ДНЕВНИК - да отслабнем заедно - тема 116

• 52 805
  • 758
  •   1
Отговори
# 735
рейче, когато се виждахме, бях много по-елегантна от сега Grinning

благодаря на всички за мненията, много са ми полезни Hug

2 денонощия глад (пия си всички добавки вкл. колагена - вероятно прекъсват фаста) и съм -1.5 кг.

# 736
Ти гледай трайното колко е, кило и половина мазнини няма как да свалиш за 2-3 дни. Иначе няма лошо във фастовете, стига да не се увлича и залита човек прекалено в неядене от цялата работа. Полезни са си.

# 737
И рохки бих, но там вече по-сложно се белят, та компромис и на medium ги слагам Grinning

Хванах им цаката на яйцата след "хак", който видях в ИГ. А именно- варя ги около 3,30-3,45 минути след като заври водата. Стават рохки, много нкусти. Белят се трудно, затова ги разрязвам хоризонтално на две половинки и вадя яйцето със супена лъжица.

# 738
С лъжица всеки може Grinning Аз предимно за кутията за обяд, слагам си ги направо обелени, та трябва да са достатъчно сварени за целта. Затова писах че съм си намерила компромиса що-годе. Лесен вариант са ми за протеина за обяд и си варя често, примерно 3 големи и кутия салата.

# 739
Привет момичета,

Ето ме прясно завърнала се от отпуска в БГ.
Всичко започна с много добри намерения.. огромни розови селски домати със сирене.. извара с кашкавал на омлети и прочее.. нооо бяхме по Родопите ( Доспат) останаха ми очите и сърцето в тази зона. Е, там една жена ни прави катми на сач, просле на Рилския ман. ядохме мекици, после мъжО ме кара да му търся мекици във всяко село, където спирахме.. добре че и траверсите ни бяха по много на ден.
Последните дни останахме в Сф при мама и тя реши че не сме хапвали... прави агнешко, катама, чушки пълнени и какво ли още не.
Та супер ми стана с диетата 😳

Вчера след като се върнахме и поотпочинахме отидох в залата 2ч. Такова потене не помя от отдавна. После бях толкова скапана че просто заспах дори без да пия вода.
Сутринта се качих на кантара и кг са очудващо ок, но също знам че съм много обезводнена от вчера. Като цяло мисля имам +1кг от почивката. Тази седмица ще карам по леко и спортуваща Simple Smile
Свърши ми лятото 😭

# 740
Ели..., след почивката едно килце си е направо чудесно!
Аз от три седмици съм на едни килца и не мърдам надолу. Явно съм в плато. Не ги разбирам тези неща. Може ли да ми кажете някой начин, по който да премина през платото?
Физическата ми активност се състои в бързо ходене на 5км всеки ден и разходки с децата. Докарвам до 13 000 крачки. Не ми е много разнообразно менюто. Месо, риба, плодове и зеленчуци. Сливите са ми на почит напоследък. Може и те да са препъни камъчета.
Да добавя, че преди платото съм свалила 5 кг почти за месец. Остават 4, които се мъча наистина с големи мъки да сваля.

# 741
  • Германия
Аз минах през поне две плата за последната половин година, понякога 2-3 седмици нищо не свалях, после пак. На мен ми е важна общата тенденция, а тя е надолу.

Яйцата аз най ги харесвам настъргания в салата, заедно с настъргано сирене, става като дресинг малко 😅 варени, на очи, на омлет, бъркани ги ям но не ги харесвам чак толкова много

# 742
Яйца ям всякак - бъркани, варени, на очи, по панагюрски с много чесън в млякото и обилно поляти с топено масло и пипер. Напоследък хитът в къщи са бъркани яйца със саздърма, зелени чушки и малко сиренце за разкош. Каня се на яйчения фаст, да забързам малко процеса по отслабване, че тия по кило на месец вече много ми малеят, ама не мога да се организирам нещо.

# 743
Мариана, обожавам бъркани яйца с чушки. Или а праз ❤️ ако не искаш класически яйчен фаст, може да видиш на Ерменкова в Инстаграм. Има няколко режима на яйчен фаст. Безплатни са, в профила й. Има списък за пазар и рецепти. Със сигурност са по разнообразни от това, което съм правила през годините.
Шарпи, с двете нектарини ли развратничи 😂

# 744
Шарпи, с двете нектарини ли развратничи 😂
Ааааа, не бе, душко. Нектарините бяха в тази два дни, в които ядох по веднъж. Вече си ям 2 пъти, зорът уж мина. Развратничих 2 дни с шоколад, ядки и винце. Много добре ми се отрази Yum

# 745
Привет, момичета!
Влизам следваканционно с 6кг мазнина за сваляне които си влача от Коледа Joy. Поне не качих повече по дестинациите където си хапвах.
Не може вече така.
Днешните кг са 56.0. Тичах 9км на гладно, без закуска.
Обяд ще е червена ливанска леща (с мед и лимон), и 3 варени яйца.
Без междинни, вечерята ще е пак яйца.
Edit: снимка

По правилата на Глюкозната революция- салата, протеин, въглехидрат.
Ще имам и безвъглехидратни дни, и фастове.

Последна редакция: чт, 29 авг 2024, 13:31 от Dez

# 746
  • Велико Търново
Дез, на една вълна сме с ГР, която същност си е чиста"войнска диета" от миналия век и отчасти Папе.Моята мазнина, обаче е повече.И оцет пия и фаст правя.

# 747
Сис, умната с оцета, внимавай за сигнали от стомаха

Дез Hug

# 748
Днешния ден е тотален провал от към японско чудо или пък ВМ.. То и вчера не бях японка де, обадвах 3 яйца с масло и малко сиренце, а вечерята беше чаша айрян. Днес местя багаж и към 15 часа пих айрян и изядох 4 домашно сушени смокини. А вечерята е малко розе с лед и вода. 😁 Та режима е тотално никакъв, ама утре ще се постарая да не го удрям на такъв глад, въпреки че не съм гладна от толкоз тичане по задачи, местене на багажи и истериите на малката. За капак и съм в цикъл, та и с кантара няма да се срещам тия дни, че това задържане в тия дни ме дразни ужасно 😆

# 749
  • България
За мен диетата действаше и като си правех бъркани яйца с лук, чушка и домат. Махни алкохола и ще работи.

Общи условия

Активация на акаунт