ДНЕВНИК - да отслабнем заедно - тема 116

• 52 802
  • 758
  •   1
Отговори
# 750
И аз модифицирам чудото, но от разрешените храни. До тук 4 дни. Няма да се меря, за да не се разочаровам.

# 751
За мен диетата действаше и като си правех бъркани яйца с лук, чушка и домат. Махни алкохола и ще работи.

Не съм се сещала да добавя чушки или лук към яйцата. Аз си я спазвам малко сектантската - 3 варени яйца с 1 краставица 😁 и пилешко филе пак с 1 краставица. Ефект има, просто последните 2 дни ми е някаква лудница и вчера се оказа, че не съм яла въобще. Виното е инцидентно, та не е нещо, което е в менюто ми ежедневно. От днес се стягам и мятам едни яйца да се варят и да са готови за обяд, че пак се очертава тичане.

# 752
Сис, умната с оцета, внимавай за сигнали от стомаха
Извинявам се,че ви цитирам,но просто искам да се включа в темата и да попитам нещо.
Някой има ли наблюдения относно keto matcha blue?
Никъде не намирам коментари за това?😒🥺🙏
Дез Hug

# 753
Вчера хич не ми се получи деня. Бях посрещачка на летището, и уж нямаше да обядвам,, но прегладнях.
з-0
обяд- пилешки сандвич и фрапе с карамел в Коста Кофи
ранна вечеря- пилешка супа, квадратче мега солено брауни, желирани бомбони
Малко ми беше протеина, и затова си дояждам с тъпни. Уж се знам наизуст, пак правя глупости.
Тренировка с тежести цяло тяло с Каролин Гирван. Поне имах сили за по-тежичко. Joy

Днес ще е по-добре, но утре се празнува у нас, и ще има торта, от която задължително ще ям.
И от понеделник стриктно без захар. Празненства не се очертават.

# 754
Мариана, обожавам може да видиш на Ерменкова в Инстаграм. Има няколко режима на яйчен фаст. Безплатни са, в профила й. Има списък за пазар и рецепти. Със сигурност са по разнообразни от това, което съм правила през годините.
Прегледах предложенията на тази Ерменкова, ама нещо хич не ме кефи. На всяко хранене еритрол и някви странни рецепти - палачинки, целувки, дрън-дрън. Преди време попаднах на един вариант в английски сайт, в който, вместо сирене, понякога включваха авокадо, както и минимално количество зеленчуци. По-скоро нещо такова ще направя, ама да мине мц, че в тоя период ми е трудно да се ограничавам.
Месечен отчет: -1см в коремна обиколка и почти -1 кг. Малко, но от сърце, дет се вика 😅

# 755
В последно време стомахът ми започна да стачкува, та ще си почна отново елиминационната фаза, за да се успокои. Дано има ефект.

# 756
  • Велико Търново
Добро утро и от мен!Започвам месеца 61.5 кг, но толкова сланина има, че не е истина.От известно време съм на фаст-18/6 и ям по една храна на ядене.
Та храната днес ще е:
250 грама телешко печено без мазнина
200 грама пушена сьомга от Метро
салатите домат, краставица, чушки и по 70-80 грама нискокалорично сирене/66 калории на 100 грама/
Продължавам да работя много, но след като откриха залата сутрин преди работа ходя да тренирам.
Балкай, ще има ефект!
Приятна неделя!

# 757
Добро утро, мили момичета!
Приемате ли нови попълнения
Чета ви от време на време, но си оставам само с четенето....

Книга мога да напиша на тема ,,какво да правим/ядем за да сме здрави и да изглеждаме добре"" - толкова информация съм добила с годините, но си оставам само с теориите....
Истината е, че нямам мотивация, или поне не достатъчна, та да се
взема в ръце и да разкарам
няколкото ми свръх кг., които трупнах миналата зима в пристъп на лакомия и депресия ....

Може и да сме се засичали из темите в БГ Мама, тук съм от много години. На доста повече години съм от повечето пишещи тук, но това не е причина да занемарявам качеството си на живот с мързела и лакомията си. - всеки излишен кг. ми тежи и вреди.

С Хашимото съм и много трудно свалям, въпреки че вече внимавам с храната. Не мога да спазвам диети, изнервят ме, старая се да се храня с по- малко въглехидрати, но ...организма ми си ги иска - мога без хич, но не мога с малко....
На ден изхождам средно по - 8- 10 км., та и повече понякога, ходя в зала - правя по час и половина - два  упражнения на уреди и в крайна сметка почти не мърдам на кг., откакто спрях с лакомията - не качвам, но и не свалям - това значи, че храната ми е в повече...

Ще ми се до зимата да си вляза в нормалното тегло -  да сваля 6-7 кг. Но това го говоря и го правя от началото на годината, а резултат никакъв.
Ще идвам от време на време  да споделям с вас, как се справям, да сте ми мотивация и да черпя от вас идеи за ,,непосилната ми борба Simple Smile ""
Благодаря ви!
Поздрави!

# 758

Общи условия

Активация на акаунт