ДНЕВНИК - да отслабнем заедно - тема 116

• 52 808
  • 758
  •   1
Отговори
# 705
  • Пловдив
Офтопик. Други неща "с рецепта без рецепта" не съм пробвала, но мазило с кортикостероиди ползвам за един кожен проблем и са ми отказвали съвсем без нищо, но в някои аптеки съм показвала старата опаковка с обяснение, че ми е била предписана, или по-по-старата, плюс за по-голяма убедителност показвам обрива на ръката (от който аптекарите са си казвали, че не разбират и не знаят дали се лекува с това) и са ми давали. В моя случай е вярно това, което казвам - просто не ми се ходи на лекар за нова рецепта, - но теоретично опаковката може да е на баба ми или на съседа. И все пак става дума за средство, което не се приема вътрешно и не прави лесно поразии. Предполагам, по-точно се надявам, че преценяват колко е небезобидно, така да кажа.

# 706
Малко ги стягат, те санкциите дето се полагат са едни и същи, независимо какво е точно. Има проверки, просто не чести и остава на тяхната съвест и етика и да се надяват че няма точно тях да хванат.

Днес съм на желатиновата баница на Шарпи и салата домати с доста маслини, за довечера не съм решила дали да е същото или някоя мръвка да опека набързо в еърфраера. Баницата поне за моя вкус ми е по-хубава с извара и сирене, вместо само сирене и обикновено си слагам и от двете.

# 707
И майка ми винаги прави баницата с извара и сирене и съм свикнала на този вкус и аз.

Аз днес мислех да тренирам, но след тази безсънна нощ няма какво да направя, освен сега да дремна с детето.
Храната е лесна
- за обяд доядох последния останал бургер с домат
- за вечеря ще направя греховните пилешки кюфтенца, като този път ще пробвам една модификация по тях. Салатата пак ще е зелена.

# 708
А, аз просто обичам извара и си търся повод да я бутна където сваря Grinning В истинска баница предпочитам само сирене да е, но в тази с желатина комбинацията е много приятна и си слагам.

Със съня явно всички масово сме закъсали... Около мен също се оплакват, а от моето вече чак аз се плаша, дето никога не съм имала хубав режим на спане.
Да свършва вече това лято, че... Все едно че сме грешници в пъкъла, егати.

# 709
Здравейте, надявам се да не е проблем, че задавам въпроса си тук, но не знам къде другаде.
Някой със скорошни впечатления, относно продуктите на хербалайф? Преди много години ( може би 5-6) имах досег с тях, като определено не видях уау ефект. Сега моя позната ми предлага начало в едно такова предизвикателство. Затворена група, взаимопомощ, продукти на хербалайф и някакви домашни тренировки. Тя за 4 месеца е минус 12 кг. Благодаря на отзовалите се.

# 710
и моя приятелка се занимава, много е доволна, добре печели и наистина отслабна
но пак си е глад, чайове (не съм ги пробвала), шейкове (сладки и приятни на вкус) и сериозни цени на продуктите

поискай й програмата за отслабване и направи нещата сама - купи си хубав протеин на прах, замествай по 2 хранения с него, вземи си диуретични и разхлабващи чайове, харесай си програма с упражнения в ютюб и останалите пари спести за морето догодина, където да се фръцкаш с новото си телце

# 711
bubanka, много благодаря. И аз си мисля за взаимстване. Дано успея с фръцкането за другата година. 🤗🤣💐

# 712
аз съм от хард верните на хербалайф,
но когато свалих 10 кг с тях бяха с много по- малко вх
чаят е за тонус, не е за отслабване
цените не са уау, ако веднага станеш дистрибутор, шейка е ок 90 лв, няма изисквания за количества и клиенти, може само за себе си да пазаруваш

тънкият момент е, че шейковете засищат повече от чист фитнес протеин
другият тънък момент е, наистина да не ядеш
шейк сутрин, пържола и зелена салата на обяд, шейк вечер… така се отслабва
като редовен потребител на химията във фитнес шейка и протеиновите вафли ги казвам тия неща

млм е, но няма нужда да ходиш и да пляскаш на събития
Тина Търнър е достатъчно добро доказателство колко добре изглеждаш с тях

