаранция още 1-2кг надолу, за да мога да съм спокойна преди зимата…

# 664
Алкохолът е един от най-големите врагове на отслабващия.

# 665
Подкрепям Стоуни. Една чаша бира може да ти е голям препъникамък.
Иначе, четейки мерките ти - на ръст 175, да си 66 килограма, бих казала, че е златната среда.

# 666
аз дебелея от храна и липса на движение, алкохолът не ми пречи
последния месец се съсипах от работа на обекти, над 20 хил крачки всеки ден, скачане, клякане,
инструмента в ръцете ми е 4 кг
… свалих 3 кг с 3-4 бири вечер
ама в офиса преди това бях качила 6
в толкова добра форма не съм била от години

от зеленчуците се подувам и ям малко, млечните уж съм ги спряла, но сега пия яйрян, че на 40 градуса изхвърлям много сол
пици и сладко не ям,
планк под 1 мин е обидно малко, правя три пъти по минута и 30 лицеви опори, нямам сили за друг спорт
заложи на еднообразна храна, по- добре 5 кюфтетв, отколкото кюфте-салата-млечни
и вечер малко храна, фаст 36 часа дава по- добри резултати от 24, просто един ден не ядеш
и както шарпи каза, кг към височина си топ

и щото никой не се разписа в японското, качвам обяда, мръсниците продават призрачна пържола 2 мм, тип слайс

Последна редакция: пн, 19 авг 2024, 20:59 от Herzen

# 667
Херци, мятай щипка-две сол в шишето с вода направо, ти си споделяла много пъти че ти пречат млечните и не си струва само за това да се цакаш с айрян...
Аз това миналото лято почнах да го правя пак като почнаха жегите. Добре ми дойде, по-лесно ги понесох.
Особено щом си навън в тия жеги, просто не става без да си добавиш, нормални количества сол доникъде не стигат.

# 668
Херци аз отложих японското чудо за утре, че имах останали кюфтета и пържолки от вчера. Та обяда и вечерята днес са еднакви - пържола, кюфтета и печена чушка

За утре ще си сваря яйца и подкарвам ден първи.

# 669
И аз имам да доям утре едни пържоли и мисля от сряда да се пробвам на чудото.

# 670
  • Враца
Какъв е смисълът за добавяне на сол във водата? Нали като се храним, в храната има? Животните я ближат, защото не приемат по некакъв друг начин, но хората ядат сол с всяко хранене.
Аз също се потя много, ама много. Какви са страничните ефекти, ако имам недостиг на сол, кажете?

# 671
не знам за страничните ефекти, ама ти става лошо към припадъчно на жегата
то сол избягвам, че при мен задържането на вода е биг проблем, ама избирам по- малкото зло
изпиваме по 3-4 литра и никой от екипа не пи**е, всичкот се отделя в пот

давай, Сиви, с добро другарче е по- лесно, а ти си мотиватор 💙

# 672
И при мен в жегите ми става зле, ако не пия солен айрян, ама сега прочетох и горните постове, че мога да си добавя във водата. По принцип съм с ниско кръвно и сега лятото е направо ужас след всяко клякане като се изправя и всеки път ми причернява. А с детето клякането ми е почти целия ден. Наливам се с вода за да не лоча айрян по цял ден, ама ефект няма кий знае какъв. От утре ще пробвам да подсоля водата малко 🙂
Херци ще успеем поне едни 7 дена да направим. 🤗

# 673
хайде, хайде ❤❤❤

# 674
Какъв е смисълът за добавяне на сол във водата? Нали като се храним, в храната има? Животните я ближат, защото не приемат по некакъв друг начин, но хората ядат сол с всяко хранене.
Аз също се потя много, ама много. Какви са страничните ефекти, ако имам недостиг на сол, кажете?
Смисълът да добавяш е ако имаш нужда, не че всички имат. То няма значение дали ще я приемеш с храната или с водата, въпросът е да ти стига. А в тия жеги често нуждите са по-големи, не само от сол но най-вече. Но замисли се - потиш се и извеждаш вода и електролити. Вода пиеш, хубаво. А електролитите дето в топлото време ги губиш повече от нормалното?
Храната ми е предимно приготвена от мен, т.е. количеството сол в нея не е като в готови и пакетирани неща, разликата не е малка. Както и се храня предимно ВМНВ, което не предрадполага към задържане на натрий, той се задържа излишно при по-висок инсулин по принцип.
За Херцен специално стана дума че заради нуждата от сол пие солен айрян, което всъщност е честа практика в жегите и срещу него не съм видяла някой да размаха пръста...
Аз със сигурност по-лесно понасям жегата така, тя иначе водата ми излиза на гърба веднага. Нацелила съм си количеството което работи за мен, не задържам вода от него, глезените си ми изглеждат нормално и пръстените ми се въртят на пръстите. Е освен в най-горещото когато е съвсем нормално от топлината да спрат да ми се въртят, то това няма връзка със солта.

Сиви, с малко пробвай, не си представяй някакви големи количества, не да пиеш саламура сега Grinning Едвам да усещаш че има нещо във водата. Или пък малко кристалче сол на езика и пиеш вода, като усетиш че имаш нужда. Ти явно си усещаш щом преценяваш за соления айрян.

Общи условия

Активация на акаунт