от мен съвет - алоето им е много добро
шейк и алое са ти напълно достатъчни… и мотивацията!!!! че ще ядеш само на обяд

доказвам със снимки к’во има в нас

Последна редакция: чт, 22 авг 2024, 21:20 от Herzen

# 713
  • Германия
Аз пак се бях покрила, но нямаше какво да споделям, но вчера се върнахме от почивка, бяхме една седмица в Дания. Там малко прегрешения имах, но исках да опитам едно-две неща и викам айде, почивка е все пак! Вчера цял ден в колата изядох света от скука и ме беше страх да се кача на кантара днес, но бях приятно изненадана -0,5кг в сравнение с когато тръгнахме!
Иначе там си бяхме на салати, бекон и яйца, риба.. но аз изядох един сладолед, няколко пържени картофки, един хотдог, 1-2 тестени канелени вкусотии.. но и много движение ни се събра.

Сега вече в къщи си продължавам на “режима”, гоня още едни минимум 6кг за сваляне

# 714
36 часа фаст и -1кг.
решила съм да пробвам за 3 денонощия
ако стане - и за 5, само да не се очистя Grinning
захранването ме притеснява повече от глада
май трябва да чета темата за пълен глад Grinning

натка, някъде мярнах, че имаш fast like a girl онлайн
възможно е да ми я изпратиш?

# 715
Аз днес фаствам. Знам просто, че не е хубаво да се натоварваме физически, за да оставим тялото да се чисти от шлаки, токсини и т.н. Захранването е много сложно и не съм веща 😀. Повече от 36 часа не съм гласувала.
Хубава седмица!

# 716
вчера слушах вече-не-помня-кого, който каза, че по време на фаст не трябва да се правят физически активности, които те карат да се задъхваш
спокойно ходене колкото искаш, тичане например - не

# 717
36 часа фаст и -1кг.
решила съм да пробвам за 3 денонощия
ако стане - и за 5, само да не се очистя Grinning
захранването ме притеснява повече от глада
май трябва да чета темата за пълен глад Grinning

натка, някъде мярнах, че имаш fast like a girl онлайн
възможно е да ми я изпратиш?
Ще ти я метна, нямаш проблем.
Захранването е важно наистина, особено щом за няколко дни говорим. По групите доста се оплакват от разстроен стомах като започнат да се хранят след дълъг фаст, но ако погледнеш из нета за refeeding syndrome ще видиш че това е малкият дявол, иска си повишено внимание и полекичка че има хора и в спешното се озовават.
На Минди обясненията ако е колкото за след фаст, виж и видеата в нейния канал, със сигурност има поне няколко в които говори за това. Тя поначало за над 3 денонощия дори в нейната ФБ група не позволява обсъждане и съвети между потребители, защото това вече е много да се прави току-така.
Иначе самият глад общо взето като направиш 2 дена и ти е все тая, освен че ти е скучно Grinning Аз най-много малко над 3 дни съм правила, усещам се че чат-пат отивам към хладилника по навик, пък си река Натке, ти сега какъв го търсиш там като не мислиш да ядеш?? Grinning Сега е топло, поне извинението е за студена вода... Спането може да ти намалее, поне при повечето хора така става при по-дълъг фаст. Не да си недоспала ами просто някакси се наспиваш за по-кратко време, малко е странно.

Хвърли око и на това събитие ако искаш, от днес е, тъкмо се опитвам да разбера с тия техните часови зони по кое време се очаква но надвечер ще да е за нас. Бях забравила за него, добре че си отварям пощата често.
https://www.discover.hayhouse.com/fasttracktoempoweredhealth-dashboard/

Последна редакция: пн, 26 авг 2024, 13:51 от natka

# 718
благодаря, ще разгледам всичко Hug

# 719
Хелоу!
Идвам и аз на лек отчет. Уикенда, поради тичане по какви ли не задачи, и двата дни се храних веднъж дневно - само вечеря, и то късна. Тази сутрин като се претеглих, видях, че теглото ми е под минимума, който съм си поставила /48,7/, та тези дни ще се отдам на лек разврат.
Споделям манджите събота и неделя

Кюфтета са татарски. За десерт и двата дни ядох по 2 праскови.

Общи условия

Активация на акаунт